Estils i models de vestir

Vestit silueta recta - per als amants del clàssic i del minimalisme

Vestit silueta recta - per als amants del clàssic i del minimalisme

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Qui és adequat?
 3. Estils i models
 4. Longitud
 5. Es completa?
 6. Què portar?

El vestit, que té la forma d’un rectangle, és un dels vestits més buscats en l’armari de les fashionistas. Vestits similars al gust i els amants de la roba clàssica i els aficionats al minimalisme. Però, abans de comprar-te aquest vestit, val la pena esbrinar el que atrau la roba d’aquest estil, a qui van i allò que solen portar.

Característiques

El vestit recte és un tema universal del vestuari de les dones, perquè posa l'accent en la feminitat de la figura i és adequat per a qualsevol ocasió. Es pot adquirir un model tan atractiu i elegant en lloc del vestit de la vaina clàssica.

Per a la fabricació de vestits rectes s'utilitza una varietat de teixits. Per exemple, per cosir els models d’estiu trieu materials d’aire i llum, per a roba d’hivern: roba de tela, llana, gabardina o peces de punt. La gasa, el punt, el brocat, el setí, la seda i els teixits similars i cars s’escullen per crear vestits de nit d'aquest estil.

Les variacions de color dels vestits rectes també són molt diverses. Els models estan decorats amb dibuixos, elements brodats, lluentons, perles, insercions de puntes i altres decoracions. Entre els vestits d'estiu, els vestits directes amb motius animals o estampats florals són molt populars.

Qui és adequat?

Aquest estil s’adaptarà a una dona de qualsevol altura, tots dos alts (en aquest cas, emfatitzarà una figura esvelta) i baixa (aquest vestit afegirà uns quants centímetres). Però quant al tipus de figura en vestit recte té els seus propis requisits. El millor de tot, aquest tipus de vestit es veu a les noies la figura del qual sembla un rellotge de sorra o un rectangle. En el segon cas, la cintura sol ser ressaltada amb una corretja fina.

Les noies amb una figura similar a un triangle invertit, una poma o una pera, no val la pena portar un vestit de silueta recta. Aquest estil posarà l'accent en les espatlles amples, els malucs sencers o la presència de l'abdomen. Si realment voleu triar un vestit recte, heu de buscar un model amb insercions laterals verticals fosques.

Estils i models

Tradicionalment, un vestit d’aquest tall té un coll quadrat o rodó i té una màniga de diferents longituds. Al mateix temps, els models moderns són més diversos. Els vestits de punt recte pertanyen a l'estil esportiu i els models ajustats de colors apagats: a l'oficina. Alguns vestits tenen un doblet asimètric recte en silueta recta amb volants. Una variació interessant del vestit recte tallat es pot anomenar espatlles agudes.

Amb mànigues

Molts vestits rectes tenen una màniga llarga o curta. Al mateix temps, el color de la màniga pot estar en sintonia amb el vestit o el contrast. És interessant veure i modelar amb una màniga.

Sense mànigues

Podeu trobar vestits rectes a les corretges i una espatlla. A més, hi ha models de "canonada" en què falten les corretges. Els vestits llargs i rectes també poden tenir una cistella americana.

Longitud

Llarg a terra

Aquests vestits de tall directe són els més sovint escollits per a un esdeveniment festiu, ja que aquest estil té la capacitat d’estirar visualment la silueta, afegint a la dona la gràcia i la delgadez.

Midi

El vestit recte amb la longitud del genoll sovint es tria per crear un arc de negocis. En aquest vestit, una dona té un aspecte elegant i moderat, de manera que aquest vestit s'ajusta bé al codi de vestimenta. En aquest cas, els vestits negre, blau, marró o gris són els que més demanda.La decoració d’aquests models s’utilitza al mínim, per exemple, només pot ser un coll blanc de cordons.

Curt

Un mini vestit recte serà una bona opció per a un esdeveniment d'aniversari, festa o empresa. Amb aquest vestit, les joies lluminoses, la forquilla i una petita bossa es veuen bé.

Es completa?

S'aconsella evitar que les noies amb malucs grans o vestits grans de la panxa siguin rectes. Però amb una petita integritat, aquests vestits són molt adequats per a l'armari, sobretot si escolliu un model amb una impressió vertical o amb insercions de color fosc als costats.

A més, amb l'ajut de detalls de color es pot desviar l'atenció de les àrees problemàtiques, per exemple, triar un model amb colors brillants a la zona del pit o comprar un vestit en què les combinacions de colors creen l'efecte de la cintura baixa.

Què portar?

 • Després d’haver afegit un vestit d’una silueta directa amb una jaqueta, obtindreu un conjunt elegant i elegant. Sovint, aquesta combinació es tria per als models que es porten a l'oficina.
 • Sota un vestit curt i recte, podeu portar malles ajustades negres o corporals sense patrons.
 • Una bona addició al vestit directe es pot denominar bufanda.

Accessoris

És important triar els accessoris que es veuran harmoniosament en un conjunt general per a un vestit de tall recte. La variant més comuna de joieria d’aquesta combinació s’anomena arracades pendents i un collaret volumètric. Un interessant adorn brillant d'un vestit modest directe serà una flor a l'espatlla o un collaret massiu. Si les mànigues del vestit estan escurçades, la polsera serà la decoració adequada.

Pel que fa a la bossa adequada, recolliu una bossa petita per a la nit al costat del tall recte i una bossa de maleta que coincideixi amb el producte s'adaptarà al vestit d'estil d'oficina. També amb un vestit curt i recte es pot portar una bossa de volum rectangular.

Sabates

 • Els millors sabates per a un vestit de nit recte són tacs.
 • Vestit estricte d'oficina tall recte portat amb embarcacions.
 • Un vestit curt i recte fet amb teixit gruixut té bon aspecte amb botes altes, que tenen talons gruixuts o una plataforma.
 • Les sandàlies o sabates es poden portar a un vestit recte amb una impressió brillant.
Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació