Estils i models de vestir

Vestit amb una cotilla - per a l'aspecte perfecte

Vestit amb una cotilla - per a l'aspecte perfecte

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Una mica d'història
 3. Qui és adequat?
 4. Amb una faldilla completa
 5. Corset de puntes
 6. Corset transparent
 7. Vestits vintage
 8. Colors
 9. Longitud
 10. Com es pot unir una cotilla?
 11. Tendències de la moda
 12. Què portar?
 13. Accessoris
 14. Sabates

El somni de cada dona sobre una cintura fina es realitza amb èxit amb l'ajut de cotilles. Els vestits, on la part superior està representada per una cotilla, afegeixen gràcia i seductoritat a qualsevol figura femenina.

Característiques

Els vestits moderns amb cotilles són còmodes i són de materials tous. La cotilla és superior (usada a la part superior) i inferior (situada sota les capes de tela). Sovint, es pot veure la cotilla en vestits de nit, però també hi ha models de vestits diaris amb cotilles.

Els corsets difereixen en forma, presència d'ossos i la seva ubicació. Això us permet crear moltes opcions per a un vestit de cotilla.

Els vestits amb aquest element vénen en diferents longituds: amb una mini faldilla i de llarg al terra. Es pot trobar un model de vestit adequat amb una cotilla per a qualsevol ocasió i per a qualsevol tipus de figura.

Una mica d'història

Els primers "corsets" van aparèixer al vestuari de les dones al segle XII. Era una punta regular, que podia reduir la cintura i aixecar lleugerament el pit. El cotilló va adquirir el seu aspecte habitual a principis del segle XVI. Al principi, l'esquelet del cotilló estava fet de varetes metàl·liques i, més endavant, van començar a aplicar el bigoti de balenes, fent que el producte fos més suau per al cos femení.

Al segle XVIII, els vestits de cotilla eren notables per la seva pompa (les seves faldilles eren a cèrcols), i al segle XX el cotilló es va fer més baix (les mitges es van unir).

Avui en dia, els cotillons no són tan habituals com les dones com a roba més còmoda. No obstant això, l’abast d’aplicació del cotilló ha esdevingut molt més ampli.

Qui és adequat?

Un vestit en què hi hagi una cotilla s’adaptarà a una noia amb qualsevol cos. Hi ha models amb una cintura baixa i, a més, amb una sobreestimació. Aquest cotilló ajudarà a corregir la silueta. Un veritable descobriment es pot anomenar vestit amb una cotilla per a noies amb una figura magnífica.

Els principals avantatges de tenir una cotilla en un vestit:

 • Ajuda a centrar-se en la cintura prima.
 • Aixeca el bust.
 • Ajuda a ocultar els volums excessius.
 • Millora la postura.
 • Fa que una noia sigui més segura de si mateixa.

Amb una faldilla completa

Els models de vestits de cotilla amb una faldilla acampanada són molt habituals com a vestit per a ocasions especials. Es presenten en una àmplia gamma i es cusen de diferents teixits.

Aquest vestit seria una bona opció per al ball. Particularment atractius són els vestits en què la faldilla és multicapa.

Corset de puntes

Posar un vestit amb un cotó de punt, una noia pot fer que el seu bust es faci més gran. Els models similars d'un vestit són triats per dones amb una mida petita de pit. Aquests cotillons solen ser de color vermellós.

Es presta especial atenció als vestits de puntes amb una cotilla. Són increïblement femenins i atractius.

Corset transparent

Els models de vestits de cotilla, en els quals la cotilla és transparent, s'han convertit en molt populars. En decorar la decoració, no es veuen vulgars, sinó al contrari, molt seductores i belles.

No obstant això, usar aquests vestits és només per a belleses que poden presumir de formes perfectes.

Vestits vintage

Els vestits del corset usats per les dones fa un segle són encantadors, però no gaire còmodes. Es distingeixen per les cintures elegants, la presència de puntes, l’abundància de les enagues, el costós revestiment d’or i altres detalls. Gràcies a aquests atributs, els vestits vintage semblen elegants, luxosos i festius.

Avui en dia, aquests vestits es porten principalment per a la filmació i la participació en esdeveniments temàtics.

Colors

Negre

Aquests vestits, complementats amb una cotilla, són una bona opció per a la celebració o la publicació. Un vestit negre amb una cotilla no solament esmorteeix, sinó que també li permet recollir una varietat d'accessoris.

Un vestit de cuir negre amb cotilla és una eina de seducció popular.

Blancs

És el vestit blanc que immediatament ve a la ment quan es parla d’un model amb cotilla. Aquest vestit és el més solemne i elegant.

Els vestits de cotilla blanca es presenten no només amb models de noces.

Vermell

Un vestit amb cotilla vermella és escollit per dones apassionades i valentes, perquè tota l'atenció en l'esdeveniment festiu serà atreta per tan sols un vestit.

Longitud

Tots els vestits de cotilla, segons la seva longitud, es divideixen en els següents tipus:

 1. Llarg Aquesta és una versió clàssica de vestits amb cotilles usats per famosos, núvies o graduats. Aquests vestits estan fets de gasa, setí, seda i altres bells teixits.
 2. Longitud mitjana. Aquests vestits solen tenir una silueta ajustada, de manera que semblen modestos i moderats. Es complementen amb una jaqueta o un xal, sabates amb talons baixos i accessoris de baixa qualitat.
 3. Curt La faldilla d'aquests vestits de cotilla és esponjada o ajustada. En aquest vestit, podeu anar a una cita o una festa de moda. Assegureu-vos de portar sabates de taló alt i accessoris brillants.

Com es pot unir una cotilla?

Per fer que el bust es vegi seductor i voluminós, és important prémer el cosset. Podeu començar a encaixar el producte des de qualsevol costat, però la corda de la part superior és més comuna i es considera un clàssic. Després de passar la corda pels forats superiors, enllaça la cotilla de manera transversal, després comenceu a estrènyer la corda de dalt a baix. Com a conclusió de la corda, assegureu-vos de fer un nus sobre un encaix de seda que li impedeixi "moure".

Llegiu més a l'article com lligar un cotó de casament i mireu el vídeo de Tatiana Kozorovitskaya - autor de l’Acadèmia Corset.

Tendències de la moda

Gairebé totes les desfilades de moda es poden veure equipaments amb cotilles. Entre els vestits curts es troben també productes molt populars, en els quals la part superior és adequada i la faldilla és curta i esponjosa (faldilla-tutú).

Especialment models actualment populars en què la línia de cintura està subestimada. Són escollits per noies que tenen una figura semblant a un rellotge de sorra. No perdis la popularitat ni els models amb cintura alta.

Entre els vestits d’estiu, els vestits curts de corretges d’espaguetis fines, cosits de teixits d’airejat, són molt exigents. Els models asimètrics amb una cotilla fabricada en colors pastís són molt atractius.

Vestits de cotilla de moda, excepcionalment de moda, la faldilla de la qual és curta, però decorada amb un tren de diferents longituds. Aquest vestit es veu especialment femení.

Entre els models de corset llargs dels nostres dies està guanyant popularitat el vestit amb una faldilla plisada. També són exigents els productes fets de setí i gasa, ja que la suavitat i la lleugeresa d'aquestes teles ajuden a fer que la figura sigui més expressiva.

Pedres, pedres, puntes, insercions de cuir i brodats s'utilitzen en la decoració de vestits llargs amb cotilla. Entre els estils de faldilles de vestits llargs de cotilla també es pot distingir el "llapis" tallat i "tulipa", així com les faldilles asimètriques.

Què portar?

 • Vestit de cotilla amb lluentor de colors multicolor brillant amb coses monofòniques.
 • Per a un vestit d’aquest estil, agafeu un embragatge que coincideixi amb una bossa petita amb una cadena o una corretja llarga i fina. Les bosses a granel seran una mala opció.

Una bona addició al costat serà un bolero.

En un clima fresc, aquest vestit es pot portar amb un cardigan.

Accessoris

Si el vestit escollit amb una cotilla es distingeix per una estampació brillant o una decoració rica, la joieria amb aquest equip s’utilitza al mínim. Una polsera, un parell de pendents i un collaret elegant són suficients i la imatge serà completa.

Podeu afegir més decoracions al vestit monocrom. Els vestits de nit es combinen òptimament amb perles o metalls preciosos.

Sabates

La millor elecció de sabates per a un vestit de cotilla serà sabates o sandàlies amb falca o estilete. El taló alt i prim és imprescindible per crear una imatge romàntica.

Comentaris
 1. Lena
  21.02.2016

  Igual que les dones pobres, solien preparar-se amb una cotilla ... només és un malson. Fins i tot els òrgans interns es deformaven a causa de la manca d’espai. Per tant, estimades noies, tingueu més cura i no porteu vestits amb cotilla massa sovint.

 2. Olga
  15.02.2016

  Anem, no haureu de reforçar la cotilla, i tot serà convenient.

 3. Alina
  13.02.2016

  Un parell de vestits atractius han adoptat) Vestit de nit amb una cotilla - això és certament bonic, però incòmode. Però per a una ocasió especial, es poden tolerar un parell d'hores)

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació