Estils i models de vestir

Vestit d'una línia: una concisió elegant

Vestit d'una línia: una concisió elegant

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Qui és adequat?
 2. Característiques i avantatges del vestit en forma de A
 3. Lace
 4. Longitud
 5. Colors populars
 6. Què portar?
 7. Consells útils

Una línia: un estil de vestir, un tret distintiu del qual és l'ajust del cos i l'expansió uniforme cap avall. La silueta s'assembla a la lletra "A", de manera que l'estil i el nom rebut.

La silueta en forma de A del vestit és la millor opció per a qualsevol tipus de figura, ja que destaca favorablement tots els seus avantatges. Malgrat l'aparent senzillesa, des de fa més de 60 anys ha estat el més popular al vestuari de les dones. Christian Dior va obrir els vestits de la línia A, gràcies a alguns canvis en el vestit trapezoïdal. El vestit A-line es caracteritza per la seva practicitat i versatilitat.

Qui és adequat?

Els vestits amb una silueta en forma de A són perfectes per a totes les noies, independentment del tipus de cos i de l'alçada. Les línies del tall clàssic amaguen perfectament tots els defectes de la figura i destaquen els seus mèrits.

El vestit en línia és ideal per a noies completes. A causa de la transició suau de l’amplada del model des de les espatlles a les cuixes, aquest vestit us permet ocultar totes aquestes lliures addicionals, ressaltar la bellesa de les cames i fer que la figura estigui proporcionada. Per descomptat, el vestit és popular entre les noies esveltes.

Les dones de baixa estatura en aquest vestit tindran un aspecte més prim, i les noies altes, per contra, en aquest vestit tindran un aspecte més elegant i sofisticat.

Si la noia és fina i no té formes magnífiques, un vestit de línia A ajudarà a donar més volum i fer-lo seductor i encantador. Per exemple, si una noia té maluc estret, llavors un tall trapezoïdal del vestit ajudarà a corregir aquest defecte. I si una dona vol ocultar les àrees problemàtiques a la cintura i els malucs, a continuació, tallar la faldilla resoldre perfectament aquesta tasca.

L’estil de vestir A-line us ajudarà a ocultar tots els defectes de la cintura. El vestit triat correctament es pot portar fins i tot sense cinturó, la cintura encara es conservarà. Els vestits d'aquest estil són sovint escollits per dones embarassades, ja que la forma trapezoïdal permet amagar el ventre arrodonit i ressaltar tots els avantatges de la figura.

Característiques i avantatges del vestit en forma de A

La peculiaritat d’aquest tall és que el cosset s’adapta al pit, el que posa l’èmfasi en la seva bellesa i que la vora s’expandeix cap avall. D'aquesta manera, podeu ocultar diversos defectes de la figura, per exemple, als malucs o la cintura.

Molt sovint, els models d'aquests vestits no tenen corretges ni mànigues: prevalen els models sense mànigues amb espatlles nues. Algunes variants d’aquest estil tenen un respatller obert o una cistella "americana". La faldilla d'aquest vestit es pot decorar addicionalment amb un tren, sovint s'utilitzen volants, volants, crinolina o drap. Vestit A-silueta ajudarà a crear una imatge misteriosa, se sentirà com una veritable princesa.

Lace

Els vestits de puntes amb silueta A a causa de la creació d’un aspecte suau i romàntic són molt populars entre les noies joves. En aquest vestit, cada dona tindrà un aspecte femení, encantador i elegant.

Un vestit de punta amb una silueta en forma de A normalment no requereix joies, encara que la imatge es pot decorar amb un collaret o una polsera. Cal complir la regla, segons la qual, per a un teixit ric i un estil refinat val la pena recollir joies senzilles.

Sovint, les noies escullen un vestit de punt A-line per al casament, perquè en ell es veuen com reines reals. Lace és un material car i que té un aspecte elegant i espaiós, que dóna la imatge lleugera.El punt de luxe es combina perfectament amb l'estil de la línia A. Pot decorar el vestit sencer o els seus elements individuals, per exemple, una faldilla o una cotilla.

Longitud

Llarg a terra

Els vestits llargs d'una línia són l'elecció perfecta per a una festa. En aquest vestit, totes les dones se sentiran còmodes i còmodes. Això ajudarà a crear una imatge romàntica suau. Per a un vestit llarg, podeu utilitzar diferents teixits, començant per la gasa lleugera i acabant amb cotó o pantalons texans pesats.

Midi

El vestit de la línia A té sovint una longitud midi, ja que és universal i s'adapta a gairebé totes les noies. Només cal tenir en compte que una noia de baixa estatura amb un vestit de longitud de genoll escurçarà visualment la seva silueta. La longitud del midi proporciona l'elegància i la compacitat del vestit.

Curt

Avui, els vestits curts de línia A estan de moda, encara que moltes noies prefereixen els vestits llargs. Fins i tot les noies completes poden portar un vestit curt, ja que el tall del vestit ajuda a amagar centímetres de la cintura i els malucs.

Amb mànigues

El vestit de la línia A sembla prou senzill: per crear una imatge brillant, mereix la pena utilitzar, a més, accessoris o acabats elegants. Per exemple, la presència d’una màniga llarga ajudarà a ocultar les mans completes, es poden enganxar o fer de gruixuda tela. Les noies esveltes poden portar vestits de línia amb mànigues llargues o amb forma de llanterna.

Colors populars

Negre

El color negre és elegant, luxós i misteriós. Moltes noies posen un vestit de línia en aquest color per a una festa o un esdeveniment formal per ocultar aquestes lliures addicionals i semblar-se sexy.

Algunes dones pensen que el vestit negre és trist i poc interessant, però això es pot solucionar fàcilment amb l'ajuda d'accessoris ben elegits o acabats originals. Per exemple, una imatge es pot fer més interessant amb l’ajut d’un xal luxós o un embolcall original de cintes.

Blanc

El color blanc sempre s'associa amb la puresa, el romanticisme i la tendresa. Si voleu tenir un aspecte romàntic, un vestit de color blanc ajudarà a crear un aspecte suau. Moltes persones creuen que el blanc dóna unes quantes lliures addicionals, però el vestit de la silueta A ajuda a amagar totes les àrees problemàtiques, de manera que podeu triar amb seguretat un equip d'aquest color.

En triar un vestit de nit que mereix la pena prestar atenció a l’acabat, sereu sempre el centre d’atenció. El vestit blanc es pot decorar amb detalls brillants, utilitzar teles brillants, puntes, lluentons o pedres precioses.

Vermell

Els vestits vermells sovint s'associen amb una dona apassionada. El vestit de silueta A de color vermell farà que totes les noies siguin la veritable reina de la nit, que atraurà les mirades entusiastes dels homes.

Per fer que la imatge es vegi més moderada, podeu utilitzar retallades amb volants o volants. D'aquesta manera us semblarà brillant i elegant.

Què portar?

Per crear una imatge inoblidable, val la pena parar atenció a la selecció d'accessoris. Per a un vestit blanc i negre amb una longitud midi, podeu concentrar-vos en joies. Per exemple, una imatge romàntica us ajudarà a complementar una gran polsera, penjoll o comptes. Per a un vestit llarg, una bona cadena amb un petit penjoll, així com unes polseres elegants o un anell seran una bona solució. Una perla s'adaptarà al vestit de la línia A, que aportarà tendresa i romanticisme a la imatge. Quan trieu una bossa, podeu optar per una cartera de bosses o una bossa d'embragatge elegant.

El vestit de la línia A es veu genial en un tàndem amb sabates de ballet o botes altes. En aquesta combinació, cada dona semblarà confiada i de moda. Les sabates amb taló constant de qualsevol alçada donaran una imatge de confiança, però els dissenyadors no recomanen utilitzar tacs amb aquest estil de vestir.

Quan trieu una solució de color, les sabates han de ser rebutjades pel color del vestit o seleccionades perquè coincideixin amb el to del seu acabat. Per exemple, si el vestit està decorat amb volants d'or, la imatge es complementarà perfectament amb sabates de to daurat.

En els dies més frescos, les noies solen portar mitges o mitjanes sota un vestit. Haurien de ser de color carn, preferentment, sobretot si es recullen sota un vestit amb espatlles nues.

De vegades, les noies tracten de crear un joc de contrastos a la imatge; a continuació, es poden portar malles ajustades negres amb un vestit de color clar, o podeu triar malles de qualsevol color brillant. Si parlem de roba exterior, aquest estil de vestit s'adapta perfectament a un bolero, a un cardigan, a un abric curt amb aroma o a una capa retallada. Els amants de l’experiment poden portar una jaqueta de cuir.

Consells útils

 • En triar els accessoris per a un vestit amb una silueta A, haureu de tenir molta cura per crear un aspecte harmònic. No facis massa accents.
 • Estigueu atents a la selecció de colors. Per exemple, podeu utilitzar el joc de contrastos. L'opció clàssica és una combinació de blanc i negre. La tonalitat de color beix té un color marró o vermell. El to gris es pot combinar amb un tint lila o blau.
Comentaris
 1. Jeanne
  19.02.2016

  Models molt elegants i elegants. No m'agraden els vestits "a l'obtyag": es perd un misteri. I aquest vestit semiafocat és el que necessiteu.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació