Estils i models de vestir

Vestit asimètric: atret per la silueta inusual

Vestit asimètric: atret per la silueta inusual

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques del tall
 2. Estils
 3. Tipus d'asimetria
 4. Colors populars
 5. Tendències de la moda
 6. Què portar?
 7. Accessoris
 8. Sabates

Els vestits amb elements asimètrics són populars per a les dones de moda, no per a la primera temporada. Es senten atrets per la confusió deliberada que fa referència a la facilitat i la llibertat. A més, a causa de l'asimetria del tall, la noia pot exposar una part determinada del cos i atreure l'atenció, però no sembla vulgar ni massa franc.

Característiques del tall

Els vestits, del qual el tall es pot anomenar asimètric, tenen aquests avantatges:

 • El vestit fa que la noia sigui més seductora.
 • Visualment, aquest vestit millora la silueta.
 • Amb l'elecció adequada de detalls asimètrics, una noia amb aquest vestit pot amagar certs defectes de la figura.

Estils

El vestit asimètric és una opció freqüent quan necessiteu un vestit per a una vetllada important o la platja. Els estils principals en què es presenten aquests vestits són una silueta en forma de A i una bombeta acampanada, així com un trapezi.

Un altre estil que sovint s'utilitza per als vestits asimètrics és el vestit de toga d'estil antic. La figura d’aquest vestit està vestida de manera atractiva i sembla extraordinàriament seductora.

Tipus d'asimetria

En un vestit d’aquest estil, hi pot haver detalls asimètrics:

 1. Mànigues. Els vestits amb una màniga són originals i sovint s'escullen per a una festa o una altra ocasió especial. Sovint en aquests vestits, la asimetria de la part superior es complementa amb un tall irregular de la faldilla.
 2. Faldilla. Els models que tenen un doblet irregular són els més populars entre els vestits asimètrics. Criden l'atenció de les noies que volen mostrar les seves primes cames, però al mateix temps consideren la durada del mini desafiant. Hi ha moltes opcions de vestits amb un doblet asimètric. Pot ser equipament multicapa, que consisteix en faldilles de diferents longituds. El doblec es pot inclinar cap al lateral o cap enrere. També hi ha models amb cortines originals.
 3. Tren El punt culminant d’aquests vestits asimètrics és la part frontal escurçada de la faldilla i la part posterior tan allargada que forma un tren. Aquests vestits s’escullen sovint com un vestit de nit espectacular. Es veuen millor a les noies altes que tenen cames primes.
 4. Retall. Els vestits amb escot asimètric són sovint escollits per les noies amb espatlles boniques. Aquesta versió del vestit ajuda a corregir visualment l'asimetria del pit, però és necessari triar el model amb molta cura perquè el defecte es suavitzi i no es ressalti. Una de les variants més habituals d’aquest tipus d’asimetria és la presència d’una corretja d’espatlla en una sola espatlla.

Colors populars

Blanc

Aquests colors de vestits asimètrics són especialment demandats quan busquen una versió estival lleugera.

Sovint, aquests vestits tenen un doblau asimètric i un escot obert. Els vestits de neu blanc en una sola espatlla i amb una màniga oberta d’una banda també són exigents.

Negre

El vestit amb un fons negre rugós pot servir de vestit concís i elegant per a qualsevol ocasió.

Complementant-lo amb un cinturó brillant, talons i joies d'or, obtindreu un aspecte luxós de la nit. Els vestits negres d’una sola espatlla també són comuns.

Vermell

En un vestit asimètric de color vermell brillant, qualsevol noia tindrà un aspecte increïble, de manera que es fa servir principalment com a còctel o vestit de nit.

Sovint, els vestits vermells d’aquest estil són models amb una bandolera, amb una màniga o amb un tren. Productes no menys espectaculars amb vora obliqua.

Asimetria del color

Per separat, val la pena assenyalar els vestits d’un simple tall, que, a causa d’una combinació de colors especials, tenen un aspecte asimètric.

Aquests equips són una bona opció per a l'oficina, ja que el tall complirà el codi de vestimenta, i els colors ajudaran a destacar-se entre els altres treballadors d'oficina.

Tendències de la moda

Entre els vestits d'aquest estil, els més populars en aquest moment són models amb faldilla asimètrica. D'una banda, la vora pot tocar el sòl o, fins i tot, traslladar-se a un tren i, de l'altra, a les cames nues amunt o avall.

Els models amb asimetria de la part superior són menys comuns. Estan representats principalment per vestits amb una màniga o amb asimetria de l'escot.

Què portar?

Es pot portar un vestit elegant asimètric amb un bolero, pell, jaqueta o abric. A les nits d'estiu fresques, els vestits informals amb un doblet irregular es poden complementar amb una jaqueta suau, jaqueta de mezclilla o raglan.

Pel que fa a la bossa, a continuació, per a la nit asimètrica, agafeu un petit embragatge que coincideixi amb el vestit. Els vestits informals d'estiu amb asimetria complementen la bossa de sobre o una petita bossa de mà amb una corretja fina. Els models d’oficina es combinen amb bosses de pell de mida mitjana o negres.

Accessoris

Els models de vestits asimètrics són tan brillants i expressius que en molts casos no combinen joies amb ells. Si la part superior d’aquest vestit està representada per una cotilla, es permet la presència d’un collaret o cadena. Un vestit llarg i asimètric s'ha de complementar amb només anells o polseres.

Els vestits d’una espatlla també requereixen un mínim d’accessoris. Serà suficient per posar uns pendents brillants i trobar una polsera atractiva a la mà oberta.

Sabates

Seleccionant sabates per a vestits asimètrics, haureu de parar atenció als colors clàssics (negre, gris, blanc) o recollir les sabates perquè coincideixin amb el vestit. Els sabates brillants multicolors amb una decoració expressiva es poden denominar opcions inadequades, sobrecarregar la part inferior.

El taló en les sabates per a un vestit asimètric és millor triar alt o substituir-lo per una falca. Les sabates sense talons només es combinen amb vestits asimètrics curts.

Comentaris
 1. Liana
  20.02.2016

  M'encanten els vestits amb vora asimètric o amb una sola espatlla)

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació