Estils i models de vestir

Estils de vestir: de popular a rar

Estils de vestir: de popular a rar

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Per silueta
 2. Per faldilles tallades
 3. Cintura alta
 4. Per tall superior
 5. Tall lliure
 6. Vestit
 7. Estils nacionals
 8. Per complet
 9. Vesteix els estils per a l'estiu
 10. Hivern

El vestit es pot anomenar el vestit més comú i el més bonic d'una dona. Una varietat d’estils li permet triar l’equip adequat que s’adapti a la seva figura. Vegem quins estils de vestits existeixen i quines característiques característiques tenen.

Per silueta

Línies rectes

Els vestits rectes pertanyen als clàssics d’estil i en el vostre armari hi ha d’ésser. És perfecte per a celebracions i per a la vida quotidiana.

Talla recta, de diferent longitud, color, presència de mànigues, disseny del coll - tot això com a dissenyador, del qual els dissenyadors de moda munten models excel·lents.

Tots els dies es poden portar vestits de funda curta i mitjana, mentre que els models més llargs prefereixen vestir de nit.

La majoria dels models tenen una cremallera a la part posterior, que sovint serveix de decoració real. Un altre matís característic per a un vestit recte és la manca de costures a la cintura.

L’escot del vestit de la funda és el més sovint ovalat o rodó, però hi ha models amb escot quadrat i amb espatlles obertes i amb asimetria, així com amb un disseny no estàndard del coll.

Els vestits rectes permeten destacar una figura esvelta.

El representant més popular d'aquest estil és el famós vestit negre de Chanel. Avui en dia, és un clàssic de la roba de negocis, així com el més popular tipus de vestits de còctel.

Els vestits de tall directe es combinen amb diversos accessoris i esquemes de color, és molt fàcil recollir-los en diferents tipus de figures. Independentment de l'altura, el vestit s'adapta bé a les noies primes i les dones que tenen una cintura clarament visible. Si la cintura està "amagada": un vestit recte amb un cinturó prim a la cintura pot "trobar-lo" amb facilitat.

Gode ​​(sirena, peix)

El vestit va sorgir de la silueta d'una princesa dels anys 50. S'ajusta a la figura al genoll i, al seu nivell, s’expandeix bruscament.

Tot i que el tall dels vestits sembla ser del mateix tipus - de fet, hi ha moltes opcions d’execució.

L’únic detall que no canvia de l’any de vestir és una tapa equipada, que es pot complementar amb qualsevol element:

 • espatlles obertes;
 • corretges fines o amples;
 • un coll lligat

Pel que fa a la part posterior, aquesta part del vestit es converteix en una part clau de la imatge:

 • esquena oberta;
 • talls asimètrics;
 • una varietat de teixit.

Les decisions més atrevides dels dissenyadors queden incorporades als retalls de la cintura.

Normalment, aquests vestits estan cosits sense mànigues, però a través de l'experimentació, els dissenyadors de moda van crear vestits de sirena amb mànigues llargues.

L'any de vestir en el seu tall no és apte per a un look casual. Són cosits de teixits cars, de manera que són ideals per a ocasions especials. Són perfectes per a noies petites amb un cos físic mitjà, fent-les visualment més altes i més primes.

Silueta A

Els vestits d’aquest estil solen ser llargs i es caracteritzen per la presència d’un cosset estret i estreta i una faldilla estesa cap avall, que recorda a la lletra “A”.

Gràcies a aquest tall, els productes destaquen la cintura i afegeixen a la figura de la feminitat.Sovint es presenten models amb silueta A i còctel en un estil retro o vestits de núvia.

Els dissenyadors han experimentat i proposat vestits de cintura alta de línia A.

Sense restriccions de longitud. Al mateix temps, el vestit pot ser curt al davant i llarg a l'esquena.

Els dissenyadors d'estil retro estan cada vegada més adaptats a la vida quotidiana. Això s'expressa en materials simples, colors tranquils, a la impressió.

Trapezi

El trapezi de vestir ens va arribar des dels anys seixanta i en el mateix moment es va convertir en un dels més estimats per la seva sofisticada senzillesa. Estreta a les espatlles i expandint-se cap al fons, es torna gairebé sense pes i imperceptible al cos.

L'estil té una semblança amb la silueta A, només aquí la cintura no és visible.

Els vestits d'aquest estil són anomenats universals, ja que són adequats tant per a senyores madures com per a noies joves. Sovint, la longitud del vestit-trapezi - curta.

A la fabricació de vestits, els fabricants són iguals a la temporada i als preus, així com al lloc on es va posar. És per això que no es poden enumerar tots els materials i colors dels quals es vesteixen els vestits de trapezi.

Pel que fa al tall: aquí també hi ha molt per triar:

 • diverses execucions de mànigues, fins a la seva absència;
 • interessant disseny de l'escot i el coll;
 • amb butxaques i sense;
 • decorat amb brodats;
 • amb una impressió o monofònica.

Per afegir pompa, els models d'aquests vestits es cusen amb faldilles de múltiples capes o es redueixen amb cortines o plecs. La part superior de la majoria dels vestits, el trapezi representava l'escot "vaixell".

Princess Gown Ball

La diferència d’aquest vestit d’altres estils és la presència d’un bon escot o esquena oberta, així com una faldilla llarga i esponjosa.

Aquests models són especialment atractius per a dames altes.

Els vestits de bola es cusen a partir de teles cares amb un acabat atractiu i ric, de manera que sovint aquest estil està representat per vestits que es trien per graduar-se o per celebrar el casament.

Els dissenyadors estan experimentant amb el volum utilitzant capes, amb diferents versions de la part superior del vestit, i amb una impressió i fins i tot amb talls elevats.

Per faldilles tallades

Dòlars per a nadons

Un vestit d’aquest estil és més sovint triat per dones joves i joves. En aquest estil de vestir es barregen elements de la infància i la feminitat.

El vestit es distingeix per una faldilla curta, un ajust solt i sovint la presència d’una cintura sobreestimada. Té màniga curta o sense mànigues.

Cosen vestits de dòlars infantils a partir de teles d’aire lleuger, sovint retallant-les amb cordons. La faldilla de la majoria de models d’aquest estil és esponjosa, amb moltes volants i volants. Molt sovint, es tria un vestit de canell com un vestit de ball.

Ballon

En aquest vestit, el fons és més voluminós i sembla que està inflat, amb el qual es connecta el nom de l'estil. Un tall tal que us permet ocultar defectes de la figura com un ventre inflat i cuixes completes. A més, aquest vestit és adequat per a noies molt primes.

Normalment, el revestiment es redueix per crear la forma d'un vestit de globus. També hi ha variacions en què la part inferior sobresurt (es recull en plecs i es retalla amb brodats o dibuixos).

Podeu portar un vestit de globus tots els dies (si el model està fet de peces de punt) o escolliu aquest estil per a unes vacances (per exemple, un vestit de gasa brillant).

Tutu

Les dones de la moda van prendre prestat aquest estil del ballet. La peculiaritat dels vestits de paquets és la combinació d’un topall lliscant amb una faldilla voluminosa curta, per a la costura que s’utilitza de 6 a 15 capes de tela aèria, per exemple, de tul.

Gràcies a la faldilla esponjosa amb un vestit de tutú, podeu ocultar els malucs volumètrics, però el fet de portar aquest vestit per la seva curta longitud només val per als propietaris de les cames primes.

Tot i que el vestit tutú va començar a desgastar-se als anys vuitanta del segle passat, avui dia aquest vestit continua sent una meravella, encara que no sigui desafiadora. Aquest vestit és el més sovint triat per a una festa o un casament.

Flared

Els vestits d’aquest tipus s’estendran des de la cintura, de manera que el seu ús ajuda a amagar els malucs volumètrics, però al mateix temps és capaç de fer èmfasi en el bust. Sovint, es complementen amb un cinturó per centrar-se més en la cintura.

Sovint, els vestits d'aquest estil estan representats per models d'estiu lleugers, que poden ser monofònics o amb estampes diferents.

Kulot

Aquest vestit és jove i audaç. La seva principal característica és l’absència d’una faldilla: es substitueix per pantalons o pantalons curts. Per a la confecció de vestits d’aquest estil tradicionalment s’utilitzen denim o peces de punt. L’avantatge dels vestits-culottes es pot anomenar la capacitat d’ocultar els malucs sencers i ressaltar la cintura.

Atès que aquest model de vestit és més sovint triat per les noies joves, els colors del culottes solen ser brillants i expressius. L’equip pot ser una bona opció per fer una passejada d’estiu, i si recolliu un producte amb un color modest, serà un excel·lent vestit de treball.

Cintura alta

Imperi

La característica principal d’aquest estil és sobrevalorar la cintura, fent èmfasi en el bust i els defectes de la figura sota el pit s’han amagat. La longitud del vestit d’aquest tipus pot ser molt diferent i els teixits per a la seva confecció s’utilitzen majoritàriament fluint.

Fabricats en diferents longituds, decorats amb pedres, cintes o pedreria, són adequats per anar a la botiga i sota la corona.

Grec

Si voleu encantar al vostre home o atraure l’atenció d’altres persones, la vostra elecció hauria de tenir un vestit d’estil grec.

Els teixits lleugers i sense pes són seleccionats pels fabricants per a aquests vestits, de manera que es vegi com una deessa que acaba de descendir dels cims de l'Olimp.

El vestit grec en el seu tall i té una cintura alta i subestimat. Es combina amb una màniga, diverses opcions de longitud i també plecs de transmissió de teixit aeri. Aquests vestits són idonis per a tothom, només has de recollir el teu model, del qual hi ha innombrables aparells al mercat.

En aquest vestit, podeu aparèixer en qualsevol lloc i fins i tot baixar pel passadís.

Combini-les amb sandàlies lleugeres sobre un taló, una plataforma o sense, amb embragatges en una cadena llarga o sense.

De les joies que millor s'adapten a les polseres fines fetes amb metalls preciosos o fetes per a ells, també podeu combinar un vestit grec amb un ampli anell de polsera, diversos pendents i un petit nombre d'anells.

Podeu posar una flor al cabell, afegir una petita tiara o una forquilla metàl·lica amb pedres.

Smok

El nom d'aquest estil està associat a la paraula anglesa "smock", que significa la decoració del vestit amb volants. Així, doncs, la principal característica d’aquests vestits són les luxoses luxes. A més, el vestit de roba és generalment de cintura alta i fons solt.

La majoria d’aquests vestits tenen una longitud per sobre dels genolls. Molts d’ells no tenen mànigues ni corretges.

Atès que el vestit és lliure de tallar, és perfecte per a les noies del cos. Aquest model serà una bona opció per a un vestit de còctel, així com per a dones embarassades.

Per tall superior

Vesteix amb olor

Aquest estil es caracteritza per la presència d’un entramat en forma de V, format per un arada a l’altre i per nombrosos plecs. Aquest vestit es recomana per a noies amb una figura expressiva, ja que ajuda a destacar els malucs i la cintura, i sobretot, el pit.

Els primers vestits amb olor van ser cosits a partir de teixit de cotó amb estampats florals. Li agradaven els nord-americans perquè eren versàtils i senzills. Ara per a la fabricació de models d'aquest estil utilitzant diferents materials amb diverses opcions de color.

La longitud del vestit amb l'olor és molt diferent. Després d'haver recollit una variació adequada, rebreu un vestit per a una cita o una celebració o un model diari d'oficina.

De la cistella americana

La part superior dels vestits d'aquest estil és similar a la part superior, abraça el coll d'una dona. Aquests vestits, les dones americanes semblen molt femenins, de manera que sovint són representats per vestits de nit. Són noies més baixes que tenen una cintura prima.

Vestit de samarreta

En aquest estil, la moda femenina es combina amb el mascle, ja que a la part superior de la roba hi ha una camisa i una faldilla esponjosa. Especialment la samarreta es va estendre després dels anys 60 del segle passat. Si abans aquest vestit tingués sempre un coll, és possible que no hi hagi models moderns.

El vestit de la camisa també és recte i lleugerament equipat. Molts models tenen un cinturó.

Els avantatges principals de l’estil són la practicitat i la comoditat.

Asimètric

El més destacat d’aquests vestits és la longitud desproporcionada del doblec o de l’espatlla.

Molt sovint, amb un vestit asimètric, la part frontal de la faldilla es redueix i la part posterior, al contrari, s'allarga. A més, per a molts models, la part inferior del vestit és allargada per un costat.

Vestit de polo

Aquest vestit esportiu va aparèixer al Regne Unit a finals del segle XX sobre la base d'una samarreta de polo. Per fer aquest vestit s’utilitzen cotó i peces de punt.

La part superior del model és similar a una samarreta, i la longitud del vestit és sovint mitjana o mini (el maxi és molt menys habitual).

Entre les característiques principals d’un vestit de pol, cal destacar la presència d’un coll de peu, butxaques i botons a la part superior del producte.

Aquest estil de vestir s’adapta a qualsevol dona, però sembla el més atractiu en les noies esportives tonificades. Els models foscos, complementats amb un cinturó, són especialment femenins.

Sovint, aquests vestits es compren per a l’oci, ​​la marxa o l’esport, però en un model modest de mitjana durada, es pot anar a treballar a l’oficina.

Cheongsam

Els anomenats vestits elegants i elegants, que van aparèixer influenciats per la cultura i la moda de la Xina. Són models ajustats amb un coll vertical, una olor a la diagonal i petits talls als costats.

Molt sovint per la seva utilització sastrera brillant, que es pot representar amb motius florals.

Es recomana el vestit de cuixes per a dones joves fràgils i diminutes que vulguin ressaltar les seves formes elegants. És llarg i curt, i es presenta al vespre, opcions quotidianes.

Tall lliure

Bossa de vestir

Les característiques d’aquest estil de vestits són de tall lliure i de la cintura que falta, de manera que el vestit es converteixi en una bossa.

Canviar

Els models de vestits d’aquest estil difereixen en línies simples i de longitud del genoll. Generalment tenen una petita màniga o no, però pot haver-hi un coll.

Canvi de vestits adequat per a qualsevol forma. El seu nom en la traducció significa "canvi", ja que aquest vestit es va fer popular als anys 50 del segle passat.

Els vestits moderns-Shift sovint cusen llana o peces de punt, per la qual cosa són més demandades com a roba quotidiana.

Túnica

Els vestits d'aquest estil estan representats per vestits curts amb mànigues acampanades i tallades.

Atès que la túnica de vestir no s’ajusta, s’adapta a dones amb un tipus de figura molt diferent. Cosa un estil principalment amb materials lleugers.

La seva popularitat es deu a la versatilitat de l’aplicació. Per a aquest vestit pots portar pantalons i aconseguir un bon conjunt de negocis. En una túnica de gasa lleugera és agradable estar a l'estiu, i amb un vestit brillant i elegant d'aquest estil podeu anar a una festa.

Vestit

Els vestits d'aquest estil són lleugers i confortables. La majoria de les vegades no tenen mànigues (la majoria de les sundresses tenen corretges), i gràcies a la talla lliure aquests vestits s'adaptaran a les nenes amb qualsevol figura.

Els sundresss moderns es cusen de diferents tipus de teixits, però per a l'estiu s'utilitza més sovint el cotó i els models d'hivern es punten. Les corretges vénen en diferents gruixos, es poden lligar, subjectar i retallar arcs.

El vestit és un vestit informal molt popular i, sovint, també ho fan les dones embarassades.

Estils nacionals

Kimono

Els vestits d'aquest estil són una adaptació del vestit nacional japonès.Es demanen a causa de l'estil còmode, l'ús de teixits naturals suaus (sovint de seda), mànigues ajustades, colors brillants.

El vestit del quimono no té botons, ja que el vestit està olorat. Aquests vestits poden servir de roba còmoda per a tots els dies i com a vestit de "sortida".

Sari

Aquest estil de vestir va ser pres del roba del mateix nom dels indis. En l’original, és un tros de tela que es va embolicar al voltant del cos d’una manera especial.

Gràcies al tall lliure, el vestit resulta universal i apte per a dones de qualsevol edat i amb qualsevol figura.

Els vestits de sari moderns es presenten amb vestits estilitzats de gasa o de seda, similars als sari originals només en colors vius i brodats. Aquests vestits no són aptes per a dones de negocis, però seran una bona opció per passejar i relaxar-se.

Sarong

Aquest vestit va aparèixer gràcies als vestits nacionals dels indonesis, asiàtics i residents a Oceania.

Els primers vestits de sarong es van crear com a vestits per a la platja, que estaven lligats sobre el pit i que es reduïen als turmells. Per aquest motiu, aquest estil és més adequat en un clima calent d’estiu.

Per complet

Les noies "al cos" ofereixen problemes per trobar un equip perfecte, ja que la majoria dels models estan dissenyats per a un model prim. És per això que els dissenyadors produeixen completes files de vestits.

Us aconsellem que trieu vestits de silueta A o un trapezi, també podeu triar models d'estil imperi. Aquests vestits, equipats al pit i que flueixen lliurement, ocultaran els defectes i posaran l'accent en la dignitat. No encaixeu amb el model de longitud mini.

La noia plena, però en forma, s'adapta al vestit "a la figura", però no està ajustat.

Depenent de l'ocasió, trieu el vostre vestit no només amb estil, sinó també amb el color. En la majoria dels casos, el vestit ha de ser monofònic, preferiblement en tons clàssics. Però podeu experimentar i triar els colors per al vostre tipus.

Bosses, trieu mides mitjanes i petites que coincideixin amb la imatge general. Pel que fa a les sabates, els models massius són indesitjables, però els que són massa lleugers també estan fora de lloc. El millor de tot és la "mitjana d’or": sabates o sandàlies amb talons o plataforma de longitud mitjana.

Les decoracions de mida petita, netes i elegants complementen la imatge general. Podeu decorar el coll amb un mocador lleuger o una bufanda de setí.

Vesteix els estils per a l'estiu

A l’estiu, cada noia vol ser encara més atractiva i aconsegueix fer-ho amb l’ajut d’un vestit ben triat.

A l'estiu, podeu portar un vestit de qualsevol estil: grec, imperi, any, trapezi, camisa de vestir, combinació, retro, més bustier i fins i tot esportiu. Tot depèn de la raó i de la situació per a la qual es tria l’equip.

Seleccioneu el color, la longitud i l'estil de la figura, els accessoris complementen la imatge i crearan una sensació real. Les ulleres, les bosses, les sabates i les joies poden ser molt diverses.

Hivern

Sempre haureu d'estar bé, fins i tot en el moment més fred de l'any. Sovint, a l'hivern, els vestits de punt de diferents estils, longituds i colors són molt populars. Es combinen amb una gran varietat de bosses de mà i botes, afegeix colls de coll, guants. Els vestits túnics es poden portar sota els pantalons texans o les polaines llises.

Els vestits d'hivern de teixits gruixuts també es presenten en diferents estils:

 • sense mànigues i sense;
 • vestits, túniques;
 • vestits, armilles;
 • vestits de sol;
 • En forma de A;
 • línies rectes.

Aquests estils es combinen amb xalets, bufandes i capes, botes i sabates baixes, una gran varietat de joies, guants i abrics. Sota ells també es poden utilitzar cols de tortuga, malles i polaines càlides.

Comentaris
 1. Alla
  14.02.2016

  Wow! Quants estils, i rars, en general, veig per primera vegada:

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació