Estils i models de vestir

Quant de temps hauria de tenir el vestit a terra?

Quant de temps hauria de tenir el vestit a terra?

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. On acaba el vestit de longitud?
  2. Com triar la longitud òptima?
  3. Vestit de longitud de terra amb tren

Les dones modernes de la moda sovint consideren que un vestit llarg és exclusivament un vestit de nit per a un esdeveniment solemne. Però aquesta opinió és errònia. En el vestit de la nena el pis està sempre al centre de l'atenció, fa una bona impressió en els altres. Aquest vestit dóna a la noia la feminitat i la sofisticació. Els homes sempre es distingeixen de la multitud de noies amb roba màxima, per la qual cosa la seva elecció s'hauria de prendre seriosament.

On acaba el vestit de longitud?

La longitud correcta del vestit a terra és molt important quan es crea una imatge bella i seductora. Moltes noies creuen que el vestit maxi hauria d'arribar a la planta mateixa, però això no és cert.

Els estilistes i els dissenyadors opinen que la màxima longitud ideal hauria de ser a una distància de dos, tres o quatre sentiments des del terra.

Algunes dones de moda prefereixen vestits al turmell i aquesta opció és adequada. Però aquesta opció no és adequada per a totes les dones. Només les miniatures es poden permetre la decoració amb turmells.

Un vestit a terra és una opció per a ocasions especials quan una noia vol crear una imatge eficaç.

El vestit de nit de disseny estricte hauria de preocupar pel pis mateix. El vostre aspecte serà el més elegant i solemne possible.

Com triar la longitud òptima?

El vestit de màxima longitud d'una dona és rarament comprat per a tots els dies, de manera que se senten especials en ells. Perquè el vestit sigui perfecte, s'ha de prestar especial atenció a la selecció de la longitud òptima.

En el moment d’adaptar un vestit llarg cal guiar per diverses regles:

  • Primer heu de portar sabates amb les quals voleu portar un vestit. Poden ser sabates, ballarines o sandàlies. La longitud del vestit depèn molt de les sabates. Per exemple, per a sandàlies amb talons alts, la longitud serà més llarga que quan es fa servir amb sabates de ballet. Moltes botigues i botigues disposen de sales d’ajust per a la vostra comoditat.
  • Ara cal que mirin acuradament la longitud del vestit al mirall. En adoptar una postura natural, podeu veure com se s’adaptarà aquest vestit. No doblegeu ni arqueu l'esquena, perquè llavors el vestit puja una mica i no podeu veure la longitud real.
  • Estar en posició natural davant d'un mirall, ha de inspeccionar acuradament el vestit. Longitud clàssica: 2-4 cm del sòl. A més, el vestit de turmell també és molt popular, però més encara entre les noies curtes i primes.

Vestit de longitud de terra amb tren

La longitud del vestit amb els bucles pot ser diferent, ja que depèn totalment de la imaginació del dissenyador. Aquest vestit no és adequat per passejar pels carrers polsosos o sota la pluja. Si el vestit amb llaços es fa amb un to lleuger, pot perdre l'aparença al carrer.

S'ha d'entendre que caminar en un vestit amb tren no és una qüestió molt senzilla. Primer heu de practicar una mica a casa. No us oblideu que el tren pot ser mimat per la manca d’atenció dels altres, de manera que sempre heu d’estar atent.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació