Estils i models de vestir

Com triar un vestit de núvia?

Com triar un vestit de núvia?

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Normes de selecció
 2. Longitud
 3. Estils
 4. Per a dones embarassades
 5. Per complet
 6. Color
 7. Accessoris
 8. Pentinat
 9. Maquillatge

A la vida de totes les noies hi ha el mateix home amb el qual està preparada per lligar el nus. Sovint passa que els casats decideixen fer un jurament davant les forces superiors i anar a l'església per casar-se. Què hauria de ser un vestit de núvia i com triar-lo correctament?

Normes de selecció

Si decidiu un casament, heu de prestar atenció a certes normes per triar un vestit de núvia:

 • Per a la cerimònia del casament no s’adaptaran els vestits, els braços, les espatlles, les esquenes, les cames i el pit excessivament nues. El vestit ha de ser tancat o completat amb un bolero.
 • El mateix passa amb la longitud: hauria d'estar per sota dels genolls. No pots portar un vestit curt i ajustat del casament.
 • No cal seleccionar un vestit amb una decoració elegant. Els brodats delicats, les boles de perles o les cortines seran perfectes.
 • Un teixit setinat, de gasa, de guipur o qualsevol altre és adequat per a teixits, però haureu de prestar atenció al vestit per semblar natural i senzill.
 • Un model ergonòmic per al casament serà un vestit amb tall tallat o lleuger.
 • El tren és un element del vestit de casament dels catòlics, de manera que no és del tot adequat per a les esglésies ortodoxes.
 • Cap necessàriament coberta amb un barret.
 • La moderació de la roba continua en un maquillatge discret i sabates modestes, però còmodes.

Longitud

Molts estan acostumats a assumir que la millor opció per a un casament és la durada del maxi. Bella, solemne, modesta. La longitud del terra, per descomptat, és rellevant en tot moment, però l'església no prohibeix vestits de longitud mitjana, sempre que els genolls estiguin tancats.

Un vestit llarg de puntes o setí serà elegant, elegant i senzill. Podeu afegir-hi un vel suau o un mantó de puntes al cap i a les espatlles.

Especialment populars són els vestits de transformació, en els quals la faldilla pot canviar de forma o alliberar-se. Entre ells es pot trobar un model d’estil adequat per al casament i per a l’esdeveniment solemne. Una faldilla extraïble resoldrà el problema de la longitud, si sou amant dels vestits curts.

Estils

Els vestits a l'estil de la princesa i l’any poques vegades s’escullen per al casament. Es creu que no és una faldilla esponjosa que permeti demostrar la modèstia de la núvia. No obstant això, les tendències de la moda han influït en els patrons de vestits de núvia. Es pot triar un vestit amb mànigues i escot de tela translúcida.

Amb mànigues

Un vestit de núvia es pot fer amb diverses formes de mànigues: llanterna, recta, fluixa, llarga o curta.

La tendresa i la feminitat bufa amb vestits de màniga llarga. La millor opció seria un vestit amb un cosset i mànigues de puntes, així com models de setí.

Si escolliu un model amb màniga curta, afegiu guants que coincideixin amb el color i el material.

Tancat

Segons els cànons de l'església, un vestit que cobria els braços, les espatlles, el pit i les cames seria ideal per a un casament. Els vestits d'estil tancat seran idonis per a noies modestes i serioses que vulguin semblar perfectes. I les mànigues i el cosset de guipur dilueixen la gravetat.

Lace

Els vestits de núvia fets de puntes i guipures destaquen la fragilitat i la tendresa de la noia. Aquest vestit de núvia serà refinat i ric.

Un altre avantatge és que, a causa del luxe del material, l’equip no necessita cap decoració ni addició especial. El vestit es pot cosir de teixits calats o decorar-los.

Simple

La senzillesa i la bellesa dels vestits sense luxes innecessaris emfatitzen la innocència de la núvia, li donen tendresa i feminitat. Aquest conjunt serà el més idoni per a la cerimònia del casament. Un simple vestit de setí amb un vel de corda serà l’opció més guanyadora.

Per a dones embarassades

Si el casament es produirà durant l’embaràs, heu de triar amb cura la silueta. En els primers mesos d’embaràs, la millor opció seria un vestit de línia A o un vestit grec amb cintura alta, que amagarà la panxa.

Atès que el vestit blanc, segons el dogma religiós, només pot ser usat per una verge, les noies en el lloc haurien de triar un vestit d'altres colors clars.

Per complet

Cal acostar-se a la selecció del model amb cura, tenint en compte les característiques d'una constitució. Una silueta grega universal ocultarà gairebé tots els defectes de l'abdomen i el conjunt de la silueta A corregirà visualment els defectes dels malucs.

Si teniu una cintura ben definida, proveu un vestit amb silueta de sirena.

El vestit-trapezi amaga els malucs amples i fa que les espatlles siguin més amples.

Color

A més del color blanc tradicional, els vestits de qualsevol to lleuger i delicat són també perfectes per al casament: rosa, beix crema, lletós, ​​verd, blau.

Invalid per a vestits de núvia de colors foscos.

El vestit blanc és la solució tradicional per al casament, de manera que aquest equip no perdrà mai. A més del simbolisme del blanc, també va bé amb el bronzejat de la núvia. Així que si aconseguiess anar al mar o en un solàrium abans del casament, un vestit blanc tindria un aspecte molt bo en una pell de bronze.

Accessoris

Sabates

Assegureu-vos de prestar atenció a les sabates on s’ubicaran tota la cerimònia del casament. Hauria de ser modesta i còmoda talons baixos, ja que per sobre dels seus caps hi ha una corona.

No cal recórrer a escollir sabates amb detalls brillants i atractius, ja que potser no encaixen en una imatge senzilla.

Barreteria

Podeu utilitzar un vel, un mantell translúcid o una capa al cap, així com un barret com a tocat al casament. A més, la solució moderna serà un capó de vel o de roba.

Podeu complementar la imatge amb l'ajut d'altres accessoris, per exemple, amb guants de qualsevol mida, polseres de flors naturals o capa a les espatlles.

La severitat i la senzillesa del vestit de núvia implica espatlles i braços coberts, però això no vol dir que el vestit estigui tancat amb mossegada. Tria un bolero de punt, un mantó o un vel allargat al vestit i no hauràs d'abandonar els models oberts.

Pentinat

El pentinat també ha de ser senzill, de manera que no s’hagi de malmetre molt per sota del barret amb el qual cobreixes el cap. Si el pentinat es complementa amb un vel, llavors no necessiteu cobrir el cap, el més important és que el vel cobreixi la part superior del cap.

Flors molt fresques amb un aspecte molt agradable al cabell i com a decoració.

Maquillatge

Al món modern, no es pot prescindir, per tant, cal anar a l'església amb un maquillatge senzill i moderat. El maquillatge natural lleuger és el millor, però no hauríeu de pintar els llavis, ja que heu de besar la icona i el crucifix.

I la millor opció seria aclarir aquest problema amb el sacerdot.

El casament és un esdeveniment molt responsable i la decisió més important en la vida dels joves. És per això que val la pena prendre-la amb tota serietat i sobre tots els assumptes: maquillatge, durada del vestit, accessoris, barrets, etc. - consulteu el sant pare que realitzarà aquesta cerimònia.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació