Estils i models de vestir

Vestit plisat: parlem de plecs de moda

Vestit plisat: parlem de plecs de moda

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques del vestit plisat
 2. Qui és adequat?
 3. Diferència d'una ondulació de la plissada
 4. Teixits
 5. Longitud
 6. Colors populars
 7. Vestit plisat Marilyn Monroe
 8. Què portar?
 9. Sabates
 10. Accessoris

Plegat - és una manera increïble de donar un aspecte luxós als teixits i a la roba. El luxe i la feminitat donen vestits plisats que qualsevol dona pot portar, posant l'accent en la seva bellesa.

Característiques del vestit plisat

L’abundància de plecs és un element difícil de la imatge, per tant, s’utilitza generalment com

 • La part inferior del vestit és una faldilla plisada. Ajuda a desplaçar l'accent, és possible que tingueu un vestit de qualsevol longitud amb una cintura baixa o alta. Es dilueix amb altres detalls de la imatge, deixant un toc de feminitat i elegància.
 • Detall plisat: a les mànigues amaga la plenitud de les mans, a la part superior del vestit, augmentant visualment el volum del pit. Ajuda a crear una imatge elegant, afegeix un estil bohemi gràcies a la dispersió del teixit de les mànigues. Presenta un aspecte de malucs amples. La imatge és elegant i interessant.
 • Reparar tota la longitud del vestit - opció exquisida i festiva. Sovint és colpejat amb manca de mànigues, coll lacònic i accessoris bells. La roba d’aquest tall s’utilitza per a celebracions, de manera que s’ha de triar amb molta cura. Però aquesta tendència no perd la seva rellevància durant diverses temporades.

Els vestits de materials fins permeten crear models de diverses capes de diferents textures. L’ús de teixits translúcids i fluïts multicapa es combina perfectament amb els plecs.

Qui és adequat?

El teixit plisat té propietats interessants. Això us permet tapar-lo i crear volum, i en presència de formes exuberants, amagui-les hàbilment. Si us plisquem a la cara de tots, és important triar la longitud adequada i posar l'accent.

Els plecs afegeixen volum, de manera que van a les noies esveltes, creant una lleugeresa, donant una imatge tendra i romàntica. Amb una presentació hábil, el plissage és capaç d'ocultar la seva plenitud, posant l'accent en la feminitat, afegint una elegància sofisticada.

Les noies altes poden provar vestits llargs plisats, els plecs a la faldilla dissimularan les cuixes esponjoses, en casos problemàtics es pot canviar l'èmfasi a la part superior. Això és vàlid per a la figura "pera": un cosset o mànigues drapejades crearà les proporcions correctes. Les faldilles plisades suaus distreuen les espatlles amples. Les noies completament curtes han de tenir cura amb la textura d’aquest teixit; els ajudarà amb els detalls de color, els plecs a tota la longitud del vestit o l’ús de grans plecs plans que emmascaren el volum.

Diferència d'una ondulació de plisse

Corrugació i plisat: una manera d’afegir volum al producte final afegint el teixit d’una manera determinada. Un dels costats plisats és més llarg, l’altre és més curt. Independentment de la direcció i la ubicació dels plecs, l’amplada del plec serà superior a la vora. Corrugació feta amb la mateixa mida i per al plec, i per al plec. Per tant, en una secció, s'assembla a un acordió, que es fa per a un ventilador de paper.

Per això, és més convenient canviar l’amplada dels teixits corrugats: tenen els mateixos plecs uniformes. Amb un plisat serà difícil fer-ho, ja que és difícil observar les proporcions de la vora.

Teixits

La forma més fàcil de donar la forma desitjada a teixits lleugers i prims que estan molt ben coberts (setes, bases de gasa, seda). S’utilitzen tradicionalment per a vestits corrugats elegants. Veure de manera eficaç cuir, punt i teixir de cuir plisat. Les estructures de tipus de pell orgànica creen un aspecte únic i chic.Els teixits càlids fan que els plecs siguin més informals i d’oficina.

La llana plisada sembla noble i cara, és un signe de bon to. Vestir teixits de punt i de punt a la tapa: una recepció interessant i perillosa. És millor amagar la plenitud de la geniva de punt o decorar-la, però per a dones plenes, és millor evitar un joc tan complex d’estil i de material. Però les futures mares poden fer ús de la placa ondulada de la cintura alta fins a vestits de punt.

Longitud

La longitud del vestit s'ha de triar per a un cas en particular, tenint en compte l’altura Important serà la durada de la plegat, la seva relació amb altres detalls. Vestit completament plisat: la versió de sortida, festiva i elegant. Un vestit recte o ajustat amb ribet plisat és més versàtil i s'adapta perfectament a un ambient de negocis.

Els estilistes creuen que els plecs han d'ocultar grans volums, amagar-los. Les potes irregulars també es poden cobrir amb aquest vestit. Però fins i tot val la pena posar èmfasi en la vora asimètrica del plec.

Llarg a terra

El vestit per a esdeveniments socials i camins per a catifes serà especialment elegant i elegant si està decorat amb plecs. Es veu molt bé amb l'esquena oberta, els braços nus, altres opcions de decollet, amb un acabat transparent i volador. La cota americana de la boca afegirà refinament i severitat lacònica. Un vestit llarg en un petit plec - un etern clàssic de les xafarderies.

Midi

Longitud expressiva i perillosa del vestit. Fa la figura apetitosa i femenina, posant l'accent en els malucs i les cames. Si es tracta d’una zona problemàtica, allargueu lleugerament la faldilla, moveu l’adsicció a la part superior, emfatitzant el bust del frescor.

Teixits delicats i escot: la prerrogativa dels vestits de nit. Matèria densa, colors discrets i disseny, estils clàssics, detalls estrictes convertiran el model en una versió d’oficina.

Curt

El mini vestit plisat és un gran complement a la figura, que recorda l'estil retro. Es presta molta atenció al coll. Aquest vestit tindrà un bon aspecte en les miniatures amb una figura esvelta i fina.

Colors populars

Per no complicar el model, utilitzeu teixits llisos per plegar. El dibuix poques vegades s'utilitza, petit i senzill. És interessant veure els vestits combinats amb contrast o acabat en un sol color. Si s'utilitzen diferents teixits, la gamma hauria de ser la mateixa. Els estilistes com les transicions, l’efecte de la degradació en el rendiment de plecs complexos. Els colors brillants i saturats sempre són bons i atrauen l'atenció. Els delicats tons pastel posen l'accent en l'estat d'ànim i el romanticisme de la vainilla.

Negre

El vestit plisat negre és una opció versàtil, fàcil de fer tant d'oficina com de festa. Els accessoris adequats ajudaran a dissenyar la imatge.

Blanc

El vestit blanc també és fàcil d'adaptar-se a la situació, així com al negre. A causa del color, està més a prop de l'estiu i les opcions elegants.

Vermell

El color brillant i saturat farà èmfasi en l'estil i farà que el vestit sigui el detall principal. Ideal per a celebracions, però aquest vestit requereix un bell tall i una aproximació responsable a tots els matisos.

Vestit plisat Marilyn Monroe

El vestit més famós i fabulós de la història de la humanitat. Aquesta obra mestra blanca va ser encunyada específicament per a Marilyn. Els estilistes van aconseguir crear un vestit concís i franc. Ara és el model més popular, que es considera un clàssic.

Què portar?

Els vestits de vacances i estiu, plissats, es combinen perfectament amb els clàssics ètnics i formen un vestit bohemi, hippie o casual. Semblen boniques amb jaquetes, cardigans, jaquetes, jaquetes de cuir i denim. Aquest topall descuidat o posa l'accent en la tendresa del vestit. Els models elegants i nocturns exigeixen: capes de blau, boleros i cardigans o pells per a la temporada.

Sabates

Per a l'oficina, necessiteu un vaixell clàssic, lloguers, ballet. A l'estiu hi ha sandàlies adequades, planes i a la plataforma, sandàlies obertes.Les botes de xarxes decoraran les cames llargues amb un vestit curt.

El Maxi requereix talons elegants. És important observar l'estacionalitat i mantenir l'estil del vestit.

Accessoris

Cal utilitzar joies amb cura, no han de ser voluminoses i complexes.

Calat, prim, amb elements d'aire i braçalets de pedres petites, cintes i cadenes, cinturons prims ajudaran a donar elegància i completar la imatge.

Plissat: una tendència excel·lent i expressiva, que hauria d'estar al vostre armari!

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació