Estils i models de vestir

Vestit més bustier: una seducció clàssica

Vestit més bustier: una seducció clàssica

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Característiques
  2. Qui és adequat?
  3. Estils populars
  4. Longitud
  5. Què portar?
  6. Cura

El nom "bustier" ens va venir del francès. Es deriva de la paraula buste, que es tradueix com a "pit". Originalment, la bustier era un tipus de roba interior. Es tractava d’un encreuament entre una cotilla i un sostenidor modern. La seva missió era retallar la cintura i donar suport al pit.

Avui el bustier és un sostenidor rígid sense tirants, que es fa servir principalment per a vestits de nit oberts. Tanmateix, amb el pas del temps, la roba interior més bruta ha migrat a la categoria de roba normal. Cada vegada hi ha més peces més busties i vestits més bustes que s'han convertit en peces de vestir independents.

En aquest article us explicarem els vestits més bustes: sobre què són, qui encaixen i amb què es combinen.

Característiques

Per tant, un vestit de bustier és un híbrid peculiar d’un vestit i un sostenidor. Es caracteritza per una tapa oberta i sense mànigues i un cosset en forma de copes.

El vestit més bustier té sovint un escot bastant franc, per la qual cosa es considera justament un dels articles més sexy del vestuari de les dones. Pot adaptar-se a una figura i pot tenir una faldilla esponjosa, però la part superior sempre queda tan oberta com sigui possible. Tota l'atenció se centra en les espatlles, el pit, els braços i el coll, per tant, quan es posa un equip similar, cal assegurar-se que aquesta zona sembla perfecta.

Qui és adequat?

El vestit més bustier ha de ser tractat amb molta cura: malgrat l’aspecte impressionant de la bellesa, pot fer malbé la imatge si trieu el model equivocat. Cal prestar especial atenció a l'escot i a les mans, ja que el vestit el posa tot a la vista. Si teniu les espatlles i els braços molt plens, els plecs de la pell lletja es poden recollir per sobre del cos. En aquest cas, és millor rebutjar un vestit de bustier (la sortida és tirar-la amb una jaqueta elegant o una gorra).

Els pits luxosos d'aquest vestit poden presentar-se en la llum més favorable. No obstant això, és molt important triar la mida adequada: si el cosset és massa ajustat, s’ha de sentir que el pit està a punt de sortir-ne.

El millor de tot, és que un vestit de bustier s'asseu a les nenes amb un rellotge de sorra i un tipus de rectangle. Si pertanyeu a aquest últim tipus, us aconsellem que escolliu un model amb faldilla completa per fer la figura més femenina. Una faldilla completa també ajudarà a equilibrar les espatlles amples.

Estils populars

  • Ajustament El vestit que repeteix els contorns d'una figura sembla inusualment atractiu. És cert que només s'hauria de portar si la vostra figura està a prop de l’ideal.
  • Basc. Avui els vestits amb basques són al màxim de la popularitat. Aquest element decoratiu dóna a la imatge una mica de coqueteria. A més, el basc emmascara perfectament la plenitud de la cintura.
  • Amb una faldilla completa. El vestit amb una tapa ajustada i una faldilla completa fa que la noia sembli una flor elegant. Especialment bé, aquest estil té unes minúscules i primes dames.
  • Amb una olor. Els vestits amb una olor que se senten bé en diferents tipus d’una figura, per tant, poden portar amb seguretat tant pyshechki com persones primes. L’olor és un detall discret i elegant, que anima amb èxit la imatge.

Longitud

El vestit-bustier és, per regla general, una versió del vespre o del còctel del vestit. Pel que fa a ell, no hi ha recomanacions estrictes sobre la durada: quina hauria de ser la faldilla que només decideixi, basant-se en les característiques de la figura i el format de l'esdeveniment.

Llarg

Per a les ocasions més solemnes s’ha de triar un vestit de bustier amb una faldilla al terra.En aquest vestit, seria convenient que apareguessin a un casament (fins i tot al vostre compte), a una recepció nocturna oa la presentació del premi. La faldilla pot ser esponjosa, però la bustier és més elegant amb un fons semi-solt o recte que flueix.

Midi

Un vestit bustier de mitja longitud s’adapta gairebé a tot, de manera que es considera una opció de vacances universal. És convenient moure-hi, de manera que sovint es posa on es planifiquen els balls fins al matí. Un vestit de genoll pot tenir qualsevol silueta. Model popular amb una faldilla, maluc ajustats, amb una faldilla i una faldilla.

Curt

Un vestit més bustier amb minifaldilla és una altra versió del vestit "dance". En virtut de la seva franquesa, és idoni exclusivament per a esdeveniments informals. Un vestit que els braços, les espatlles, la part superior del pit nus completament i obren les cames de manera significativa, no totes les noies s'atreveixen a portar-se. Per sobre de tot, un vestit curt i tou bust és adequat per als propietaris d’una figura tendra i de les cames esveltes.

Què portar?

Roba interior

Sota el vestit més bustier heu de triar la roba interior més discreta amb una superfície llisa, sense puntes, brodats i altres decoracions. Hi ha sostenidors especials per a aquest vestit, però si el cosset és prou gruixut, podeu prescindir d’aquests.

Roba

El vestit bustier és un vestit independent que no necessita detalls addicionals, a més dels accessoris necessaris. No obstant això, si esteu tímids a les espatlles nues o refrescar-vos a l'interior, podeu posar-hi una jaqueta, un bolero o una preciosa tippet que coincideixi amb l'estil del vestit.

Accessoris

Escollir joies i accessoris per a una disfressa de vestir, és molt important parar a temps, de manera que vulgueu portar totes les coses boniques i boniques per a un vestit tan inusual. Al lloc hi haurà una petita bossa de mà en una cadena o un petit embragatge. Si el vestit no està decorat amb una decoració rica, la bossa es pot tallar amb puntes, comptes o pedreria. Per a un vestit fortament decorat, és millor triar alguna cosa més senzill.

Un vestit de bustier obre l'escot i és una manera fantàstica de mostrar els vostres collarets i penjolls preferits. La gràcia de les mans es pot destacar amb l'ajuda de polseres originals. No us oblideu de les arracades: poden ser tan clars concisos i penjolls massius. Les joies reals poden substituir les joies d'alta qualitat.

Sabates

Vestit de bustier: aquest és el vestit que no pot existir sense acompanyament en forma de sabates de taló alt. Com més gran sigui el taló, més espectacular es veurà. Tanmateix, les sabates es poden substituir per unes sandàlies elegants: la vostra imatge no es perdrà. Si per alguna raó no podeu usar sabates amb talons, poseu-vos les balletes amb audàcia (però trieu només aquelles que decoraran la cama, fent-la més elegant).

Cura

Molts materials moderns dels quals es fan vestits de bustier requereixen una cura especial. Per a algunes coses, hi ha una prohibició de rentar a la rentadora, girar o planxar. Per tant, és molt important seguir les instruccions que s’indiquen a l’etiqueta interna: si no, la cosa pot esdevenir un sol ús.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació