Estils i models de vestir

Vestits acampanats: per a un aspecte romàntic

Vestits acampanats: per a un aspecte romàntic

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Qui és adequat?
 2. Estils
 3. Teixits de punt
 4. Varietats de faldilles acampanades
 5. Mànigues acampanades
 6. Per temporada
 7. Longitud
 8. Què portar?
 9. Cinturó o cinturó
 10. Sabates
 11. Accessoris

La silueta no sempre adequada és apropiada i es pot adaptar a la majoria de les noies amb una figura perfecta. Si voleu ocultar alguns dels defectes de la vostra figura, sembli femení i romàntic i sentiu-vos còmode, llavors un vestit acampat serà la solució perfecta.

Els principals dissenyadors del món treballen constantment en aquestes col·leccions, ja que aquesta opció és rellevant en el nostre temps.

Qui és adequat?

 • Per a les noies amb maluc estret, un vestit acampanat és real. La flamarada forma ones que flueixen al voltant de la figura i afegeixen una mica de volum als malucs, fent que la figura sigui més atractiva.
 • Els propietaris del cos de tipus A haurien d’esperar sobre un vestit acampat per sota de la longitud del genoll. En aquesta realització, s’ajustarà la plenitud dels malucs i les cames es mostren de la millor manera.
 • Les dones amb una figura de tipus T haurien de triar els vestits acampanats de teixits gruixuts que conservin la seva forma. El vestit us ajudarà a afegir visualment volum als malucs i crear una figura semblant a la de rellotge de sorra.
 • Les noies baixes haurien de tenir cura de triar aquest vestit, ja que l'estil pot estar lleugerament ple i fer que la silueta sigui pesada.
 • Les dones amb una figura de tipus O no han d’escollir vestits de fustes de la cintura, ja que només es farà èmfasi en l’absència de cintura. Trieu els vestits, que es llancien del pit.

Estils

Cintura alta

Aquest estil és molt demandat per les noies que tenen una figura no ideal, ja que distreu l’atenció de les àrees problemàtiques i també ajuda a amagar l’estómac.

Els models de materials cars semblen molt bells, donen la imatge solemnitat, sofisticació i encant. Sota la línia del pit es pot enganxar un fermall o retallar-los amb cintes, aquest enfocament li permetrà prestar atenció a la zona del pit.

Flare des de la cintura

El vestit acampanat de la cintura és una versió clàssica, popular entre els anys 50 i 60 del segle passat. El principal objectiu és la cintura. Per accentuar-ne encara més, també podeu utilitzar un cinturó elegant. El vestit d'aquest estil pot tenir diferents longituds: per sota del genoll, mini o maxi. Els models de sòl s'utilitzen per a un estil retro.

Si sou propietari d’una cintura estreta o mitjana i maluc estret, aquest estil s’ha creat per a vosaltres. Gràcies al tall clàssic, el vestit es troba a la figura.

Val la pena recordar que el cosset ajustat en tàndem amb una faldilla completa pot fer que els seus malucs siguin més amples. Però amb aquest teixit de l’aire us ajudarà a fer front, crea un efecte de ponderació menor.

Flare

Aquest estil s’utilitza sovint per crear una imatge d’estil Imperi. Els vestits llargs del sòl destaquen la bellesa dels braços i les espatlles, i els models amb una petita longitud atrauen l'atenció de les cames belles i esveltes. Per cridar l'atenció sobre el tòrax, molts models tenen colors superposats.

Els vestits d'una línia són una de les opcions de trapezi. La part superior ajustada del vestit posa èmfasi en el cofre exuberant, i després la tela de les aixelles s'expandeix suaument cap avall, de manera que les noies poden velar tots els defectes de la figura. Els vestits amb pit de pit tenen un ajust solt, de manera que sovint es cusen de tela de gasa.

Flareu dels malucs

Gràcies a aquest tall, podeu destacar el ventre pla i les natges perfectes, de manera que només les dones amb una figura perfecta poden permetre's aquest estil.

Equipat

Per crear un estil de negoci, podeu optar per un vestit equipat amb una faldilla acampanada i espatlles tancades. El vestit equipat no es recomana per a dones amb el tipus de "poma".

Aquest estil s'adapta perfectament a l'estil d'oficina o per a tots els dies. Els vestits equipats amb teixits ajustats de longitud mini o midi són molt populars. Un color gris discret és adequat per crear una imatge de negoci, però si voleu semblar elegant i brillant, llavors una impressió floral crearà una sensació real.

Teixits de punt

La faldilla llança de punt també ajudarà a amagar els defectes de la figura, fent que la silueta sigui més prima. Vestits amb perforació o guipure amb l'efecte d'un teixit semblant original. Aquest model combina amb èxit comoditat i bellesa.

El vestit de punt es va comprar sovint per al desgast diari a finals de tardor i hivern, ja que ajuda a escalfar-se durant els dies freds. Els vestits de punt també s'utilitzen per a la temporada d'estiu, es caracteritzen per la suavitat i tenen un aspecte molt original. Una solució espectacular: la combinació d’elements de punt i un vestit de canoa.

Els vestits acampanats solen tenir mànigues, la longitud i l'estil dels quals pot ser absolutament qualsevol. Les mànigues llargues de tela gruixuda complementen perfectament els vestits càlids d'hivern i els models d'estiu tenen mànigues de materials lleugers o estan totalment absents.

Varietats de faldilles acampanades

L'elecció de l'estil de la part inferior del vestit acampanat és prou gran: llarga a terra, midi, curta i de les formes més diferents. En qualsevol cas, la flama afegeix una quantitat significativa de lleugeresa i feminitat a la imatge.

 • Les faldilles del sol i la meitat del sol, que tenen el tall més senzill, són perfectes per a noies amb cintura prima i malucs.
 • Les noies esveltes també encaixen la faldilla amb el muntatge o els plecs a la cintura.
 • La faldilla trapezi és universal, adequada per a diferents tipus de formes. Les noies primes donaran els volums necessaris i la fan més femenina. I les dames amb malucs exuberants han de preferir una faldilla, una mica solta en la part dels malucs. Més rendible es veurà un material mat amb un patró petit.
 • La faldilla de l'any, que és una combinació d'una faldilla de llapis i una faldilla acampanada, cobreix els malucs i es va estendre al fons. Sempre té un aspecte seductor. Opció de luxe per a roba de nit.
 • En els vestits de dues capes, una faldilla de llapis amb un agafador més dens en forma de tela es pot complementar amb una faldilla superior acampanada.
 • La varietat de faldilles acampanades inclou una faldilla plisada, una faldilla amb forma de campana amb encant, una volada coqueta i un volant a la part inferior de la faldilla, que està sempre al dia en roba de nit i roba casual.

Mànigues acampanades

Segons l'estil, les mànigues acampanades poden tenir diferents longituds. Són una de les parts principals del vestit.

Les mànigues llargues solen trobar-se en vestits de gasa lleugera, que es poden fabricar amb puntes, guipures o altres teixits translúcids.

Alguns dissenyadors ofereixen models originals de vestits, on les mànigues són asimètriques: en un braç hi ha una funda i la segona és completament nua.

El "bat" de la màniga és molt popular, ja que li dóna lleugeresa i lleugeresa. Una altra opció del tipus acampanat és el "flutter", que cau i crea volants de luxe. Gràcies a aquest vestit tindreu un aspecte més elegant.

Per temporada

Estiu

Per a l'estiu, moltes noies prefereixen vestits curts, ja que us permeten mostrar la bellesa de les cames bronzejades. El vestit de cotó o chintz permet tolerar la calor. Un model molt popular és un vestit amb esquena oberta o sense.

El vestit es pot decorar amb una impressió en forma de tira o gàbia, però val la pena recordar que els models clàssics es caracteritzen per l'elegància i la senzillesa.

Primavera i tardor

Vestits de primavera estampats cosits de teixits naturals fins i, per a una tardor freda, la millor opció seria una roba de punt densa. Val la pena parar atenció a la combinació de colors. No heu d’utilitzar només colors discrets, ja que els colors brillants us ajudaran a decorar un dia de pluja i augmentar la vostra ment.

Hivern

Els models per a la temporada de fred solen ser de punt gruixut, encara que sovint es poden trobar vestits de punt.

A l’hivern, no només es poden portar vestits de longitud midi, sinó també llargs. Cal preferir opcions amb mànigues llargues i sense escot obert. Recordeu que el vestit ha de ser de teixit natural, ja que només ajudarà a escalfar-se al fred.

Longitud

Llarg

Els vestits amb una longitud màxima són sempre populars en esdeveniments especials.

Si voleu semblar luxós i ric, heu de parar atenció al vestit acampanat del terra. Ajudarà a allargar la silueta, a situar els principals accents en la creació de la imatge i corregir visualment la figura.

Midi

Vestits de faldilla acampanada de longitud mitjana són una gran solució per a un esdeveniment semi-formal o de festa. Un atles, una gasa o una seda és perfecte per a aquest vestit.

Els vestits de longitud midi són idonis per a la vida quotidiana. Ajuden a posar èmfasi en la bellesa de les cames, així com a ocultar defectes personals, de manera que s’asseu còmode.

Curt

Si el vostre armari té un vestit curt negre amb una faldilla ampla, podeu estar segurs que en qualsevol festa sereu sempre el centre d'atenció. Un elegant vestit curt és ideal per crear un aspecte clàssic o retro.

Per a les noies esveltes, és adequat un vestit de curta durada amb un corsatge o una esquena oberta i una faldilla completa.

Què portar?

Vestits de models acampats perfectament combinats amb jaquetes, boleros, jaquetes o cardigans. Els vestits de màniga llarga es combinen meravellosament amb armilles de pell. La bellesa d'un vestit ajustat amb una faldilla acampanada està perfectament accentuada per una jaqueta curta. En l'elecció de la roba exterior, val la pena considerar un estil de vestit i cita.

Si voleu crear una imatge d’estil retro, el vestit A-silhouette es pot complementar amb un pentinat original amb un llaç, sabates amb taló constant i una bossa d’estil.

Cinturó o cinturó

El cinturó, el cinturó, és un detall popular per al vestit acampanat, especialment per a models prims. Li permet ressaltar la cintura perfecta i actua com un dels accents per crear una imatge insuperable.

Sabates

L'elecció del model de sabata depèn no només de l'estil del vestit, sinó també de la seva longitud. Per tant, per a un vestit curt, podeu escollir sandàlies o sabates elegants amb un taló baix, tot i que un taló alt farà que la vostra imatge sigui més prima.

Sovint, es seleccionen sandàlies confortables o sabates elegants amb talons per a vestits acampanats, però també es poden portar els pisos de ballet en la vida quotidiana.

Un mantó brillant al coll, que aportarà nous colors, es convertirà en un complement elegant a la imatge. Si el vestit té una màniga abreujada, a la part inferior es pot portar una brusa o un coll de dolç.

Accessoris

Els accessoris elegants ajudaran a decorar la imatge, fer-la més brillant i elegant, però heu de tenir cura en triar-los, ja que varien segons l'estil dels vestits acampanats:

 • Per a un vestit, que s’ha cremat a l’espatlla, val la pena recollir les joies que ajudin a fer que la vostra silueta sigui més llarga. Per exemple, pendents llargs o collarets amb un interessant penjoll de forma longitudinal.
 • El vestit, que s'emet en el pit, que sovint s'escull per crear una imatge d'estil imperial, es pot portar amb collarets o collarets curts i llargs. Els pendents massius criden l'atenció sobre el coll. En triar les sabates, val la pena comprar només llum i elegància.Per exemple, per crear un estil grec, podeu utilitzar sandàlies de color or o plata. No oblideu que els vestits curts sempre necessiten sabates elegants, perquè les cames d’un vestit ampli seran el centre d’atenció.

Els accessoris més populars per als models acampanats són els mocadors o bufandes, però podeu substituir-los per un coll solitari. Complementa perfectament la imatge dels guants allargats.

Una veritable dama, que ha escoltat les tendències de la moda, pot triar estils que posin en relleu les seves virtuts i que corresponguin al seu estil. I, complementant la imatge dels accessoris, sempre podeu demostrar un gran sabor!

Comentaris
 1. Alexandra
  19.02.2016

  Aquest és el meu estil preferit! Per al tipus Rectangle, aquests vestits són perfectes.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació