Estils i models de vestir

Vestits de moda el 2019 (98 fotos): nous articles i tendències

Vestits de moda el 2019 (98 fotos): nous articles i tendències

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Estils
 2. Tendències i innovacions actuals
 3. Temporada primavera-estiu
 4. Temporada "tardor-hivern"
 5. Consells per triar

Escollir un vestit és una tasca crucial que una dona complirà amb facilitat, tenint en compte les peculiaritats no només de les seves qualitats externes, sinó també de les internes. I si una dona segueix la moda i entén el seu estat d’ànim, la imatge serà perfecta. Així doncs, parlem dels vestits de moda de la temporada actual.

Estils

Una varietat d'estils de vestits consistentment de temporada a temporada. La base per a moltes idees van ser les tendències de l'any passat. El romanç i la feminitat també són populars ara, mostrant-se a si mateixos en espatlles obertes, escotxes de V i un èmfasi en els malucs. L'estil retro de la interpretació moderna, així com la combinació extravagant de "vestit i pantalons" no han perdut la seva rellevància.

Parlant dels estils més populars de vestits, es pot destacar el següent:

 • vestit de trapezi;
 • vestit de bandeau;
 • camisa de vestir;
 • vestit de vaina;
 • coberta de vestir;
 • vestit de pont

No obstant això, qualsevol dels estils anteriors poden tenir innombrables variacions, a causa de les principals característiques distintives que prevalen aquesta temporada, com ara:

 • tall sense complicacions;
 • sense mànigues i espatlles nues;
 • escot en forma de V o escot rodó;
 • faldilles midi i maxi de diversos estils: des de rectes, equipades o acampades al fons;
 • plecs, revestiments i capes.

Aquesta temporada ofereix a la bella meitat de la humanitat clàssics constants i idees fresques per a l'armari de dames, dictades per les tendències creixents.

Tendències i innovacions actuals

Un coneixement detallat de les col·leccions de vestits permet observar una tendència a la moderació i la raonabilitat en detall, però al mateix temps els vestits no semblen frescos i monòtics. Aquest efecte s'aconsegueix mitjançant una combinació de textures de diferent densitat i colors, així com la longitud i la forma de les capes de materials utilitzats.

Un paper especialment important a la decoració d'aquesta temporada: volants, volants i arcs, així com diversos accessoris. Vestits de mirada atrevits i atrevits amb talls i osques de diferents graus d'obertura, situats en determinades parts de productes.

Aquesta temporada al cim de la longitud del midi, el que significa que el vestit hauria d'estar present a l'armari de totes les persones belles, independentment de la seva edat, característiques del cos i ocupació.

Aquestes tendències es distingiran per la moda dels vestits d’aquest any. És hora de descobrir quins equipaments es prefereixen en les estacions de primavera-estiu i tardor-hivern.

Temporada primavera-estiu

La temporada de primavera-estiu és sempre un triomf de la fantasia, el despertar i l'energia. I la indústria de la moda, com cap altra, reflecteix l’ambient d’aquesta època de l’any, convertint la moda de les dones en un veritable espectacle.

Parlant dels estils dominants dels vestits de temporada calenta, es pot destacar el següent:

 • vestit de bandeau;
 • vestit de mall;
 • vestit de fum;
 • amb una faldilla completa, a l'estil de l'any o amb trens;
 • amb equitació asimètrica;
 • vestits de simple tall;
 • vestit en estil pijama;
 • vestits llargs.

Aquesta temporada representa no només la senzillesa del tall i un mínim de detalls, sinó també una combinació competent de diverses tendències. Per aquest motiu, totes les dones trobaran fàcilment el seu vestit perfecte.

Colors

La combinació de colors de la temporada càlida està plena de tons naturals de vegetació, fruita madura i esprai de mar. Entre els favorits del disseny també hi havia: blanc, rosa i verd radiant. I la combinació de colors blau, blanc i vermell d’any a any segueix sent una combinació de moda guanyadora.

Entre els tons pastís en la tendència del blau i el rosa, tant en combinació com a separat.El color blau sense fons, ardent, taronja i groc, el coure amb maó i el vi o la porpra amb una barreja de rosa també són tòpics. Sovint, els dissenyadors utilitzen la tècnica del degradat i del bloc de colors per a les seves creacions.

Imprimeix

A la primavera i l'estiu, els motius florals sempre són rellevants. En l’any actual, es tracta principalment d’impressions en volum en forma de flors o pètals. Però també hi ha ornaments en miniatura. Els temes marítims han guanyat durant molt de temps "un lloc sota el sol" a les col·leccions durant les estacions calentes; per tant, continua sent rellevant cada any.

A les col·leccions de vestits de la temporada primavera-estiu es troben inscripcions, una cel·la, una franja àmplia o diverses formes geomètriques amb tendència a l'abstracció.

Decoració

El tema de la decoració a la temporada de primavera-estiu s'obre àmpliament. Juntament amb els arcs tridimensionals ja esmentats, també s'utilitzen àmpliament volants i volants com a decoració de vestits, franges, volants, plecs i cortines. I, senzillament, en termes de tall, els models transformen màgicament en brodats, aplicacions volumètriques, pedres, comptes de colors, accessoris metàl·lics i fins i tot plomes d'estruç.

Material

Aquesta temporada em va sorprendre gratament amb la varietat de teixits, textures i les seves increïbles combinacions. Admireu els models de seda amb la seva facilitat i feminitat. Els vestits amb faldilles de múltiples capes són creats per una combinació de niló, tul, organza o gasa.

El fatin, el vel i la corona del conjunt amb materials densos i contrastats semblen espectaculars i inusuals. El teixit d'encaix ocupa avui un lloc especial en tallers de disseny. La seva capacitat per decorar el vestit de les dones és molt apreciada. Aquesta temporada, els dissenyadors van batre la punta, fent-la més densa i tancada.

Els teixits de mezclilla i cotó s’utilitzen àmpliament per als patrons de roba informal d'aquesta temporada. Aquesta temporada, la frescor i l’originalitat van portar models de vestits fets de malla o teixits perforats.

Temporada "tardor-hivern"

La moda a la temporada de tardor-hivern sempre és més moderada i seriosa. El vestit continua essent un component important de les col·leccions de dissenyadors i està present al vestuari de la majoria de les dones. Però es torna més tancat, acollidor i està dissenyat no només per decorar el seu propietari, sinó també, si cal, per protegir-lo dels caprices del temps.

A la temporada de fred, els vestits següents són rellevants:

 • vestit de vaina;
 • vestit de suèter;
 • Vestit d'una línia;
 • vestit a l'estil de "New Bow";
 • vestit amb basc;
 • vestir amb asimetria.

Els vestits de mitja i maxi longitud van aparèixer amb confiança a la temporada de tardor-hivern. Molts models posen èmfasi en les mànigues, gràcies al seu peculiar tall: suaus o acampanats, rectes o maniguets-llanternes. Els companys d'alguns models són capes-capes i loops. Les espatlles i les espatlles obertes, els talls a les faldilles i les cortines encara estan en funcionament.

Colors

La paleta de colors de la temporada de fred inclou colors clàssics negres, blancs i vermells, vins gruixuts vermells, blaus i blaus amb un toc verd. La tècnica de transició de colors rics a tons nobles intensos està molt estesa.

Imprimeix

Les impressions en forma d'inscripcions, elements ètnics i gràfics 3D adornen vestits per a fins més universals. Els models de tarda estan pintats de forma artística amb estampats florals, inclosos teixits transparents.

Decoració

Els vestits per a ocasions especials estan decorats amb franges, plomes, brodats en or o tocs de pell esponjosa. El vestit de cada dia es pot acompanyar d’un coll blanc. La tècnica del patchwork ajuda a convertir un vestit d’un estil senzill en una cosa increïblement elegant. Els volants i volants tradicionals, els plecs i els draps també no es queden de costat.

Materials

Els models de la moda quotidiana d’aquesta temporada són de punt gruixut i viscosa. Vestits de camussa, llana, caixmir, vellut natural i tweed, una opció fantàstica per a una temporada fresca. El cuir genuí, com a material principal o addicional, dotarà el vestit d’un caràcter inquiet però molt atractiu.

Els vestits fabricats amb materials de luxe es creen per a l'aparença de la nit, la superfície de la qual imita metalls preciosos o té un efecte brillant. Encaix, brocat, seda i setí, com abans, són estimats tant pels creadors de vestits com per aquells que porten aquests vestits.

Consells per triar

Siguin quines siguin les obres mestres, cada dona hauria de recordar que qualsevol cosa de moda hauria de destacar, no de creuar la seva individualitat. L’adhesió incondicional a la moda pot privar a una persona del dret d’escollir i fer que oblidi les seves pròpies preferències de roba.

Això no passarà si seguiu diverses regles específiques. Això és especialment cert per als vestits de les dones. El vestit s'adapta perfectament si una dona l’escull, tenint en compte el tipus de figura i les característiques del cos. El vestit no ha de entrar en conflicte amb l'edat, el temperament i l'estil general de la dona.

Els vestits informals es seleccionen segons la temporada i les condicions meteorològiques. El lloc, la raó i la forma en què la dona té intenció de passar temps a vestir, també tenen un paper important en la seva elecció. A més de l'admiració dels altres, la comoditat personal també és important. Si una dona amb vestit se sent limitada i incerta, no escaparà als ulls dels altres. Com a conseqüència d’aquest malestar físic, una dona segurament se sentirà incòmoda.

Avui, el món de la moda és infinitament divers, de manera que cada senyora trobarà una solució a l'hora de triar el seu vestit. El més important és recordar que hauria de ser primordial, no de moda.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació