Colors dels vestits

Vestit taronja - per obtenir una imatge brillant

Vestit taronja - per obtenir una imatge brillant

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Funcions de color
 2. Qui és adequat?
 3. Longitud
 4. Espectaculars combinacions
 5. Què portar amb: seleccionem accessoris
 6. Quines sabates encaixen?
 7. Consells de maquillatge

En la majoria dels casos, el nostre armari està format per un conjunt de coses bàsiques. Aquestes coses sovint no són massa diverses en la seva combinació de colors. Aquest enfocament fa que el vestuari de les dones sigui avorrit i fins i tot avorrit. En aquesta situació, l'única recomanació dels estilistes famosos és diluir immediatament el seu armari amb colors brillants. Per començar, proveu uns quants per canviar els vostres propis estereotips a la recerca d’una altra novetat. Per exemple, en comprar un vestit nou per a un esdeveniment festiu, opteu per un color taronja sucós, i no el negre o el gris habitual. A més, els psicòlegs d'una sola veu argumenten que el color taronja augmenta l'autoestima i confia.

Funcions de color

Fem una ullada de prop a quines característiques té el color taronja. Segons el cercle de color Itten (tots els dissenyadors l'utilitzen per a la combinació correcta de colors) el color taronja és un color secundari, una espècie de simbiosi entre els dos colors primaris - groc i vermell. De cadascun absorbeix alguna cosa útil. Com a resultat, obtenim una gota de color taronja - una càrrega de vivacitat i bon humor, a partir d’un vestit taronja bonic i ben triat - una porció poderosa d’un antidepressiu! Avall amb avorriment i tristesa, i una llarga energia i creativitat.

La vostra elecció estava en un vestit de color taronja, el que significa que sou una persona activa, amb mentalitat oberta i optimista. Entre altres coses, el taronja ajuda a alliberar la creativitat. Però no us oblideu del sentit de la proporció. El color saturat energètic requereix un esforç en la selecció d'accessoris i la selecció de combinacions de colors.

Qui és adequat?

Taronja i els seus tons són de colors càlids. És ideal per als tipus de colors de primavera i tardor. Les noies i les dones amb pell pecosa poden triar amb seguretat un vestit taronja. A més, aquest color farà èmfasi en tots els avantatges dels propietaris d’un bronzejat daurat.

Hi ha un estereotip que les dones amb pell clara no han de portar taronja. Els dissenyadors eminents han negat durant molt de temps aquest fet. No és el primer any que els preciosos propietaris de la pell de pell blanca caminen pel podi de manera elegant, demostrant els tons més variats de taronja. Al mateix temps, semblen increïbles.

Longitud

Llarg

Trieu la longitud del vestit en funció de les característiques distintives de la vostra figura. Les amigues dels físics astenics poden comprar de forma segura un llarg vestit de color taronja. Destacarà favorablement la silueta elegant i refinada. Una elecció inigualable per a festes nocturnes d’alta societat i catifa vermella.

Midi

Si el codi de vestimenta a la feina, excepte les opcions en blanc i negre, permet altres colors, trieu un vestit taronja amb una silueta ajustada de longitud mitjana. Especialment bé, aquesta opció es veu a les dones amb figures de rellotge de sorra. Vestit amb un vestit midi taronja amb un blazer blanc o negre per a un look casual. Al mateix temps, els que t'envolten reconeixen intuïtivament una personalitat optimista, plena d'entusiasme i alegria.

Mini

Un vestit curt de color taronja és adequat per a dones que vulguin aconseguir-ho tot alhora. Inicialment, el mateix color ja expressa el vostre desig de ser visible. La longitud deliberadament curta ho confirma de nou. Lace afegirà feminitat a la imatge.

Mini tall recte: una gran opció per a noies amb forma rectangular.Destaquem amb èxit les cames de les dones i no permeten captar la manca de cintura. Però proporcionarà l’oportunitat de brillar en una festa i ser el centre d’atenció universal. De manera avantatjosa, combinar taronja amb colors addicionals i, a continuació, es garanteix l’èxit en les files del públic masculí.

Espectaculars combinacions

El color taronja és molt brillant. Les combinacions de colors ajuden a crear una brazada espectacular. Penseu en les opcions més populars.

Amb blanc

La taronja, com qualsevol altre color secundari, va bé amb qualsevol color acromàtic: negre, blanc i gris. Un exemple de col·laboració de colors ben establerta és un vestit taronja de pèsols blancs, elaborat amb un estil retro. Un petit mocador blanc o un mocador lligat al voltant del coll o el braç ajudarà a donar suport a la imatge. La vora blanca i alguns altres elements decoratius (per exemple, un coll blanc) tenen un aspecte succint del vestit "sucós". El color blanc simbolitza la puresa i la innocència i, fins i tot en petites dosis, dóna a la imatge una mica de romanç.

Vestits amb un pendent que passen suaument de color taronja a blanc.

Accessoris addicionals en forma de barret de gran ala blanca i diverses polseres del mateix color afegiran encant a qualsevol dona, una vegada més es posa l'accent en la impecabilitat del seu gust.

Amb negre

Les esquitxades de negre sobre un vestit de color taronja brillant poden ser (amb una mà lleugera de dissenyadors) en forma de formes geomètriques de moda, diversos patrons intricats, elements asimètrics. Amb el negre és gairebé impossible exagerar-se, i la seva universalitat és coneguda per tots els fashionista.

El negre és estimat per moltes dones per donar-li una figura esvelta. Les qualitats místiques d’aquest color són conegudes per la gent des de l’antiguitat. Amb taques negres, un cert misteri i misteri s’afegeixen a la imatge. Les ombres d'aquest color es diuen grisos. Al conjunt alegre, es combinaran perfectament amb el to taronja bàsic.

Amb gris

El gris, encara que sigui de color neutre, encara és millor si hi ha una petita part del vestit.

El gris és ideal, per exemple, en forma de puntes lleugeres que emmarquen un coll. Els elements separats d'un conjunt de moda en forma de jaqueta grisa, armilla o sabatilles neutralitzen lleugerament i alleugen l'ombra bàsica. Per tant, si teniu por de superar-lo amb la brillantor, diluïu la imatge amb una altra cosa de gris. Aquesta combinació de colors és adequada per al treball i la publicació.

Amb blau

Està demostrat que una de les més reeixides i harmonioses és la combinació de taronja i blau. Pel que sembla, per tant, els dissenyadors solen utilitzar aquesta barreja en les seves col·leccions: un vestit taronja amb un aroma blau, un cinturó, una impressió, mànigues, una vora i altres elements d'aquesta ombra.

Aquesta fusió és una opció guanyadora per a tots els dissenyadors i clients d’aquests productes. La popularitat d’aquesta combinació es deu al fet que ambdós colors s’avancen mutuament.

Triple combinacions de colors

Els dissenyadors i estilistes més valents consideren combinacions complexes de tres o més colors a la roba. La tríada de matisos, formada per la taronja, la "poma verda" i el blau brillant, està dissenyada per a les personalitats més atrevides i extraordinàries. Combina les sabates i els complements de color verd brillant amb el color del "cel d'estiu" amb el fons d'un vestit taronja que crida.

Atenció, aquestes variacions tenen èxit per a una noia jove i creativa, capaç de tenir poca bogeria!

Una combinació de saturació de colors similar, però encara més relaxada i equilibrada, de color marró clar, "xocolata negra" al fons de mandarina sucosa. Recordeu quina deliciós aspecte de la mandarina té en la xocolata, i escolliu aquesta complexa combinació. Poseu-vos sabates de cara de xocolata en combinació amb un abric o jaqueta de color marró clar, i esteu totalment preparats per a passejades romàntiques en companyia d'un home estimat.

Què portar amb: seleccionem accessoris

El vestit taronja es combina perfectament amb joies d'or, ja que el color de l'or també té una tonalitat càlida similar. La plata aquí serà superflu. A l'estiu és possible combinar rellotges banyats amb or i polseres blanques. La imatge es converteix en instantània.

Els divas de Hollywood encanta combinar sucoses tonalitats de taronja amb accessoris de color marró, turquesa o beix, els agrada jugar amb gravats de lleopard. I amb raó, perquè aquesta opció sembla molt atractiva.

Quines sabates encaixen?

Les sabates elegides correctament completen lògicament la imatge. Però sabates inapropiades destruiran fàcilment tots els vostres esforços Un dels primers requisits per a una sabata és la seva rellevància. A l'oficina no té sentit col·locar-se en un taló de 12 centímetres i després trepitjar-los entre les taules. El pas ha de ser fàcil, relaxat, com el vestit taronja.

Si sabeu que heu de passar tot el dia "als vostres peus", recolliu sabates còmodes i d'alta qualitat de cuir suau amb un taló petit. Anar a un club o a una festa, la plataforma i els talons alts seran, més que mai, a propòsit. No té sentit que un vestit de color taronja recollís les sabates amb to de to, en cas contrari obtindrem fruites comestibles, en comptes d'una diva elevada. Si us resulta difícil decidir sobre les opcions, atureu-vos a les sabates de cortesia corporal adequades per a totes les ocasions. Un altre avantatge d’aquestes sabates és que allarguen visualment les cames i les fan infinites.

Consells de maquillatge

Centreu-vos en els llavis, escolliu el llapis de llavis d'una ombra idèntica amb el to escollit del vestit. Els ulls no s'han de carregar amb ombres. Suficient per pintar sobre les pestanyes amb un gran mascara de color marró fosc. Dos enfocaments aconseguiran l’efecte de falses pestanyes.

Ara que la vostra imatge està completa al 100%, la vostra pròpia singularitat no us deixarà tot el dia. I, a més, un vestit de color taronja és capaç de compartir una càrrega d'alegria i de bon humor amb els altres, i ja no haurà de mirar cap a la cara trista.

Comentaris
 1. Galina
  24.12.2015

  Vesteix com una taronja! Molt edificant. Per descomptat, aquest color només és apropiat a l'estiu.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació