Colors dels vestits

Vestit de color marró: imatge segura

Vestit de color marró: imatge segura

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Ombres
 2. Longitud
 3. Combinacions
 4. Variacions
 5. Malles
 6. Sabates, sabates
 7. Accessoris i joies
 8. Maquillatge
 9. Manicura

La roba de color marró és preferida per persones de confiança en si mateixes, que es mantenen fermes en els seus peus i miren amb serietat el món. És a dir, aquells que tenen problemes amb la realitat que l'envolta. Un vestit marró us ajudarà a sentir-vos més tranquil i segur, de manera que és una bona opció per a esdeveniments importants de la vida.

La paleta de colors marrons inclou molts tons: del beix al xocolata. Entre aquestes riqueses d’elecció, les noies amb diversos tipus d’aspecte segurament trobaran l’ombra de color marró que els convé.

Ombres

Familiaritzem amb la varietat de matisos d’aquest color bonic i noble.

Brillant

El marró clar inclou els següents tons de marró: marró daurat, crema, marró gris, blat, terracota, noguera, caramel, ocre i similars.

Aquest esquema de color és adequat principalment per a un tipus de color càlid. Els vestits de color marró clar no pertanyen tan clarament a l'estil de roba de negocis. Els tons càlids i suaus poden emfatitzar la feminitat i el romanticisme de la imatge, de manera que es pot posar un vestit amb colors marrons clars en una data o algun esdeveniment festiu.

Fosc

Les tonalitats de color marró fosc inclouen marró negre, xocolata, castanyer, cafè, marró vermell, coure, ombra i sèpia.

El color marró fosc és més estricte i es manté, per tant, sovint s'escull per a vestits de negocis, uniformes d'entrenament, etc. Un vestit de color marró fosc és una opció excel·lent per treballar, sobretot si heu de convertir-vos en cercles empresarials.

Si parlem d’un vestit elegant, s’ha de cosir necessàriament un teixit bonic i inusual o tenir un tall original.

Longitud

Llarg i curvace, curt i ajustat - a partir de la varietat d'estils de vestits marrons, presentats pels dissenyadors en els últims temps, només els ulls es diferencien. Vegem les opcions més populars junts.

Llarg a terra

Un vestit llarg i marró pot ser estricte i romàntic. Per a sortides cerimonials heu de triar un vestit de tons més clars, tot i que si teniu una decoració o estil espectacular, un vestit de color marró fosc serà una excel·lent opció.

Les teles amb brillantor solen servir per cosir vestits de nit llargs i, en el cas del marró, aquesta tècnica està més que justificada. El teixit brillant de la llum artificial suavitza perfectament la moderació i la fredor del color marró.

Les dones madures preferiran el vestit de pilota de la Ventafocs per a un vestit més elegant. Aconsellem a aquestes senyores mantenir-se en un vestit estret amb un escot espectacular o un escot bonic.

Midi

El vestit marró de longitud midi, depenent de l'estil, pot ser d'oficina i oficial, i seductor.

Aquest color és tan polifacètic que els vestits d'aquest esquema de colors són la peça bàsica de roba, sobre la base de la qual es poden crear imatges diametralment oposades.

Curt

Vestit marró amb una faldilla sobre el genoll, molts causaran associacions amb uniforme escolar. A algunes noies li agrada aquesta comparació i complementen amb gust aquest vestit amb un coll blanc amb neu.

L’altra meitat de les dones de la moda preferirà renunciar a aquesta imatge per no semblar a una alumna dels temps soviètics.

Per a una festa, no dubteu a triar models coquetes amb un escot asimètric o insercions transparents.

Un vestit curt marró en si mateix es veu molt lacònic. Però en aquesta simplicitat hi ha tant la gràcia com l'elegància. Es recomana un mini vestit marró per animar-se amb accessoris cridaners i elegants, que contrasten en color. Un cinturó de cuir brillant, grans arracades o un collaret, una bossa de mà inusual: un parell de detalls d'aquesta manera faran que la imatge sigui reflexiva i memorable.

Un vestit de negocis amb una faldilla tallada ha de ser el més simple possible i tancar-se a la part superior.

Combinacions

Amb negre

El negre i el marró són colors fosques i fosques, de manera que aquesta combinació no es percep molt bé. El vestit marró fosc és bo per a una jornada laboral, però de vegades adequat per a una vetllada festiva. Es recomana als admiradors d’aquest parell de colors combinar negre amb una tonalitat lleugera de marró, per exemple, amb beix fosc, caramel o terracota. Així, la combinació de colors es fa més contrastada i expressiva.

Cal assenyalar que la combinació de negre + marró estimava utilitzar a les seves col·leccions de roba Yves Saint Laurent.

Amb blanc

Quines associacions teniu en combinació amb el marró i el blanc? Segurament alguna cosa apetitosa: gelats amb xarop de xocolata, cafè amb crema cremosa, pastís de xocolata amb crema, etc. Per tant, la combinació de color marró + blanc sembla molt "saborosa".

En general, la imatge d’aquesta combinació de colors respira confiança i tranquil·litat. Si aquesta combinació us sembla massa avorrida, no tingueu por de diluir-la amb accessoris de colors brillants, com ara turquesa o carmesí.

Amb color beix

El beix es considera una de les varietats de marró, de manera que junts formen un parell molt harmoniós. El vestit de color marró i beix és ideal per a la temporada de fred, quan es vol tanta calor i comoditat.

Basant-se en aquest parell de colors, podeu crear una imatge suau i acollidora que quedarà molt bona, fins i tot sense taques de punts brillants.

Si el conjunt en tons marrons i beix et sembla massa avorrit, podeu diluir-lo amb ornaments daurats.

Amb blau

Curiosament, però el color blau "fred" i el marró "càlid" coincideixen perfectament amb els altres. Combinar aquests dos colors amb la roba és important observar una única regla: com més lleugera sigui la tonalitat del marró, més fosc serà el to marró. En sentit contrari, aquesta regla també s'aplica: per a un vestit de color marró fosc, heu de triar els accessoris amb un color blau clar. Experimenteu amb diferents tons per trobar la combinació més bella.

Amb vermell

La presència de marró i de vermell alhora a la roba pot semblar a algú una decisió molt estranya i injustificada. De fet, si trieu les ombres adequades en aquest parell de colors, podeu crear una imatge inusual i memorable.

El color vermell va bé amb tons suaus i lleugers de marró, per exemple, beix o cafè amb llet. Al mateix temps, els elements vermells no han de ser massa brillants, és millor quedar-se en tons foscos i silenciós, com ara el vi.

Amb groc

Si mireu amb atenció la paleta de colors, veureu que el groc i el marró estan al costat. Això vol dir que estan molt a prop de les seves característiques i que s’ajusten bé. La combinació d'aquests dos colors és molt semblant a l'estiu, encara que estigui assolellada, els tons grocs estan presents a la roba al mínim. En un parell de colors amb un aspecte groc, tenen un bon to de color marró clar i fosc. Pel que fa al color groc, podeu experimentar amb seguretat tota la paleta de tons: de la llimona lleugera a la mostassa.

Amb verd

El marró i el verd són la combinació més natural que la naturalesa ens ha donat. L'herba que creix a terra, les branques dels arbres de fullatge són només les primeres associacions que es veuen a la ment quan es parla d'un parell de colors determinat. Un vestit de color marró-verd no pot semblar desafiant, sempre es veu molt noble. És cert que en aquest conjunt domina el verd.

Podeu recollir accessoris de diferents tons de verd a un vestit marró, inclosos els rars i inusuals, per exemple, oliva, maragda, conífera, etc.

Variacions

Amb estampat animal

Els vestits amb estampat animal gairebé cada temporada de moda tornen a les passarel·les i els prestatges de les botigues. El major amor pels dissenyadors i les fashionistas gaudeix, per descomptat, del disseny de lleopard.

El vestit amb estampat de lleopard és una arma amb la qual cada noia pot convertir-se en una autèntica seductora. Per obtenir una imatge menys atractiva, però encara sensual, podeu triar un vestit en què el patró de lleopard només sigui fragmentari. Llegiu-ne més a l'article vestits de lleopard.

Cuir i antelina

Un vestit de cuir (natural o artificial) és una decisió bastant atrevida. No totes les noies s'atreveixen a vestir-se amb un vestit de cuir, ja que segurament atraurà l'atenció dels altres. El vestit de cuir marró no ha de ser llarg, màxim, fins al mig del genoll. És millor si el vestit és estret i posa l'accent en l'elegància de la vostra figura.

Una alternativa a aquest vestit: vestit de camussa. A causa de les peculiaritats de la textura del material, la noia de vestit de camussa no sembla tan agressiva, la imatge és més suau.

Guipure, puntes

Un vestit marró fet de guipure és una opció per sortir. Llarg o curt, amb una faldilla completa o ajustada, aquest vestit sempre té un aspecte elegant. Els vestits de guipure marró són estimats per dones madures, però també les noies joves amb aquest vestit estaran molt bé si trieu l'estil correcte.

Les senyoretes haurien de mirar models amb faldilla esponjosa o vestits, figura ajustada.

Lunars

Els vestits de lunars eren especialment populars a mitjan segle passat: les nostres àvies les portaven amb gust. El vestit marró de pèsols blancs és un autèntic clàssic de l'època.

Avui, la roba amb un patró semblant en alguna cosa copia la moda dels anys passats, de manera que estan associats a un estil retro. Per sentir-se com una noia de les pel·lícules de l'època, heu de triar models amb una faldilla completa als genolls i, possiblement, una màniga de llanterna.

El vestit de lunars marrons es va fer especialment popular després del llançament de la pel·lícula "Pretty Woman", en la qual l'heroïna Julia Roberts era molt femenina i elegant.

Amb mànigues

El vestit marró amb mànigues, per regla general, serveix com a variant de roba càlida per a la temporada de tardor-hivern. Aquest vestit calent de llana o un altre material dens és la millor manera de mantenir-se femení, fins i tot en temps fred.

Tanmateix, quan es tracta d’un esdeveniment inactiu, és millor donar preferència a altres materials. Els vestits elegants amb mànigues llargues de guipure són populars. Els models asimètrics amb una sola màniga són originals.

Malles

El que calçar per un vestit marró depèn de l'ombra del vestit. Si el vestit és de color marró clar, mereix la pena aturar-se en pantimedias fosques: xocolata o fins i tot negres. Amb un vestit de color marró fosc és millor portar malles lleugeres, per exemple, de color beix o lletosa. Les malles estampades es veuran efectivament amb un vestit concís de simple tall.

Les malles cos fines són versàtils i s'adapten a gairebé qualsevol imatge.

No us oblideu dels detalls brillants: les mànegues de color verd maragda, taronja o granada són perfectes per a un vestit de color marró per a les nenes amb un toc de xoc.

Sabates, sabates

Un vestit marró monocromàtic és una excel·lent ocasió per mostrar els seus sabates més bells. Les sabates negres, per descomptat, són gairebé sempre apropiades, però els sabates de taló amb un patró de lleopard o sandàlies turqueses amb un vestit marró seran molt més interessants. Les sandàlies i les sandàlies són una opció per a equipaments lleugers d'estiu. Si es produeix un esdeveniment solemne amb temps fred, completa el conjunt amb sabates amb un nas tancat o unes botes elegants.

Les sabates de colors contrastats són una bona addició.

Accessoris i joies

En triar els accessoris per a un vestit marró, el més important és seguir el principi del contrast. Per a un vestit fosc, heu de portar joies lleugeres i viceversa.

Totes les tonalitats d’or es veuran fantàstiques amb un equip marró, de manera que només podeu posar els vostres pendents d’or o polsera preferits. Els adorns fets amb pedres, com la turquesa o el corall, són adequats per a un vestit marró. El cinturó de pell i la bossa de motxilla serà el toc final.

No oblideu que els vestits complexos de dissenyadors són autosuficients. No sobrecarregueu la imatge amb detalls.

Maquillatge

Els estilistes ofereixen diverses opcions de maquillatge per a un vestit marró. Sovint, les noies escullen solucions neutres: maquillatge en tons marrons, beix o daurats.

Els que tinguin accents brillants poden recomanar tons contrastats, per exemple, turquesa o rosa. Les ombres de color i el delineador d’ulls no només emfatitzen el color dels ulls, sinó que també refresquen la imatge en conjunt. Si preferiu el maquillatge en tons neutres, assegureu-vos de fer, almenys, una lleugera atenció als llavis.

Manicura

En triar el color de l'esmalt d'ungles al vestit marró s'ha de guiar pels mateixos principis que quan es crea el maquillatge. Si preferiu un clàssic estricte, deixeu-vos a la manicura en tons marró beix. Per crear un aspecte més extravagant, trieu colors brillants i saturats amb laca, com ara el vermell o el taronja. No puc decidir? La jaqueta clàssica s'adapta absolutament a qualsevol equip.

Comentaris
 1. Veronica
  16.01.2016

  M'encanta els vestits de color marró. Els meus ulls són de color gris blau, però el color és molt)

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació