Estils i models de vestir

Vestits de canvi: simples i elegants al mateix temps

Vestits de canvi: simples i elegants al mateix temps

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Qui és adequat?
 3. Consells per triar
 4. Què portar?
 5. Accessoris
 6. Sabates

La imatge de l'heroïna Audrey Hepburn del famós quadre "Breakfast by Tiffany" de 1961, que va aparèixer davant nostre en un canvi de vestit, no va deixar a ningú indiferent, i aquest model del vestit es va convertir per sempre en la història de la moda.

El concepte de canvi (desplaçament, desplaçament), que va donar nom a aquest estil, va començar a simbolitzar un canvi de cultura entre els joves, allunyat de tot allò que és familiar. Les dones, més relaxades, havien de agradar un vestit que els donés l’oportunitat de treballar còmodament, ballar i moure's lliurement durant tot l’any.

Penjat a les espatlles, un vestit curt i suau es va convertir en un clàssic. Va ocupar merescudament el seu lloc al món de la moda, popular i estimat per dones de tot el món.

Un vestit molt còmode i pràctic avui és una peça de roba preferida, tant per a les oficines com per a celebracions.

Característiques

El vestit Shift és un vestit curt i lliure de línies rectes, rectes o trapezoidals al fons. Aquest estil no ressalta la cintura ni les corbes de la figura. Més aviat com una part superior allargada, normalment arriba a una longitud per sobre del genoll o la meitat de la cuixa. A diferència de la versió original amb espatlles obertes, el vestit modern Shift també està cosit amb qualsevol màniga.

La versió clàssica del vestit - amb un escot oval o un vaixell, tipus de coll - una petita "desviació" arrodonida o apuntada a les cantonades.

Darrere de la cintura, les butxaques amb pegues o la cintura es caracteritzen per un estil retro.

El tall lacònic i lliure del canvi de vestit us fa sentir-vos relaxats i amaguen els defectes del cos de mirades indiscretes.

Qui és adequat?

El vestit universal Shift amb la seva lleialtat li permet mirar elegant i còmode amb una construcció diferent: amb una figura infantil o rectangular, als propietaris dels malucs de la panxa i volumètrics.

Val la pena assenyalar que la manca d’èmfasi en la cintura pot donar una mica d’obesitat a la imatge; per tant, es recomanen retalls gratuïts per a les molles. Podeu experimentar amb una corretja o un cinturó fins al vestit. Els quilos addicionals de la cintura amaguen la fang al final de l'estil.

La versió del vestit "midi" atraurà a les dones més madures. Les característiques del model emmascaran volums excessius a l'abdomen i a les cuixes, i la imatge exquisidament modesta es diversificarà de manera agradable pels colors, teixits i accessoris escollits al vostre gust.

I, per descomptat, shiftdress és una victòria guanyadora per a noies altes amb cames primes. Els que volen demostrar una figura impecable poden triar amb confiança les opcions per a un vestit més ajustat a la forma.

Consells per triar

Una de les opcions per vestir-Shift, aquesta silueta semi-contigua.

"Clàssics del gènere", en un vestit Shift té una longitud curta. Per descomptat, val la pena tenir en compte l'edat, la forma de les cames i el propòsit del vestit. Al capdavall, un tall quadrat, sense una bengala, fa que el vestit sigui encara més curt. Si, no obstant això, esteu determinats i no aniran a l'oficina, podeu vestir-los amb malles ajustades, faldilles monofòniques fosques.

El material diluirà la senzillesa del tall: matisos rics, detalls del joc de contrastos, tot tipus d’impressions, patrons, cel·les i lunars.

En triar un teixit, es recomana un material de retenció, a la temporada calorosa el lli i el cotó són rellevants i, a l'hivern, les peces de punt, llana i teixits els escalfaran.

Què portar?

Dress-shift és un valuós representant del vestuari bàsic. La versió clàssica de l'aspecte elegant i sense mànigues, combinat amb un coll de punt de coll, de punt.

A l'oficina, trieu una versió més estesa del vestit.

Sota el vestit amb els braços oberts, podeu portar una brusa de màniga llarga. A més, en una reunió de negocis, shiftdress tindrà un aspecte ecològic amb una jaqueta.

En un moment fresc, serà còmode posar-se sobre una jaqueta de vestir o una jaqueta de cuir curta.

Com es va esmentar anteriorment, el problema d’un ésser estimat, però un vestit massa curt amb malucs exuberants, es pot resoldre usant malles gruixudes, polaines o pantalons ajustats.

Els accessoris en forma de bufanda, o posant l'accent en la cintura d'una elegant corretja, diversificaran el conjunt discret.

Accessoris

El canvi de vestit us permet utilitzar diverses joies atractives: collaret amb penjoll, polsera massiva i comptes multicapa.

Aquesta propietat permet a les dones, amb una silueta tan modesta, tenir un aspecte diferent.

Però no abuseu-la: si un vestit monocromàtic es pot diluir amb un collaret brillant, un anell, un cinturó, llavors l’accessori d’un vestit de color s’ha de combinar amb un patró al teixit.

Sabates

Bé en harmonia amb el nostre model i afegeix sabates còmodes amb soles baixes, sandàlies, botes i sabates baixes, sabates amb un taló ample i petit.

A l’hivern, una espectacular combinació de shiftdress amb botes altes en una sola plana o amb un taló petit, així com botes que es porten amb malles ajustades.

En ocasions solemnes, el canvi de vestit serà una gran companyia amb sabates de taló alt.

El canvi de vestit servirà un bon servei a l'armari de totes les dones, donant-li al seu propietari un confort únic i, alhora, posant l'accent en el bon gust i el sentit de l'estil.

Comentaris
 1. Olga
  27.02.2016

  Oh, Audrey Hepburn ... és increïble ...

 2. Alina
  20.02.2016

  Canvi de vestits universal: qualsevol forma serà adequada. i els accessoris poden canviar fàcilment la imatge.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació