Estils i models de vestir

Vestits amb esquena oberta - imatge seductora i atractiva

Vestits amb esquena oberta - imatge seductora i atractiva

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Longitud
 2. Models i estils
 3. Lace
 4. Estiu
 5. Ganxet
 6. Teixits de punt
 7. Profunditat i forma de tall
 8. Decoració de tall
 9. Retall de fantasia
 10. Casament
 11. Tarda i còctel
 12. A la graduació
 13. Color
 14. Què portar
 15. Pentinat

Quin vestit, segons el vostre parer, pot fer que la vostra imatge sigui atractiva, seductora i valenta? Potser amb un escot profund? I potser amb un tall a la cama? Sens dubte, aquest vestit està amb l'esquena oberta!

Hi ha diverses variacions del disseny de l'esquena oberta. A continuació, hi viuen més.

Longitud

Un vestit llarg amb esquena oberta és més adequat per a noies altes i amb proporcions perfectes de la figura.

No té importància el fet que vostè hauria de ser capaç de mantenir la seva postura i caminar sobre els talons. Tots els vestits amb esquena oberta són més adequats per a activitats nocturnes.

L’opció d’un vestit curt amb esquena oberta és inherent a les dames esveltes que no són altes. Normalment té un tall més modest.

Els models curts es poden utilitzar com a esdeveniment solemne i sentir-se còmodes en la vida quotidiana. Per exemple, en un calorós dia d’estiu a la platja o en una cita romàntica.

També hi ha l'opció d’un vestit amb un tall al midi posterior. Aquests vestits semblen més moderats, però amb tot això no menys atractiu i femení.

Models i estils

Amb mànigues

Els models de vestits amb mànigues són una opció molt popular per a un esdeveniment a l'aire lliure en un dia fresc. I fins i tot la retallada més sincera de l'esquena es compensa amb la presència de la màniga.

L'aspecte més harmoniós d'aquesta combinació de vestits monocromàtics. Un exemple és l’actriu de proa Kate Hudson.

Amb escot

Els vestits on l'escot i l'esquena estan oberts al mateix temps estan dissenyats per a dones brillants i segures de si mateixos que no tinguin por de mostrar-ho tot alhora.

Bàsicament, l'escot dels models d'aquest estil no és massa profund.

Amb un tall

Es considera que qualsevol incisió afegeix visualment harmonia a les cames. Els vestits amb escot i una ranura són molt populars entre els famosos de moda.

Val la pena assenyalar que hi ha matisos a l'hora de triar aquest vestit. Per exemple, un tall més llarg a la cuixa serà més rellevant per a les noies joves, i per a les dones de "edat balzac" serà més adequat un tall elegant al genoll.

Frontet curt i posterior llarg

Frontal curt llarg posterior, el vestit anomenat "HighLow", no menys popular. Una esquena oberta i els genolls afegiran una mica de seducció i candor a la imatge.

Front tancat

Completament, discretament i misteriosament, el vestit es tancarà completament al davant, però amb la part posterior oberta.

A primera vista, això donarà a la seva imatge austeritat, però tan aviat com gireu l'esquena, ningú tindrà cap dubte sobre la vostra seductoritat. Aquesta versió del model és ideal per anar a un restaurant.

Exuberant

No menys popular és la combinació d’una esquena oberta i una faldilla completa amb un vestit. I la durada d’aquest vestit no importa. És molt important trobar la seva combinació competent i harmoniosa.

Directe

Es pot considerar com els vestits directes generalitzats i eficaços que repeteixen suaument una silueta femenina.

Destaquen l’harmonia i afegeixen visualment el creixement. Sovint es porten per a esdeveniments socials.

Sirena

Increïblement exquisidament capaç de semblar-se a una dama vestida de sirena amb un tren i un escot. Són molt populars a la moda nocturna i nocturna.

Silueta A

Els vestits de la silueta A durant molts anys ofereixen comoditat i comoditat a les nenes.

El doblet de llum i l'esquena oberta ressalten perfectament la gràcia del seu propietari. I no menys important, aquests vestits són adequats per a propietaris de formes magnífiques.

Amb tren

Els vestits amb un tren i una esquena oberta sempre provoquen una delícia, fins i tot si es fan a l'estil del minimalisme. La seva aparença solemne posa l'accent en l'estatus del propietari d'un vestit elegant.

Lace

Els models de puntes de vestits amb esquena oberta semblen suaus i autosuficients. Es poden utilitzar tant en esdeveniments socials com en la vida quotidiana.

Només és important triar l’esquema de color adequat i la mida de l’anomenada per a una ocasió en particular.

Estiu

L'estiu és un moment fantàstic per provar i seduir el sexe més fort. Els teixits lleugers, les siluetes femenines, s'obren de nou: una arma pesada d'aquestes coquetes.

Ganxet

L’aspecte d’un vestit de ganxet al vostre armari serà molt avantatjós. La vostra imatge serà memorable per la seva originalitat i exclusivitat.

Teixits de punt

La roba de punt prima subratlla perfectament la bella figura. Un petit retall o imitació de l'esquena oberta donarà una gota d’espècies a la imatge.

Profunditat i forma de tall

La profunditat de la molla varia dins de la regió dels omòplats i del còccix.

Els talls arrodonits i triangulars per sota dels omòplats, que tenen un aspecte fantàstic per a les noies amb penjadors petits, són molt populars.

Diverses variacions de retallades romàntiques en forma de gota, cor o flor, que arriben fins a la meitat de l'esquena, són adequades per a dones modestes. Pel que fa a la longitud, el vestit pot ser curt i llarg.

L’escot allargat fins a la cintura pot permetre's als propietaris d’una figura i pell ideals.

La mirada increïblement sexy es vesteix amb un escot oval al còlix.

Pel que fa als retalls, són tan diversos que no es poden comptar tots.

No és una forma poc coneguda i comuna de la retallada. Al seu costat, els omòplats i els penjadors estan oberts.

Els talls dobles semblen impressionants.

Decoració de tall

També hi ha diverses maneres de decorar l'esquena nua.

Les més comunes són les corretges entrellaçades a l'esquena. El seu nombre, gruix i ubicació depenen dels dissenyadors de fantasia.

Sovint es pot veure l'escot en V amb brodats de luxe amb tot tipus de pedres, pedreria i lluentons. S'utilitzen diverses perles i comptes, botons i tocs de setins interessants.

L’escot figurat dels omòplats, sovint conegut per la moda del casament, està brodat amb luresa, puntes i pedres.

Retall de fantasia

En triar un vestit amb esquena oberta, cal tenir en compte algunes limitacions, com ara la condició de la pell, però això no s'aplica a un vestit amb imitació de l'esquena nu.

L’escot profund està cobert amb un teixit de color carn o una petita inserció de punt translúcida, sobre la qual es creen tot tipus de patrons.

Casament

Qualsevol sexe just vol ser irresistible en el casament. Fins ara, molts dissenyadors ofereixen una varietat de vestits de núvia amb un tall a la part posterior.

També podeu escollir la profunditat i la forma del tall, la seva decoració segons els vostres desitjos i gustos.

Tarda i còctel

Els vestits elegants amb un tall al darrera es van convertir en els preferits per a la moda de la tarda. Modest o impactant: emfatitzen millor la dignitat de la figura, però heu de considerar alguns dels matisos.

Si la cintura no està clarament marcada, llavors els talladors allargats i estrets amb cordons o fermalls emmascararan aquest defecte.

Les noies que no són vestits alts amb un escot oval i en forma de triangle, que acaben darrera d’una línia d’espatlles són millors per no portar-se perquè afegiran centimetres innecessaris, que no es pot dir d’un punt agut i allargat.Aquestes opcions de retallada s’adapten i les noies amb un tors curt, que s’ha de prolongar al màxim.

Les noies altes necessiten mirar les petites entalles ovalades, triangulars o amb forma de gota a la part posterior.

A la graduació

En la seva vetllada solemne, els graduats posen vestits tallats a l'esquena seductors per tal de tenir una aparença més madura, posant l'accent en la seva disposició per a la vida independent.

Es selecciona un vestit llarg o curt en funció de les seves preferències i característiques. Un únic que el converteix en teixits transparents o brillants, capes o ajustaments, i belles decoracions i decoració a l'escot.

Color

Negre

El vestit negre és un clàssic. En qualsevol cas, amb un vestit negre amb esquena oberta, es veurà perfecte.

Vermell

El vestit vermell amb esquena oberta porta l’essència d’una dona escandalosa de seguretat.

Blanc

La tendència de l'esquena oberta es va produir precisament amb un vestit blanc. És molt important que el teixit sembli car i de gran qualitat.

Verd

Un vestit amb respatller obert de color verd no sembla menys elegant. Pot ser a la nit i opció diària.

Rosa

En un vestit de color rosa es veurà increïblement romàntic i atractiu.

Beix

Triar un vestit amb un color beig d'esquena nua, hauria de tenir cura. Arriesseu a crear la impressió que heu arribat a l’esdeveniment en el "nu".

Què portar

Accessoris

En triar els accessoris per a aquests vestits, no us oblideu de l’accent principal: l'esquena nua. Minimalisme i molt més!

No utilitzeu cap joieria voluminosa. Arracades clares, una polsera de cadena fina i un penjoll en cadena complementaran la teva mirada.

Bra

Fins i tot si esteu considerat com a propietari de formes ideals, no oblideu la selecció de la roba interior adequada per a la publicació en aquest vestit.

Tots els tipus de sostenidors sense corretges i sostenidors de suport a la regió lumbar seran els vostres ajudants indispensables.

Si el vostre escot és molt franc, necessitareu un sostenidor de silicona sense tirants. I si l'elecció va caure en un vestit amb una corretja al coll, llavors vostè pot recollir un sostenidor que es fixa a la part posterior i el coll.

Pentinat

Per obtenir una imatge d’acabat concisa, necessiteu un pentinat adequat. Recordeu que el més destacat serà la vostra obertura i tot el que calgui només hauria de ressaltar la vostra superioritat.

El més correcte és recollir el cabell, i si no teniu cabells llargs, llavors un estil suau serà més harmoniós.

La popularitat dels vestits amb un tall a la part posterior no canvia i la varietat dels seus estils us permetrà escollir exactament el vestit en què quedareu enlluernadors inoblidables, femenins i sexy, perfectes.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació