Roba per a dones obeses

Jeans esquinçats per a noies obeses

Jeans esquinçats per a noies obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Models
  2. Consells per triar
  3. Què portar?

Els pantalons texans són un element pràctic, rellevant i pràctic de l'armari, adequat no només per a noies esveltes, sinó també per a propietaris de formes magnífiques. Si trieu l’estil adequat, combineu amb eficàcia els pantalons texans amb altres coses, fins i tot les dones plenes tindran un aspecte brillant. Avui, en tendència, hi ha models desgastats per les nenes de qualsevol tipus de cos.

Models

Avui en dia, les botigues tenen una gran selecció de jeans esquinçats per a dones grassonetes que són genials per fer una imatge al carrer o en un estil casual. El complex de la figura és diferent, de manera que cada noia ha de trobar el seu "model", així com el color i la longitud.

Avui, la tendència dels pantalons texans masculins està tallada, anomenats nuvis. Els forats als genolls o al llarg de tota la longitud donen a la imatge un estil, original i còmode.

Els models cònics són molt populars, però només se senten immillorables en presència de malucs sencers. Per a les noies amb un ventre gran, aquest model hauria de ser abandonat. L’efecte d’estrès gastat en aquests pantalons texans és únic i bell. Les mànigues llargues o les túniques semblen elegants amb uns texans flacs.

No us oblideu dels models clàssics de jeans, que sovint estan decorats amb forats com a decoració.

Consells per triar

Els pantalons texans esquinçats per al màxim han d'ajustar-se perfectament a la cintura i els malucs per amagar aquestes lliures addicionals i allargar la silueta. En triar un model de pantalons texans, val la pena començar amb el creixement i la construcció.

  • Les noies senceres d’alta estatura i en presència d’una cintura us permeten afegir al vostre armari un model d’alta pendent i una mica estret. Cal recordar que la seva longitud hauria d’arribar al centre del taló o el turmell.
  • Per a dones de talla baixa, els models de longitud 7/8 són ideals, mentre que val la pena rebutjar les versions incloses o lleugeres.
  • Moltes noies amb corbes s’adapten a models rectes i desiguals que tenen un aspecte elegant amb una camisa de tall clàssic.
  • Les noies amb una zona de natges grans han de prestar atenció als pantalons texans de teixits tous i amb l'addició de trams. Ajudaran a corregir els defectes, faran que la silueta sigui més prima, i la ruptura serà el punt culminant del model.
  • Val la pena oblidar-se dels texans de poca altura per sempre.
  • Cal recollir sempre els pantalons texans de mida, només llavors estaran bells.
  • Val la pena evitar les butxaques de connexió. Els forats s’utilitzen com a decoració.

Què portar?

Cada noia regordeta que vulgui semblar elegant i de moda hauria d'haver-hi arrossegat pantalons texans al seu armari. Són molt agradables amb jaquetes de pell, jersei o dessuadores, samarretes llargues i samarretes, així com jaquetes llargues.

Les bruses es veuen harmoniosament amb un teixit de mezclilla. Fins i tot els models d'un tall clàssic s'adapten perfectament a models esquinçats.

En triar les sabates, cal preferir sandàlies o talons alts, perquè el taló allargarà la silueta. Però també permet una combinació de jeans esquinçats amb sabatilles esportives, sabatilles esportives o sabates de ballet.

Amb una dessuadora sembla un gran model prim. Aquest tàndem amb sabates de color sembla original. Però res es compara amb la combinació de texans esquinçats i una jaqueta de cuir, amb forats benvinguts als genolls. Les noies senceres haurien d'abandonar els models amb forats als malucs i les natges.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació