Estils i models de vestir

Vestit de bandeau: imatge seductora

Vestit de bandeau: imatge seductora

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Qui és adequat?
 3. Varietats
 4. Longitud
 5. Consells per triar
 6. Què portar?

Característiques

Bando - és un dels models més populars de vestits. Aquest vestit està fet simplement per a festes, ja que és molt bonic, sexy i, a més, no impedeix el moviment, cosa que us permetrà divertir-vos tota la nit.

El nom del vestit de colles prové de la paraula francesa, que es tradueix en "embenat". De fet, aquest model té una certa similitud amb un mocador lligat sobre el pit. Bando - vestit bastant franc. No només s'adapta a la figura, sinó que també obre les espatlles i la zona de decoració. L’element característic del vestit de colles és el cosset rígid sense espatlles ni mànigues. La faldilla pot ser estret i bastant solta, però gairebé sempre és curta, no per sobre del centre del genoll.

Qui és adequat?

Les noies esveltes semblen increïbles en aquests vestits, independentment de la seva alçada. Però els propietaris de formes magnífiques no haurien de passar per alt aquest equip, només heu de manejar amb habilitat les característiques de la colla. La part superior del vestit ajustada actua segons el principi d’una cotilla, que construeix lleugerament el ventre. Al mateix temps, el pit encorbat elevat sembla realment luxós.

Els propietaris de malucs exuberants haurien d’optar per un vestit de banda amb una faldilla solta. Els que tenen els malucs i la cintura són gairebé iguals, és millor donar preferència als vestits amb faldilles voluminoses, per exemple, a l'estil de "tulipa". Si teniu espatlles i braços gruixuts, es recomana col·locar un capot o bolero sobre el vestit.

Varietats

 • Vestit de bandeau clàssic és un vestit amb una faldilla curta i ajustada que obre el coll, les espatlles i la part superior del pit.
 • Vestit de bandeau amb tirants - Aquesta és una modificació moderna d'aquest estil. Atès que el cos del vestit roman rígid i no necessita "reforç" addicional, les corretges realitzen una funció purament decorativa.
 • Vestit de bandeau amb una faldilla esponjosa - Una altra modificació d'aquest vestit. Les faldilles més estretes són substituïdes per opcions més voluminoses: una faldilla plisada, una campana, un tutú, etc.
 • Vesteix-te amb bandeau Avui és un dels models més populars. Baska té un aspecte fantàstic en els vestits prims, donant a la figura una forma seductora i femenina.

Longitud

Un vestit de bandeau és un vestit de festa, així que tradicionalment és bastant curt. No obstant això, els dissenyadors moderns continuen modificant aquest estil, creant més i més nous models de colles amb faldilles de diferents longituds.

Llarg

Un vestit llarg de colles és una opció per a noies modestes que prefereixen demostrar una cosa: ja siguin cames o escuts. És cert, malgrat la faldilla llarga, aquests vestits no semblen molt estrictes, ja que solen tenir una ranura bastant alta. Una llarga banda pot ser un vestit de nit per a ocasions especials i un vestit lleuger d'estiu que salva de la calor.

Midi

Vestit de bandeau de longitud mitjana molt elegant. Fins i tot es poden portar a l'oficina models senzills de semi-silueta, realitzats en un esquema de colors retinguts (encara que haureu de col·locar una jaqueta sobre el vestit per no brillar a la feina amb les espatlles nus). Per anar al teatre, obrir una exposició o anar a un restaurant, aquest vestit seria molt útil.

Mini

Les nenes els agrada molt els vestits de colles curtes, ja que permeten mostrar a tothom la seva figura atractiva. Els models amb mini faldilla són molt francs, de manera que només s'han de portar per a esdeveniments informals.Per a aquells que estiguin cansats dels vestits de còctel clàssics, us aconsellem que prestareu atenció a la banda amb una faldilla asimètrica (més curta al davant, més enrere), a més de transformar vestits amb una faldilla amovible.

Consells per triar

 • Un vestit de pandilla només s’ha de comprar si esteu segurs que us sentireu còmodes tot mostrant les espatlles. Si creieu que aquesta part del cos no és perfecta, o simplement no us agrada obrir-la, és millor negar-vos a comprar aquest model (o triar-ne una jaqueta o bolero adequat).
 • El vestit-bando pot ser una gran alternativa per a un sundress. Si voleu portar un corrent fresc al seu armari d'estiu, assegureu-vos de veure aquest model. Trieu vestits amb un cosset solt i una faldilla solta. El teixit del qual s’aboca el vestit ha de ser prim i lleuger. A l'estiu, és millor portar vestits de colors clars i brillants. En aquest vestit estaràs molt bé a la platja oa peu per la ciutat.

Què portar?

El vestit de bandeau és un equip molt eficaç. És molt bonic en si mateix, per tant, no necessita manteniment addicional. Si es fa fresc, es pot posar una jaqueta o un elegant jaqueta de vestir sobre el vestit. En aquest cas, seria adequat un mocador, però caldrà retirar-lo juntament amb la roba exterior. Les malles per al vestit de colles haurien de triar-se el més fines possibles, lleugerament carnoses, però cal evitar les malles gruixudes. Si el model de vestit és prou senzill, anirà bé amb mitges o mitges estampades. Es pot portar un vestit llarg d'estiu amb espatlles obertes amb un barret de grans dimensions i ulleres de sol.

Accessoris

Tot i que el vestit de colles és molt autosuficient, no es pot fer malbé amb una gran varietat de decoracions. Els accessoris a escollir depenen de l’estil del vestit.

Amb un llarg vestit de nit, les joies es veuran molt belles: arracades i collarets de pedres. Les joies en forma de grans pendents penjants i polseres multicapa seran idònies per a un vestit de còctel de colles. Els vestits d’estiu es poden combinar amb joies lluminoses: comptes llargues, arracades inusuals i un gran nombre de polseres "gitanes". No us oblideu també dels adorns per als cabells: forquilles originals, diademes, diademes, etc. Després de tot, tots els detalls són importants per crear una imatge harmoniosa.

Sabates

Bando és un vestit increïblement bonic, que posa èmfasi en la figura. Com qualsevol altre equip semblant, ell, per descomptat, "li pregunta" les sabates amb talons. Al capdavall, posar sabates amb taló, la noia es transforma instantàniament: la seva postura es torna més elegant i la seva marxa es torna més suau.

Bando es veu millor amb sabates elegants - sabates o sandàlies. Les sabates altes i les botes es combinen malament amb una tapa oberta, per la qual cosa és millor rebutjar aquestes sabates. Els vestits de colles d'estiu amb faldilla llarga es poden portar amb sabates en una sola plana o en una plataforma. Els sandàlies-gladiadors o els ballarins es veuran molt bé amb aquest model.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació