Estils i models de vestir

Vestits prims: elegància i elegància

Vestits prims: elegància i elegància

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Per complir
 2. Longitud
 3. Models i estils de moda
 4. Teixit de punt i ganxet
 5. Per complet
 6. Lace
 7. Teixits de punt
 8. Estiu
 9. Casament
 10. Tarda
 11. A la graduació
 12. Color
 13. Imprimeix
 14. Què combinar

Al vestuari de totes les noies, hi ha un vestit ajustat que porta amb gust: després d’aquest tipus de vestit s’assembla a un guant. Es tracta d’aquests vestits que avui anem a parlar.

Per complir

Els vestits equipats són adequats per a gairebé tothom. El més important és triar un estil sobre una figura:

 1. Si teniu espatlles amples, s’adaptarà un vestit amb una faldilla esponjosa i una tapa equipada, i aquest vestit també amaga els malucs amples.
 2. Les cames boniques presentaran en tota la bellesa els models curts.
 3. El vestit de la coberta ajudarà a amagar els defectes de l’abdomen.
 4. Un cos asimètric en un vestit afegirà un parell de centímetres més a la vostra alçada.

Longitud

Llarg

El vestit llarg de la figura es fa servir sovint com a vestit de nit.

L’ajust del cos i els suaus plecs del teixit donaran al teu aspecte la feminitat i el romanticisme.

Un vestit completament ajustat al teu cos accentuarà totes les corbes del teu cos, revelant les teves virtuts i afegint entusiasme a la teva imatge.

Curt

Una opció més estiuenca i informal és un vestit curt semiafocat. Per a cada dia, un vestit de colors discrets amb una faldilla esponjosa o acampanada us convé.

La part superior es pot decorar de diferents maneres: les mànigues són curtes i tres quarts de llarg, amb penjadors amples o estrets, o fins i tot sense ells, amb un coll rodó, oval, rectangular o en V.

Pel que fa als vestits de còctel, hi ha les mateixes solucions, però l'estil pot ser diferent. Per exemple, vestit de vaina amb espatlles o escot obertes al costat o al escot, decorat amb cordons o guipures.

Una altra opció: un vestit d'estil grec amb un cinturó prim a la cintura i un coll en V, format a partir de la intersecció del teixit.

No us oblideu dels clàssics, que ens van donar la llegendària dona Coco Chanel: un petit vestit negre, un dels equips versàtils de roba de negocis i de nit.

Midi

Els vestits de longitud mitjana són versàtils, es poden portar tots els dies, per a reunions de negocis, per a festes o per a festes joves.

La decoració del cos, l'escot, les mànigues i la vora dels vestits pot ser molt diversa, de manera que haureu de relacionar el model amb l'entorn en què us trobeu en aquest vestit.

Models i estils de moda

Amb màniga

Els models de vestits equipats poden tenir diverses formes de màniga:

 • línia recta;
 • equipat
 • llanterna;
 • màniga de ratpenat;
 • cremada.

La longitud de la màniga també varia: la màniga pot ser curta, de tres quartes parts de llarg o llarg. Aquests últims són perfectes per a una temporada o un dia fresc.

Podeu trobar vestits informals i de nit amb una interessant màniga que s’adapti a vosaltres.

Directe

El vestit sobre la figura se senti perfectament a les noies primes, destacant totes les corbes del cos i posant l'accent en tots els avantatges.

L’escot en V afegeix un ressalt a la imatge i presenta el pit a la llum favorable. La màniga llarga i ajustada s’adapta a les teves mans de manera elegant i tindrà un aspecte molt elegant.

Pel que fa a la longitud, un vestit curt i un vestit de longitud mitjana mostraran les seves cames amb una llum seductora i, si trieu un vestit llarg, es pot aconseguir el mateix efecte amb un tall del mig de la cuixa.

Sirena

Els vestits de silueta de sirena són idonis per a festes seculars, diverses celebracions i altres esdeveniments nocturns. Cobreixen la figura fins als genolls, fent que la imatge sigui elegant, romàntica i atractiva.

Una llengua interessant a la part inferior no deixarà a ningú indiferent i et farà la reina de la nit.

Flared

Els vestits grecs i l'estil Imperi, encastats a la part superior i acampats al fons, amb l'ajut d'una cintura alta, amagaran els defectes de l'abdomen i amaguen els malucs imperfectes.

La combinació d'una faldilla acampanada amb diferents versions de la part superior equipada us permet crear models interessants.

Amb una faldilla completa

Els vestits equipats amb una faldilla acampanada i una longitud mitjana poden presentar-se a l'estil d'estil i us donaran un aspecte brillant i inusual a la festa.

I si aquest vestit està fet del mateix color, és perfecte com a vestit de nit.

Els vestits llargs amb una faldilla esponjosa de la silueta d'una princesa sempre semblen luxosos i rics: les espatlles i l'escot obert s'afegeixen a la seva sexualitat i emancipació, però alhora mostren la seva grandesa i moderació.

Vestit de samarreta

Les noies esportives els agrada una camisa de vestir que es pot portar gairebé cada dia.

A més del tall i l'estil còmodes, un altre avantatge d'aquest vestit és que es pot portar com a equip independent i també es pot combinar amb polaines o pantalons texans.

Cut-off

Un vestit ajustat a la cintura accentuarà la vostra cintura i el farà més estret. La faldilla esponjosa amagarà els malucs i posarà l'accent en la primesa de les cames. Perfecte tant per a la nit com per a tots els dies.

Un model de dos tons d'un vestit amb cintura alta i volant decorat és molt popular ara.

Teixit de punt i ganxet

Perfecte per a vestits de punt i punt de punt. Una varietat de patrons interessants destaquen la dignitat i amaguen defectes.

El més important a recordar és que aquests vestits afegeixen un parell de centímetres més a la cintura i et fan una mica més ampli.

Per complet

Contràriament a tots els estereotips, els vestits de meitat ajustats són genials per a les noies grasses i, en combinació amb cinturons amples o diversos boleros, amaguen alguns defectes i fan que la figura sigui més prima.

La part superior ajustada accentuarà la bellesa del pit exuberant, un cinturó prim que mostrarà la cintura i una faldilla llarga i recta amagarà els malucs imperfectes amb plecs suaus. Amb l'ajut del bolero i les mànigues, podeu amagar la plenitud dels braços i el cinturó ample distingeix clarament la cintura.

Lace

El luxe, la riquesa i la grandesa de la vostra imatge mostraran l'encaix noble. Vestits de puntes i vestits amb insercions de puntes amb un aspecte extraordinàriament delicat i elegant.

Lace obre la cortina del secret, fent que la vostra imatge sigui més misteriosa i desitjable. Una faldilla a terra amb falques de punta farà que les cames siguin encara més primes i un cosset amb puntes de fons beige crearà una sensació de nuesa i atraurà punts de vista entusiastes dels altres.

Un vestit curt de punta i una tapa ajustable ajudarà a crear un aspecte lúdic i divertit per a una noia jove, mostrar la bellesa de les seves cames i una màniga llarga que faci que les mans siguin més elegants i més refinades.

Teixits de punt

El vestit de punt se situarà idealment sobre la figura. Sens dubte, serà un dels vestits més favorits, gràcies a les característiques del teixit i al bon estil.

El vestit directe de la figura mostrarà tots els avantatges, però no podrà amagar alguns defectes. Per tant, aquest vestit serà idoni per a noies i dones amb una figura impecable.

Però un vestit amb un cosset ajustat i una faldilla completa s'amagaran de mirades indiscretes un parell de centímetres addicionals a l'estómac i els malucs.

El vestit de punt a terra és perfecte per a ocasions especials i viatges al teatre.

Retenció i elegància: això és el que us donarà un vestit encastat a la part superior i que flueix en plecs suaus de punt.

Estiu

La versió d'estiu del vestit ajustat serà un vestit monofònic de colors clars o brillants.Els vestits amb faldilles acampanades s'adaptaran per anar al cinema, a la platja, en un restaurant i en una visita a amics, i una camisa o vestidor estricta serveix per anar a treballar.

Podeu anar a una discoteca o a una festa amb un vestit ajustat, o amb un vestit amb una faldilla curta i completa. Els vestits rectes més llargs són adequats per a esdeveniments i punts de venda més formals.

Casament

L'estil més popular per a un casament és, va ser i serà l'estil de la princesa: un vestit ajustat amb una cotilla o sense i una faldilla llarga i inflada.

Però per a aquells que no volen ser com tots els altres, hi haurà un munt de vestits equipats per a les núvies que no s’adapten a les normes tradicionals. Avui en dia, un vestit de núvia a l'estil grec es fa popular, el que us ajudarà a semblar diví el dia més important de la vostra vida.

Si teniu espatlles esponjoses, podeu utilitzar un vestit ajustat amb una falda esponjosa de longitud mitjana. Un topall obert farà que les espatlles siguin més àmplies visualment.

Tarda

Molt acuradament ha de triar un vestit de nit. Com que el vestit curt és un dels vestits de nit més populars, haureu de parar atenció al fet que no sempre és possible que aparegui a la recepció oficial. Per tant, un vestit de vaina llarga serà un reemplaçament digne d'un vestit curt.

Pel que fa al disseny i la decoració del vestit: el vestit es pot decorar amb pedres i pedreria, puntes i insercions de teixits semitransparents, retallables i talls, així com una gran varietat de mànigues de disseny que mostraran amb més èxit els avantatges del vostre cos.

A la graduació

Escollir un vestit per a la graduació també fa atenció als diferents models de vestits equipats que es poden portar no només a la part de la tarda de la festa de graduació, sinó que també estaran presents al governant solemne.

A més dels vestits llargs equipats, podeu optar per un vestit de la silueta d'una princesa amb una faldilla suau de longitud mitjana i de color pastel. Les espatlles obertes es poden ocultar sota un xal o un mocador translúcids, així com escollir un bolero adequat.

Color

Negre

El favorit constant entre els motius contra els motins és negre. Restricció i severitat, oficiència i solemnitat, tradició i innovació: tot això combina un color negre elegant.

Els vestits d'aquest color no perdran mai la seva rellevància i el seu reconeixement. No dubteu a combinar-los amb el llapis de llavis brillant i les sabates negres, recolliu la bossa perquè coincideixi amb la situació.

Blau

Noble blau i totes les seves ombres no són inferiors al color negre en popularitat. És el color blau profund del vestit de negocis o del vestit de nit que posarà l'accent en la bellesa del cos femení i centra l'atenció en el color de la pell.

El color d'una ona de mar donarà a la seva imatge de frescor i facilitat, i el color blau fosc farà èmfasi en la gravetat i la gravetat de l'amo d'un vestit.

Blanc

Un altre vestit de color clàssic us donarà innocència i puresa, tendresa i encant. Aquí també s'inclouen tots els tons càlids de beix i lletós, ​​ja que creen un halo de inviolabilitat i joves al voltant de la noia amb suaus reflexos.

Vermell

El color vermell brillant és el color de la passió i el desig, això és el que subratlla el vostre vestit de color escarlata a la vostra imatge. Però no tots els tons de vermell semblen pretenciosos i vulgars.

Borgonya: el color de la maduresa i la moderació, apte per a dones grans. Un rosa brillant i despreocupat: converteix una noia en una nina Barbie. I al mateix temps, un delicat color rosat donarà innocència i virginitat al propietari d’aquest vestit.

Imprimeix

A més dels vestits monofònics, no s'ha de perdre de vista els vestits amb colors interessants. Un vestit ajustat pot imitar un color de pell de leopard o esquitxat de flors.

No oblideu els patrons folklòrics i geomètrics. No us oblideu del vestit sempre popular de lunars.

Què combinar

Per a un vestit amb mànigues, seleccionem una corretja d’amplada determinada: prima la més fina possible, plena - més àmplia.Un cinturó prim i neutre s'adaptarà al vestit formal estricte.

La moda també és un cinturó estret, que pot embolicar la cintura dues vegades.

La imatge es complementa amb una bossa d'embragatge. També no us oblideu de les decoracions. Les sabates es seleccionen en funció de la situació.

Entre els molts vestits sempre serà popular el vestit prim, símbol de la feminitat, la tendresa i la bellesa. Posa-la amb gust!

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació