Estils i models de vestir

Vestits per a la figura "Rellotge de sorra"

Vestits per a la figura Rellotge de sorra

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques de la figura
 2. Estrelles amb aquest tipus de figura
 3. Estils adequats
 4. Consells per triar

La figura, semblant a un rellotge de sorra, es denomina la més femenina i molt harmoniosa. Es creu que les noies amb una construcció així són robes, però hi ha estils que poden arruïnar una silueta tan perfecta.

Característiques de la figura

El principal avantatge d’aquest tipus de figura és, sens dubte, una cintura prima. La seva proporció és aproximadament del 75% dels malucs.

Des de les parts superior i inferior d’una silueta similar de gairebé el mateix volum, aquesta xifra també s’anomena en forma de X.

Si una noia amb un cos similar comença a guanyar pes, el greix es dipositarà a la part inferior del cos.

Estrelles amb aquest tipus de figura

La figura semblant a un rellotge de sorra té aquestes actrius famoses:

 • Scarlett Johansson;
 • Dita Von Teese;
 • Bridget Bardot;
 • Natasha Richardson;
 • Salma Hayek;
 • Elizabeth Taylor;
 • Sophia Loren;
 • Catherine Zeta-Jones;
 • Marilyn Monroe;
 • Naomi Campbell;
 • Gina Lollobrigida;
 • Kim Basinger;
 • Michelle Pfeiffer;
 • Monica Bellucci;
 • Christina Hendrix.

Estils adequats

Per ressaltar millor els avantatges i els avantatges d’una xifra similar a un rellotge de sorra, s’aconsella portar aquests vestits:

 1. Vestit de vaina Es pot aclarir dels malucs o estret a la part inferior. En aquest vestit, la figura del rellotge de sorra semblarà més beneficiosa. El vestit és el més sovint triat per a una vetllada festiva, però també un vestit similar és idoni per a una reunió de negocis.
 2. Vesteix amb olor. Sembla molt bonic en una bellesa prima amb una figura de rellotge de sorra. Per posar èmfasi en els avantatges de la figura, podeu utilitzar cortines asimètriques i revelar la divisió.
 3. Vestit en una línia amb cosset ajustat. En aquest vestit, una noia amb una figura semblant al X podrà ocultar una petita plenitud.
 4. Camisa de vestir Aquest vestit pot ser recte i lleugerament acampanat, només és important definir clarament la cintura, que s'aconsegueix amb un cinturó.
 5. Vestits amb cortines i volants. Aquests elements de decoració poden estar al pit (aquests vestits tenen un aspecte molt femení i sofisticat) o a la cintura (no faran malbé la imatge si la cintura és molt fina).
 6. Vestits amb faldilla acampanada. Sens dubte, han de tenir una part superior ajustada i una cintura distingida, i els teixits per a aquests vestits seleccionaran teixits fluids. La longitud de la faldilla es troba tant a terra com a mig.
 7. Vestits amb faldilla estil "llapis". Aquests models se senten a la figura amb la silueta X simplement perfecta.

Tingueu en compte que no es recomana que les belleses amb una figura semblant a un rellotge de sorra tinguessin vestits gruixuts (que convertiran la seva figura en un "rectangle") i vestits amb una cintura lleugerament subestimada. Les noies de les quals la part inferior de la figura no és perfecta no haurien de tenir vestits massa ajustats. En els models amb una faldilla típica o molt completa, la figura pot semblar-se a una pera, però aquest moment és purament individual.

Consells per triar

 • Si el pit de la noia és bastant voluminós, es recomana models de vestits amb un cotilló dur. En aquests vestits, la cintura es ressaltarà al màxim i el bust obtindrà la forma perfecta.
 • Es recomana a les noies amb pits petits recollir els vestits amb corretges estretes o sense tirants. També les belleses amb un petit bust poden portar equipaments amb una cistella americana.
 • Escollint un model amb mànigues, les dones amb tipus de cos en forma de X haurien de prestar atenció a l'estil de la màniga "raglan". Cal evitar models amb espatlles i llanternes.
 • En una noia amb una figura semblant a un rellotge de sorra, els vestits monofònics són els millors.El vestit multicolor pot empitjorar la percepció de la silueta, de manera que els patrons florals i diversos geomètrics de les noies amb aquest tipus de físic haurien de ser abandonats.
 • Seleccionant el teixit del producte, és preferible preferir textures femenines i suaus. La millor opció seria vestits de lli, viscosa, crepe lleugera, punt, seda, cotó suau i elàstic i teixits de punt. Els materials densos amb aquest tipus de forma es consideren una opció desafortunada.
Comentaris
 1. Esperança
  15.04.2016

  També sóc feliç propietari d’una figura de rellotge de sorra. Als 17-22, tenia 90 60 90. Llavors vaig començar a augmentar a tot arreu un centímetre. Ara, a les 44, tinc 101 80 104. I no puc comprar res a l'estiu. O un armari de molt edat, o molt jove. A l'alçada 172, gairebé tot és curt. Quina marca de la categoria mitjana de preus es pot considerar, aviseu.

 2. Margarita
  27.02.2016

  Wow! Sóc un feliç propietari d'una figura de rellotge de sorra! Per cert, això es va deure al llarg treball en tu mateix i a la torsió del cèrcol per fer que la cintura tingués un aspecte bo.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació