Estils i models de vestir

Vestits de materials de desballestament: de les imatges senzilles a les més extravagants

Vestits de materials de desballestament: de les imatges senzilles a les més extravagants

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Varietat de materials de ferralla
 2. Per què necessites un vestit original?
 3. De camisa d'home
 4. Samarretes o samarretes
 5. Des d'una bufanda
 6. Des dels llaços dels homes
 7. Des de la tenda de campanya
 8. Paper
 9. Des d'una revista brillant
 10. Comestible
 11. De boles
 12. Dels plats
 13. Des de la bossa d'escombraries
 14. Fora de bosses
 15. De discs
 16. De llamps
 17. Cinta escocesa
 18. Fulles de tardor
 19. De flors i plantes
 20. D'altres materials

El flux del temps no s'atura. No para i moda. Cada dia es fa més fàcil seguir les tendències de la moda, perquè a les passarel·les apareixen cada vegada més robes de ferralla.

Els vestits, fets amb les vostres pròpies mans, no només mostren la vostra habilitat i creativitat, sinó que també actualitzeu el vestuari amb un parell de nous vestits originals. La majoria dels vestits que es presenten a l'article no són gaire adequats per a la vida quotidiana, però un parell d’idees es realitzaran perfectament i faran les vostres imatges més interessants.

Varietat de materials de ferralla

Per a la creació de vestits d'improvisació, tot és excepte materials pesats i pesats.

En una paraula, en el curs mereix la pena buidar tot allò que es trobava a l'entresolat i ja tenia un peu a la paperera.

Per què necessites un vestit original?

El vestit de mitjans improvisats us permetrà demostrar la vostra creativitat, participar a la competició, destacar en la celebració, així com actualitzar vestits antics que no estan de moda o que ja estigueu cansats de vosaltres.

A més, aquesta és la forma més original d’obtenir un parell de vestits sense cap cost financer especial.

De camisa d'home

Al cim de la popularitat ara hi ha un vestit d'una gran camisa d'home. Podeu trobar moltes maneres de convertir la samarreta en un vestit, però ens centrarem en dos principals.

El primer mètode és sense cosir. Ens fixem la camisa sobre nosaltres, de manera que el coll sigui més alt que el pit i el coll és com un doblet. Les mànigues estan envoltades per la cintura i lligades a la proa. Un vestit elegant i inusual està llest!

Llegiu-ne més a l'article com fer un vestit de samarreta masculina.

La segona opció, com ja heu entès, és la transformació d'una samarreta en un vestit amb l'ajut de cosir. L’Internet s’omplix de diverses maneres de modificar-les de manera que pugueu trobar fàcilment una opció adequada i sembli extraordinària i brillant.

Samarretes o samarretes

Un altre material popular és la samarreta o la samarreta dels homes. També hi ha molts models meravellosos i interessants.

Si la samarreta és gran i sou una noia prima, llavors podeu convertir aquesta samarreta en un vestit amb l'ajut de cosir.

Des d'una bufanda

El pareo de platja o un gran mocador amb la mateixa facilitat es converteix en un vestit.

Prenent dos mantons idèntics, lliguen-los en una cantonada. Suposem que és l’espatlla dreta. Llançem un mocador cap endavant, el segon darrere. Agafem el mocador per les cantonades laterals i el lliguem a la banda dreta i les cantonades laterals de la part davantera, a la part superior i esquerra. Afegiu una corretja fina al cinturó i sou bonica.

També podeu crear un vestit interessant d’una bufanda lligant-lo de diverses maneres.

Des dels llaços dels homes

Fins i tot abans que arribés aquesta moda, i amb ella, i els dissenyadors. Els llaços, cosits junts i que s’uneixen orgànicament els uns amb els altres, es converteixen en un vestit insuperable i magnífic. Si teniu un munt de material en estoc, podeu crear un vestit de màxima durada.

Un vestit de dos colors, no només cosit entre ells, sinó que en alguns llocs forma teixits, sembla exclusiu i excel·lent.

Des de la tenda de campanya

Per què no? Imagineu-vos un vestit amb una tapa oberta i equipada, una cremallera frontal, una faldilla llarga i una cua que s'estén a la part posterior. Executat en diversos colors, aquest vestit és espectacular. I si elimineu tot allò que indica el propòsit anterior i l’ús del teixit, llavors molt poques persones adonarien que aquest vestit ha estat creat per vosaltres mitjançant mitjans improvisats.

Els creatius van anar més enllà i van combinar el turisme amb la moda, creant vestits de tendes.

Paper

Cada casa tenia una reparació, després hi havia peces i fins i tot rotllos de paper tapís i paper. Amb el temps, es van convertir en pols a les golfes oa l'entresolat. És hora d’aconseguir-los i respirar-ne una segona vida, creant un vestit de paper amb les vostres pròpies mans.

Ajusteu la part superior amb algunes madeixes de paper al voltant del tors. Darrere o costat enganxarem el paper amb una cinta adhesiva. D'aquesta manera, també podeu fer una faldilla recta que combinem amb el cosset. Si no us agrada aquesta opció, podeu prendre una faldilla antiga a la qual connecteu els anells de con de paper i en diverses capes. Aconsegueix una faldilla voluminosa i esponjosa. D'aquesta manera, podeu cosir un tren o nivells addicionals.

El més sorprenent és que es creen tallers sencers per crear vestits originals.

Per crear un equip de paper, podeu prendre: fons de pantalla, diaris, revistes, tovallons, embolcalls de dolços, caixes, envasos, cartró, paper corrugat i fins i tot paper higiènic.

Però no tots pensaran en cosir un vestit d'un llibre infantil.

Els vestits de paper es poden portar diverses vegades si es tallen acuradament "al llarg de la costura", que després es segellen amb cinta adhesiva. Simple i pràcticament lliure. I el més important: bonic. No és estrany que diguin que tot això enginyós en simplicitat.

Des d'una revista brillant

Absolutament totes les cases tenen un munt de revistes brillants innecessàries en les quals us agraden un o dos articles. Tallem o arrenquem articles i els plegem a un pare i deixem que les revistes vagin al vestit. Després de tot, no has tingut un vestit de les revistes?

Necessiteu una agulla i un fil, una grapadora, unes tisores, revistes, una cinta adhesiva i una base de vestir.

Comestible

De dolços

Sí, sí, no heu sentit. Si no és dolç, intenta crear un vestit de bombons. La variegació dels embolcalls us ajudarà a crear una gamma de colors específica i els caramels de diferents formes us ajudaran a decorar els diferents elements del vestit.

Tot el que necessiteu és comprar caramels i equipar-vos amb una agulla i un fil. Cosa els caramels vells de la roba, col·locant-los a mesura que dicta la fantasia i tingueu garantit l'èxit. Vostè serà la reina de la pilota, el més important, des del dolç per allunyar-se.

De la xocolata

Des d’aquest bonic postre creeu col·leccions completes de vestits que completen les festes de xocolata.

De fruites i verdures

Per als vegetarians i un estil de vida saludable, un artista de Corea crea vestits fets de col, ceba, verdures, pela de plàtan i altres verdures saboroses i saludables.

Cuinar

Els dissenyadors de moda han demostrat com reemplaçar les mànigues inflades amb deliciosos pans de pa. Els bagels ordinaris també van trobar un lloc en un món de moda extravagant. Es van utilitzar com a decoració.

De la carn

Vestit de carn crua, però no gaire saborosa. També sembla que no és estèticament agradable, però això no va impedir que Lady Gaga l'utilitzés amb els seus propòsits escandalosos.

De boles

Per a experimentadors valents, la idea d'un vestit de globus farà. Les dues boles oblongues per a la modelització i les boles ordinàries que decoren l'interior seran aptes per a la creació.

Podeu connectar-los en tot tipus de teixits i patrons: tot està a les vostres mans i depèn de la vostra imaginació. Un vestit lleuger fet de boles que brillen de manera eficaç i inoblidable i juga amb llum, adequat per a noies decisives que no tenen por de estar al centre de l'atenció.

Nostàlgia suaument de vestit infantil fet de boles per a un parc infantil. Si la silueta voluminosa és una mica inquietant, després de decorar-les, podeu substituir-les per boles de desodorants o de tennis.

Dels plats

Les forquilles i les culleres acumulades, així com els fuets, també es poden utilitzar per a altres fins. Un vestit de plàstic és més accessible i té un aspecte tendre, mentre que un vestit d'acer inoxidable donarà la imatge desitjada.

No cal suposar que els plats trencats, això és, per desgràcia. Afortunadament, en forma de vestit nou. Així, amb l'ajuda de fragments de porcellana, podeu crear una obra mestra.

Des de la bossa d'escombraries

Es poden crear vestits excel·lents i sorprenents a partir de bosses d'escombraries. Els paquets inflats crearan un vestit de princesa exuberant. I els paquets, tallats en una franja i després cosits amb exuberants volants, ajudaran a crear una imatge del guerrer amazònic.

Els estoigs de paquets negres es veuen efectivament. Aquesta imatge és perfecta per celebrar Halloween.

També val la pena prestar atenció a altres plàstics domèstics. Des dels fons de les ampolles obteniu un gran vestit. I de la vaixella d'un sol ús: un vestit de princesa combinat d'un conte de fades.

Fora de bosses

Les bosses de quadres o de mercat popular no són el pitjor material per crear equipaments inusuals. A més, la cel·la sempre està de moda.

De discs

A l'antiga samarreta monocromàtica, samarreta o vestit, podeu cosir discos o peces de discs: un vestit per anar a un club o a una discoteca.

El vestit dels discs sembla interessant i inusual, i gràcies a les propietats reflexives també és espectacular.

De llamps

Un vestit de llamps, presentat per un jove dissenyador, sembla increïble i extravagant. I què som, no dissenyadors? Cosim les cremalleres entre elles pel patró i sense els dards. La mida es personalitza.

Podeu crear un vestit combinat, on el cosset o la faldilla estiguin fets amb cremalleres, i el segon element es pren d’un altre vestit. Serà molt elegant i interessant.

Cinta escocesa

Sorprenentment, la cinta adhesiva multicolor ajuda a crear vestits de festa inusuals i àcids.

Fulles de tardor

A la tardor, un vestit de fulla serà una opció molt econòmica i pràctica. Per tal de crear-la, es necessiten fulles senceres i netes, que s’ajusten a la cua pel mateix principi que els discs. Sembla deliciós i fresc. Però encara hi ha alguns inconvenients significatius als quals haureu de parar atenció.

 1. Les fulles de vestir s’haurien de crear immediatament abans de l’esdeveniment, que s’usarà. Les fulles s'assequen molt ràpidament i potser no resulti exactament el que vulgueu.
 2. A més, les fulles són un material molt fràgil. Les cues es trenquen i les fulles cauen, creant buits en el contorn del vestit. Per tant, el vestit s'hauria de portar amb precaució.

De flors i plantes

L’amor per a les flors mai no esvairà. Són un mitjà excel·lent per a la manifestació de sentiments, decoració de la llar i últimament material per a un vestit.

Els vestits de flors naturals segueixen sent rellevants no només per a diversos festivals, sinó també per a concerts.

D'altres materials

Els materials dels assistents són tan nombrosos que és difícil encaixar-los en un article.

Els vestits estan fets de plomes de paons, però ningú prohibeix experimentar amb plomes d'aus.

L’herba seca i la palla també s’adaptaran al vestit de bola teixit.

En definitiva, alguns dels materials anteriors, així com guants, antics paraigües, óssos de peluix innecessaris, tapes de cervesa, llaunes de cervesa, bombetes, cabell, no ho llenceu. I si alguna cosa és útil.

I si no teniu fantasia, utilitzeu la publicitat dels fabricants de diferents productes.

Esperem que l’article us sigui útil i us sigui útil. Recordeu que tot està a les vostres mans: el més important és tenir paciència i armar-vos de fantasia i la resta ho faran. Bona sort en els teus esforços.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació