Estils i models de vestir

Quin vestit triar per a empreses?

Quin vestit triar per a empreses?

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Estils adequats
 3. Colors populars
 4. Any Nou
 5. Quins vestits són adequats per a festes corporatives completes?
 6. Què portar?
 7. Sabates

En el període de vacances, les dones treballadores comencen a buscar un equip adequat per a festes corporatives. Això és especialment interessant per a aquells que treballen en condicions d’un codi de vestimenta bastant estricte i volen demostrar la seva feminitat i bellesa en una festa corporativa amb un vestit espectacular i atractiu. No obstant això, és important triar el vestit adequat perquè sigui adequat per a esdeveniments corporatius i només posa l'accent en els mèrits del seu propietari.

Característiques

Per a unes vacances corporatives, haureu de triar un vestit elegant i de moda, però al mateix temps són inacceptables models excessivament voluminosos i cridaners. Un vestit adequat per a aquesta ocasió està dissenyat per ser elegant i femení, a més de ser elegant i perfectament ajustat. Aquí la vulgaritat, la brillantor excessiva i la sexualitat subratllada són inacceptables. No obstant això, els vestits massa avorrits i els vestits generals inadequats per a festes corporatives tampoc funcionaran.

Teixit per a vestits on es realitzen accions corporatives, trieu entre materials cars i qualitatius. Els vestits de seda, setí i vellut són els més populars. També sempre en vestits de moda fets amb cordó.

Estils adequats

Si una festa corporativa és un banquet o una recepció en un restaurant de luxe, un elegant vestit de nit serà la millor opció. La taula de bufet no és un esdeveniment oficial, de manera que el més adequat serà un vestit de còctel de mitjana longitud amb un simple tall i una decoració mínima.

Els més populars per a una festa corporativa es poden anomenar tals models:

 1. Vestits amb escot. Aquests vestits tenen un aspecte elegant i són altament competitius amb un fort clivatge.
 2. Vestits amb cotilla. En aquests productes, podeu afectar l'aparença de la vostra figura, fent que el pit sigui exuberant visualment i la cintura - més prima.
 3. Vestits amb cortines. Aquests elements de decoració als llocs adequats afegiran una mica de volum i ocultaran els petits inconvenients de la figura.
 4. Vestits amb cinta americana. En aquest vestit, podeu suavitzar la silueta amb espatlles angulars.
 5. Vestits amb asimetria. Els models més populars amb un fons inclinat, ja que gràcies a les línies diagonals, la figura s'estira visualment i té un aspecte més prim. No menys exigents vestits en una sola espatlla.
 6. Vestits amb una ranura a la part davantera. Sovint es tracta de vestits llargs a terra amb talls bastant atrevits del maluc al llarg d’una cama.

Colors populars

El model més guanyador és un vestit negre. Cridarà l'atenció, però al mateix temps ombreix la pell i farà èmfasi en els avantatges de la figura. Amb aquest equip, obtindreu una imatge femenina elegant i misteriosa.

Els vestits de nit de colors blanc, pastís o violetes també semblen elegants. També és una bona opció un vestit monofònic de color gris, bordeus o blau fosc. En aquest cas, no us oblideu que les ombres fosques indiquen la capacitat de reduir-les i, en un vestit lleuger, les formes seran més exuberants i arrodonides.

Any Nou

Abans de la celebració corporativa de l'Any Nou, es presta una atenció especial a l'elecció de l'equipament adequat. Molt sovint, la festa d’Any Nou inclou vestits espectaculars i brillants, de manera que la seva decoració conté sovint lluentons, strass o lluentons. Encaix, abaloris, coll, robes insòlites, cinturó inusual, volant - una gran varietat de detalls de vestits per a la festa corporativa d’Any Nou és realment genial.

Moltes dones escolten el consell per triar el color del vestit d'acord amb l'horòscop, però no perdreu si trieu un vestit de neu blanc, gris o beix per a tal celebració. Si voleu veure's espectacular, trieu un to fúcsia o un color blau profund.

Quins vestits són adequats per a festes corporatives completes?

En escollir un vestit per a una festa corporativa, les noies amb formes magnífiques han de triar un model que pugui amagar els defectes de la seva figura.

Es consideren els estils més adequats:

 • Vestits de cintura alta
 • Vestits de vaina
 • Vestits de longitud mitjana amb faldilla acampanada

Si teniu una forma magnífica, no escolliu un vestit llarg per a empreses. Una opció millor és el model lleugerament per sota dels genolls. Pel que fa als colors, es recomana a les noies que escullin vestits de color complet en un rang fosc, per exemple, de color gris fosc, cirera, negre o blau fosc. Les noies amb maluc curvace poden utilitzar vestits de dos colors (amb un fons més fosc) o triar un model amb una impressió en blanc i negre.

Què portar?

Cal recollir una bossa d'embragatge o un sobre per a un vestit elegant. Molts equipaments inclouen una combinació amb un cinturó, l'amplada del qual està determinada per l'estil i la figura de la noia. Des de la roba exterior fins al vestit de còctel, podeu recollir una jaqueta equipada i, per a la nit, un bolero.

Accessoris

Si les espatlles del vestit estan obertes, haureu de portar arracades llargues i el model amb la tapa tancada té una bona cadena i un penjoll elegant. Per a un vestit amb màniga curta, podeu recollir una polsera, especialment si la funda és asimètrica.

Una bona idea seria utilitzar un diamant gran o altres gemmes. La joieria de perles també és una bona opció.

Sabates

La millor opció per a les sabates corporatives, sens dubte, seran sabates amb talons alts. Poden ser amb punta oberta, falca o amb tirants. El color de la sabata es tria sovint com a negre, però seria apropiada una variant de sabates que coincideixi amb el vestit o que coincideixi amb el cinturó.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació