Estils i models de vestir

Bossa de vestir - per a dones extravagants

Bossa de vestir - per a dones extravagants

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Tipus d'estils
 3. Qui ho farà?
 4. Què portar?
 5. Sabates
 6. Accessoris

Tot i que els pantalons i els vestits han estat assentats durant molt de temps en els nostres armaris, el vestit continua essent l'element més femení de la roba. Només en un vestit pot una noia sentir-se com una criatura veritablement elegant i fràgil. Tanmateix, els clàssics vestits esponjosos o esponjosos avorriten ràpidament, de manera que els dissenyadors estan en la recerca eterna de noves solucions de moda.

Durant el segle passat, molts estils originals de vestits per a diverses ocasions. Aquest article està dedicat a un dels models més extravagants: la bossa de vestir. Parlarem del que és, qui és adequat i de com utilitzar-lo correctament.

Característiques

La bossa de vestir té un tall extremadament senzill: és una peça espaiós, sense línies de pit, cintura i maluc. Oculta completament la figura de les espatlles fins als genolls o fins i tot més baixa.

Tot i que un estil tan atrevit es considera una invenció recent, el seu prototip va aparèixer fa uns 300 anys. En aquest moment, les dones pensaven que els vestits haurien de ser no només bells, sinó també còmodes, el que els permetrà moure's còmodament. Va ser llavors quan els vestits van aparèixer de manera semblant a les "bosses" modernes, amb un cosset ajustat clàssic i mànigues llargues, però amb una faldilla molt esponjosa i solta.

Molt ràpidament, es va oblidar la moda dels vestits espaiosos i la propera vegada que la bossa de vestir aparegués a l'escena de la moda després de la Primera Guerra Mundial, quan van començar a preferir roba senzilla i sense pretensions. No obstant això, la veritable popularitat va arribar a aquest model només a mitjan segle passat, quan va començar a aparèixer a les col·leccions de famosos modistes.

Avui la bossa de vestir és una variant de roba informal per a noies que porten un estil de vida dinàmic. En l’encarnació moderna, aquest vestit es pot complementar amb diversos detalls: butxaques, mànigues o coll.

Tipus d'estils

Bossa de vestir tall recte. Aquesta és una versió clàssica d'aquest model. Sota aquest vestit s'amaga totes les corbes i cops de la figura, de manera que moltes noies intercepten el vestit a la cintura amb un cinturó o una corretja per crear una imatge més femenina.

Bossa de vestit de cultiu. Aquesta és una versió d'aquest estiu. En un vestit espaiós amb una faldilla a mitja cuixa, us sentiràs còmode fins i tot el dia més calorós. Els models per a l'estiu solen estar fets de teixits prims i naturals de colors brillants: gasa, chintz, lli, etc.

Bossa de vestir amb butxaques. No només es tracta d’un equipament còmode per a tots els dies, sinó d’una gran opció per a l’oficina. Les grans butxaques de pegat afegiran una mica de traves a un vestit de negocis estricte i sense complicacions. Sovint, les butxaques estan fetes d'un material que contrasta amb el color o la textura.

Bossa de vestir amb cremallera. Una altra variació d’aquest vestit. Els llamps de roba no només poden ser funcionals, sinó també elements decoratius. Els vestits amb cremallera llarga a la part posterior es veuen especialment impressionants: una línia vertical tira i estira la figura visualment.

Vesteix la bossa amb una olor. Es tracta d'un encreuament entre un vestit i un barnús sense cinturó. Sembla molt inusual, però no totes les noies corren el risc de posar-la, ja que poden distorsionar visualment les proporcions de la figura. Sovint aquests vestits tenen mànigues amples.

Qui ho farà?

La bossa de vestir és un equip molt específic i, per desgràcia, no és apte per a tothom. Es considera que només les noies altes i esveltes es poden permetre un vestit d’aquest estil, ja que la forma rectangular fa que la figura sigui més curta i voluminosa.

De fet, la bossa de vestir es pot portar amb qualsevol alçada, només heu de triar la longitud adequada:

 • Els models allargats que cobreixen els seus genolls en forma de senyoretes de cames llargues - no tenen importància per a ells uns quants centímetres de creixement.
 • Les senyores en miniatura haurien de prestar atenció a les bosses de vestir amb una faldilla sobre el genoll. Els models per a la temporada de fred es poden portar amb malles o pols ajustats, de manera que no sacrificareu la bellesa ni la vostra comoditat.
 • Les noies esveltes de la borsa de vestir no fa mal, però només crea els volums desitjats en els llocs adequats.
 • Pyshechki en aquest vestit, també, se sentirà segur, ja que pot ocultar àrees problemàtiques. Si teniu una talla baixa i una figura completa, el vestit de la bossa s'ha de manejar amb molta cura. Eviteu els models amb butxaques de pegat, mànigues curtes, draps i patrons horitzontals. A més, assegureu-vos que usareu talons.

Què portar?

Tot i que a primera vista el vestit sembla una mica extravagant, és una peça de roba realment multifuncional, basada en la qual es poden formar diverses imatges en diferents estils.

 • Per crear una imatge amb estil grunge - Una barreja de vestits de punk i uniformes de treball - la bossa de vestir s'hauria de combinar amb unes botes de corda pesades i una jaqueta de cuir semblant a una jaqueta de cuir. Vestit decorat amb tacs de metall i malles de moda.
 • Estil casual implica senzillesa, comoditat i, alhora, elegància. Un abric ample en una gàbia amb màniga abreujada, guants llargues, botes altes, juntament amb una bossa de vestir, formen un conjunt harmònic adequat en qualsevol situació.
 • La roba per a esports o el reenviament actiu no és necessàriament un vestit de pantalons, samarretes i samarretes. El vestit també pot ser un element esports roba, sobretot si és una bossa de vestir còmoda i espaiosa. Poseu-vos-en amb polaines i sabatilles esportives, complementeu la imatge amb una tapa esportiva i endavant, aneu a descansar activament.
 • Per tal de convertir la bossa de vestir en la base d'un vestuari de treball, cal combinar-la amb elements clàssics. estil de negoci. Per formar una cintura, enganxeu un cinturó de cotilla al vestit. Utilitzeu una jaqueta estreta amb una màniga retallada i acompanyeu el vestit amb bombes clàssiques.

Sabates

Triar els sabates adequats per a la bossa de vestir no és una tasca difícil. L’elecció d’un parell depèn del temps exterior a la finestra i de la imatge que vulgueu crear.

Si trieu un equip per a un clima fresc, l'opció més adequada és la botes. Els que poden presumir d'alçada, poden portar botes sense talons amb taló alt. Les noies-polzades són sabates més adequades amb talons.

Per a la temporada baixa, les sabates dentades són perfectes, altes, a la plataforma o clàssics oxfords lleugers.

A la temporada càlida, les ballet, les sabatilles i els mocassins seran genials amb un vestit de bossa.

Anar a una festa, acompanyar la imatge amb sabates o sabates de taló. La bossa de vestit s’adapta a les sandàlies de les corretges, que estan lligades al turmell.

Accessoris

 • Bossa de mà. Amb la bossa, el vestit no ha de portar bosses grans, ja que és en si mateix bastant voluminós. Mireu les borses que necessiteu: embragatges, sobres, etc. A més, una bossa petita amb una cadena llarga és adequada per a això.
 • Bufanda. Una bufanda de punt càlid o una bufanda elegant de coll (segons la temporada) es combinaran perfectament amb un vestit de bossa. En el primer cas, aquest detall ajudarà a equilibrar la faldilla massa voluminosa i, en el segon, cridarà l’atenció sobre l’osca del pit.
 • Boles. Les boles llargues en una o diverses files seran l’adorn més adequat per a la bossa de vestir. La direcció vertical de les línies traurà la silueta.En aquest cas, la longitud dels comptes pot absolutament qualsevol: el més important és que siguin més curts que el vestit.
 • Guants i mitjons. Aquests detalls del vestuari no només us escalfaran les cames, sinó que també us ajudaran a crear un aspecte divertit i coqueta. La bossa de vestir transversal va bé amb accessoris brillants. Podeu portar-los en malles o directament a les cames nues. Les potes i els genolls aniran bé amb sabatilles o sabatilles.
Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació