Estils i models de vestir

Sarong: un element espectacular del vestuari de la platja

Sarong: un element espectacular del vestuari de la platja

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Característiques
  2. Com empatar?
  3. Què portar?
  4. Accessoris

A la moda de platja, hi ha moltes opcions de roba de tot el món. Si el pareo ha esdevingut una part familiar del vestuari d'estiu, encara miren el sarong.

A casa, es pot trucar de manera diferent, incloent "Mundu".

El Sarong és una bufanda quadrada o rectangular amb un costat bastant llarg: uns 2 m.

És precisament en la seva longitud que el sarong difereix del pareo, que ja s'ha convertit en part de la nostra vida. El costat més llarg del pareo sol ser de 1,4 m.

Hi ha moltes maneres d’enllaçar un sarong, de manera que un d'aquests mantells pot substituir diverses coses. Per als turistes, la multifuncionalitat és molt important, per la qual cosa us aconsellem que us parin atenció!

Característiques

Per a la població indígena, un sarong és una peça completa, la meitat entre una faldilla i un vestit. En diferents nacions, només és la femella o només la part masculina del vestuari, les altres ho tenen tot. Segons l'estabilitat de les tradicions nacionals, el sarong es va convertir en un vestit festiu i religiós, que habitualment es fa servir en ocasions excepcionals o es va convertir en un element distintiu dels pobles aborígens, que són part integrant de la roba quotidiana.

Els nadius utilitzen mocadors de teixits naturals pràctics de colors tradicionals i els turistes escullen sarongs lleugers, obedients i voladors de cotó, seda, gasa, setí. Els anells i sivelles especials fixen el sarong, que és molt còmode de portar. Els tailandesos solen fixar el teixit sobre el cos, imitant els pantalons.

La gràcia especial que la roba dóna a les dones, els moviments suaus i la capacitat de canviar fàcilment la seva forma van fer que el sarong fos objecte d'interès dels dissenyadors. Així, el vestuari d'estiu s'ha completat amb detalls universals i bells, donant a la imatge un misteri. També es van inventar colors inusuals, les seves combinacions i patrons de fantasia per adaptar-se als mantons.

A més dels mètodes tradicionals de tenyir i teixir fils, van començar a utilitzar la pintura sobre tela (per exemple, batik o ikat).

Després d’haver portat un sarong a casa, es pot convertir en un objecte artístic (bossa, mocador o bufanda del coll) o fins i tot un objecte interior (en forma de cortina, cobrellit, panell, estovalles). I pots posar una maleta, esperant nous viatges.

Com empatar?

El Sarong té una mida gran, de manera que si teniu imaginació, podeu crear imatges ètniques o romàntiques. Sovint, un sarong està lligat als malucs o a la cintura, com una faldilla.

Penseu en les maneres comuns d’enllaçar sarong. Molts d’ells són senzills i no trigaran gaire temps.

Versió del Carib

Us permet seleccionar l'alçada de la bufanda al cos: als malucs o al capdamunt del pit. Girant un mocador, heu de lligar les cues davant del nus (podeu deixar-les lliures i amagades). Una manera més elegant és diferent en què el nus es fa desplaçat: es pren un extrem i, com a segona cua del nus, simplement intercepten un tros de tela al llarg de la part superior. La resta de la matèria està organitzada com una olor, que la retira suaument al voltant de la cintura i emmascara el nus.

Versió tailandesa

Organitzen el teixit de forma vertical, envolten la vora curta al voltant del cos i la lliguen davant. La part inferior del mantó està retorçada en un o dos costats, els extrems són elevats fins a la cintura i el primer nus està amagat per aquesta cortina. Podeu mantenir el teixit per sota de les cames, així que els pantalons harem. Aquesta opció és fiable i fàcil d'utilitzar.

A Birmània

Poseu el sarong al llarg de la vora curta, deixant a través dels forats.Utilitzant una "canonada", interceptant les "cues" al llarg de la vora superior, lligant-les al davant, s'obtenen plecs cap a l'interior. Cues de nus embolicades a l'interior. Aquest mètode ajudarà a convertir la bufanda en una faldilla o vestit.

Les opcions més senzilles són plegar el teixit, embolicar el teixit al voltant dels malucs i lligar els extrems superiors. Així, la minifaldilla estarà llesta. Les faldilles asimètriques boniques s'obtenen afegint un sarong quadrat.

Les classes magistrals us ajudaran a vestir-se en pocs segons:

  • Després d’haver perdut el teixit darrere de la vostra esquena, creueu els extrems superiors del pit, llenceu-los en filets i lliguin-los al coll.
  • Deixeu una vora a un costat, aixequeu el sarong sobre el pit, tingueu la bufanda darrere de l'esquena i envolreu-la al voltant del cos, tindreu una superposició de teixit a l'esquena. Intenteu deixar la cantonada inferior de l’esca sobre el teixit lliure. La segona cantonada superior també pot estar al costat. Aquests extrems serviran de corretges: aixequen-los cap amunt cap amunt des de sota de les aixelles, els lliguen a la part posterior del coll.
  • De la mateixa manera, es pot lligar un mocador més curt en una espatlla: el mig del sarong està orientat a un costat, per contra, les aixelles se superposen al teixit, les cantonades de la bufanda es plegen a les tresses després d’aquesta creu, elevades a l’espatlla i lligades a la part superior. Resulta un vestit asimètric d’estil antic.

Aquestes són les maneres més populars. Val la pena experimentar per trobar la vostra pròpia versió, perquè un patró ben triat i un sarong ben lligat afegiran elegància a la figura.

Per exemple, les dames amb un magnífic buste millor lligar un sarong com una faldilla i amb una miniatura per fer nusos al pit. La integritat correcta ajudarà al patró vertical o diagonal correcte. Afegiu un mocador de creixement lligat per sobre de la cintura. Com més estret les espatlles, més gran hauria de ser el sarong.

Què portar?

Els indígenes porten aquestes faldilles amb bruses especials. Però la resta del món prefereix utilitzar el sarong com a part d'un vestit de platja, combinant-se amb vestits de bany, tops i sabates lleugers i monolítics separats.

Les bufandes elegants i exclusives es poden portar a les festes d'estiu com a vestit, que complementen el vestit amb sandàlies al taló o plataforma. Xancletes senzilles i xancletes de platja completen qualsevol aspecte amb sarong. Hi haurà variacions interessants amb les sabates dels llaços, quan les cintes i les corretges "abracen" les cames.

Accessoris

Tenint en compte les característiques específiques d’aquesta roba d’estiu, des d’accessoris podeu quedar-vos amb barrets, mocadors i bufandes. Les joies lluminoses trobaran el seu lloc. Pot ser joies barates, arracades de colors, polseres, collarets massius de pedres o de vidre. Conjunts interessants de closques, corall, plomes.

Imatges de platja com bosses de materials naturals: cotó, palla, etc. Gran o petit, dur o suau com kotomotochki, les formes més diverses: depèn de les vostres preferències i de les vostres necessitats.

Els botons especials ajuden a assegurar l’equip de forma segura, com les bufandes. Vénen en diferents formes, el que li permet fer que la imatge sigui més sofisticada i elegant. Posar un sarong com a vestit, el podeu encunyar. La interpretació moderna ho permet.

La imatge d’estiu no es fa sense les grans ulleres de sol, ja que aquestes ulleres us ajudaran a protegir els ulls dels raigs ardents. El Sarong, com a vestit, no és només un homenatge a la moda i la bellesa, sinó també a una cosa molt funcional i confortable que pot convertir-se en l'element principal de la imatge. Val la pena aconseguir un parell de mocadors de sarong per canviar la vista cada dia!

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació