Roba per a dones obeses

Pantalons d'estiu femenins obesos

Pantalons d'estiu femenins obesos

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Pantalons d'estiu populars d'estils
  2. Versió clàssica amb cintura alta
  3. Pantalons d'estiu de moda
  4. Quins colors combinar?
  5. Com triar?
  6. Què portar?

A l’estiu voleu semblar el més atractiu i elegant possible. No obstant això, no totes les noies aconsegueixen triar l’armari adequat. La majoria de tots aquests problemes s'enfronten a dones obeses. Sovint és especialment difícil per a ells escollir els pantalons.

En aquest article volem parlar de pantalons d’estiu d’actualitat per a aquestes dones. Esperem amb la nostra ajuda que l’elecció de la imatge d’estiu no us resulti difícil.

La majoria de noies plenes pensen que poden portar pantalons i altres robes de tall exclusivament lliure. Aquesta opinió és errònia. Al cap ia la fi, aquestes coses donen a la figura un volum encara més gran.

És millor triar la roba ajustada a la figura. Però és molt important que no sigui ajustat.

Pel que fa al teixit, no heu de portar roba lleugera i transparent, com ara gasa. El teixit brillant tampoc funcionarà. Reflecteix la llum i afegeix visualment volum. Molta gent coneix aquesta figura de color negre prim. No obstant això, si els pantalons de setí negre, l'efecte serà tot el contrari. Per tant, la decisió correcta seria l'elecció dels pantalons de teles foses.

Pantalons d'estiu populars d'estils

Hi ha tres tipus més adequats per a dones complertes. Això és:

  • pantalons rectes;
  • estret al genoll;
  • pantalons ajustats;

També queden calces molt populars o capri, la longitud de la qual és fins al genoll o lleugerament inferior. Poden estar estrets i rectes.

Versió clàssica amb cintura alta

No es poden descuidar els pantalons clàssics de cintura alta. Aquesta és una gran opció per a les dones obeses.

En elles, la figura adquireix visualment esveltesa i proporcionalitat. El cinturó corregeix i reforça la figura i amaga la panxa creant un efecte de cotilla. A més, la cintura alta allarga visualment la silueta, com si la tiri.

Pantalons d'estiu de moda

Els propietaris de formes magnífiques, generalment, donen poca importància a les tendències de moda, creient erròniament que només estan dirigides a joves primes i altes. De fet, aquest no és el cas i els diferents models són rellevants.

Així, la col·lecció de models clàssics encaixa bé a qualsevol figura. La tela de la qual es fabriquen els pantalons ha de ser fina, però és bo mantenir la forma. Per exemple, llana de bona qualitat. Per descomptat, cal prestar menys atenció a la longitud dels pantalons. S'hauria de donar preferència als models en què la longitud oculta el taló. Això us farà semblar més prim.

Aquest estiu, els dissenyadors ofereixen proves de noies completes i pantalons prims. Han de ser monofònics, de teixits elàstics amb una superfície mate. No tingueu por de colors brillants. Això no només està de moda, sinó que també es reflecteix en l’aspecte. Els tons brillants de pantalons donen a la imatge lleugeresa i elegància.

Com podeu veure, les dones plenes van oferir moltes opcions.

És cert que no es recomana utilitzar models amb cortines i cortines a la cintura. Són molt populars, però afectaran negativament la figura completa.

Quins colors combinar?

Com ja hem descobert, aquest estiu són de moda els tons brillants.

Els pantalons rectes de colors clars es poden combinar amb una jaqueta brillant retallada i una part superior de màniga curta. Aquesta imatge és universal.

Per als pantalons amb estampat floral, és millor triar una brusa de lli o cotó.

Els pantalons coral monocromàtics estirats s'harmonitzen perfectament amb una brusa blanca amb volants de puntes, creant un aspecte empresarial.

Les camises soltes monocromes són aptes per a pantalons estrets i rectes.

Els pantalons brillants s'han de complementar amb una brusa estampada del mateix color.

Com triar?

Tothom sap que les peces de vestir haurien d'emmascarar-se sense necessitat, amagant alhora la feminitat i l'atractiu. Tanmateix, no tothom pot aplicar aquesta regla a la pràctica. Llavors, com triar els pantalons de manera que no només són pràctics i còmodes, sinó que també es converteixen en una decoració d'una figura completa?

Per tant, la roba ha de triar la forma. Una opció universal són els pantalons directes o acampanats amb un jou al cinturó.

S'adaptaran a aquells que prefereixen les imatges clàssiques. Per a les noies més modernes, s’adapten als "plàtans", també amb un jou a la cintura. Els pantalons amb un jou pot ser reemplaçat per pantalons, ajustats a la cintura al mig dels malucs. Aquest model reduirà visualment el volum dels malucs i farà que les cames siguin més esveltes i llargues. Una bona solució serà la de sabates de taló alt.

És un error creure que els pantalons més baixos no han de portar els pantalons a les dones senceres. Podeu! Només cal que seguiu algunes regles.

En primer lloc, és impossible que els pantalons estiguin massa ajustats a la cama per sota. També és necessari que la imatge sembli proporcional. Per fer-ho, la part superior ha de tenir una longitud al maluc.

Què portar?

Les noies senceres són millors per portar pantalons amb jaquetes o cardigans envoltants.

Si parlem de pantalons de negocis, haureu de mirar les opcions de doble pit o els vestits de tres peces. A la figura curvada de la brusa és millor portar una jaqueta i un suèter amb solapament.

El cinturó o el cinturó ha de tenir un to amb la roba. Gràcies a això l'estómac està millor amagat. Per cert, també s'adapten sense cinturó, amaga l'excés. Però les bruses o les camises que s'han de ficar als pantalons no són recomanables per a les noies.

Al final d'aquest article, voldria assenyalar que la confiança en si mateix és la meitat de l’èxit. Sense ella, qualsevol imatge no sembla completa ni tan atractiva. Estima't, això és el més important!

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació