Roba per a dones obeses

Llargada de pantalons de moda 7/8 per a dones obeses

Llargada de pantalons de moda 7/8 per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques d'estil
 2. Qui fa els pantalons 7/8?
 3. Com triar els pantalons de dona per a senyores completes?
 4. Selecció del color
 5. Què vestir i combinar?
 6. Imatges espectaculars

Pantalons 7/8, una de les tendències més populars de la temporada, que combina la feminitat i la sexualitat. Una àmplia varietat de models, materials i colors ajudarà a crear un aspecte únic.

Característiques d'estil

La principal característica d’aquests pantalons és que són més curtes que l’1 / 8 de longitud habitual. Aquest estil et permet veure una mica més alt i més prim, si trieu la part superior adequada.

Un punt important: la vora dels pantalons hauria d'estar al mig del múscul del panxell o inferior, però no superior. L'estil d'aquests pantalons pot ser recte i estret, i lleugerament acampanat. Una gran opció: els pantalons-cigarrets, que van bé amb molts tipus de sabates i són aptes per a dones amb qualsevol físic.

Malgrat l’èxit generalment acceptat dels pantalons 7/8, no és fàcil portar-los, poden allargar les cames i fer-les més esveltes i viceversa, escurçar-les. Per mostrar la vostra figura de la millor manera, haureu de seguir algunes regles en elaborar un arc.

Qui fa els pantalons 7/8?

És difícil trobar una noia que no encaixi amb tals pantalons, i sovint aquells que seleccionin una imatge per a ells de manera inútil. Els estilistes aconsellen mirar aquest model de noies altes i primes. L’estil és perfecte per a figures esportives i esportives.

No es molesti si es compleixen els paràmetres del model, ja que les noies completes també s’adaptaran als pantalons 7/8, però hauràs de prestar més atenció en seleccionar els altres elements de la imatge.

Es recomana a les dones curvades prestar atenció als pantalons amb fletxes i evitar pantalons massa amples, així com pantalons de vestir.

Com triar els pantalons de dona per a senyores completes?

La majoria de les senyoretes plenes de vergonya es fan servir pantalons ajustats, creient que els omplirà. Per contra, els estilistes estan segurs que el pes addicional no és un obstacle per crear una imatge de moda i recomanar a les dones amb formes curvades de no tenir por de provar alguna cosa nova i crear el seu propi estil amb diferents models i colors.

Quan trieu un estil, és clar, haureu de tenir en compte les peculiaritats de la figura, que dicten requisits addicionals:

 1. Si sou el propietari de malucs amples, escolliu els pantalons solts.
 2. Si teniu un pit gran i les espatlles, heu de triar pantalons amples i acampanats.

Les noies esponjoses es veuen fantàstiques en pantalons rectes amb una cintura desmuntable. Tanmateix, aquesta opció es considerarà conservadora i és adequada per als amants dels clàssics.

Per a les dones més modernes de la moda s'ajusten millor els pantalons solts a la part superior i es redueixen els anomenats "plàtans". Recordeu que els pantalons només es troben bé quan es troben adequadament.

Selecció del color

Aquesta temporada, les noies plenes haurien de tenir en compte els colors i els tons foscos i grisos, una bona elecció del teixit serà la tweed i la llana.

Els pantalons de pana de colors discrets també estan de moda. Quan trieu aquests colors, la figura sembla ser molt més prima, però al mateix temps, això no vol dir que hàgiu de limitar-vos a tons foscos.

Els colors marró, bordeus, pruna i altres es veuran molt bé també. La llum i el llit, per desgràcia, donaran un volum extra a la figura, així que intenteu evitar-los.

Pel que fa als pantalons d'estiu, els models de tons rosa, taronja i verd són una bona opció. Si us agraden els pantalons amb estampats, mireu la franja estreta, la gàbia i els colors, així com diversos patrons geomètrics.

Què vestir i combinar?

A dalt

Aquests pantalons et faran més prims i més alts amb un topall seleccionat correctament:

 • Les túniques i les bruses lleugeres són perfectes per a pantalons d'estiu, que poden complementar fàcilment un look casual o de treball. Les camises també seran una bona opció per a pantalons curts.
 • La combinació amb una brusa i una jaqueta crearà un aspecte elegant i femení. Una brusa o una camisa àmplia equilibrarà la vostra imatge o farà que la figura sigui més proporcionada.
 • A la temporada freda, es recomana combinar pantalons clàssics amb material dens per combinar-los amb jerseis solts, cardigans, jerseis o jerseis de punt.
 • Els amants de l'esport poden combinar pantalons esportius amb jersei i samarretes.

També hem de parlar de pantalons clàssics. Usant aquests pantalons, podeu crear fàcilment una imatge d’una dona de negocis.

La longitud reduïda en els colors clàssics foscos, el disseny estricte i minimalista, la presència de fletxes són atributs indispensables d’aquests pantalons, perquè Són perfectes per a abrics i jaquetes. Es recomana als estilistes que utilitzin aquesta imatge no només per treballar, sinó també per arcs diaris o per cites.

Les dones senceres haurien de pensar en la combinació de pantalons tallats amples amb bruses amb escot profund, que sens dubte desviaran l’atenció del fons.

Accessoris

Els accessoris sempre ajudaran a diversificar la vostra imatge. Per als pantalons brillants s'adapten a bosses de colors brillants, faran que la vostra imatge sigui realment lleugera i rica. La joieria es tria sovint per l'estat d'ànim, una bona solució seria utilitzar joies o joies.

Sabates

Pel que fa a les sabates, els pantalons 7/8 es combinen perfectament amb mocasines o ballarines, però els sabates de taló alt o les sabates de plataforma fan que la figura sigui realment elegant. Eviteu botes i botines, ja que amaguen una longitud interessant.

Imatges espectaculars

 1. Les dames amb un fons ampli són millors per no escollir pantalons ajustats per ocultar defectes.
 2. Els pantalons de 7/8 amb sabates de taló alt augmentaran l'alçada i faran que la figura sigui més prima, i una brusa inusual complementa perfectament la imatge.
 3. De tornada a la moda hi haurà pols que sembla molt bo en un compartiment amb túnica o vestit.
Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació