Estils i models de vestir

Vestit amb tren - per a una ocasió especial

Vestit amb tren - per a una ocasió especial

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Opcions de nit
 2. Curvy
 3. Vestits de festa
 4. Amb elements oberts
 5. Tots els dies
 6. Amb cable extraïble
 7. Teixits
 8. Longitud
 9. Longitud del panell
 10. Colors populars
 11. Què portar?
 12. Accessoris
 13. Sabates

El vestit amb un tren és un dels més luxosos i encantadors. La postura de les noies en aquest vestit esdevé senyorial i noble. En aquest cas, es pot denominar el tren no només bonic, sinó també un detall bastant arriscat del vestit: és important que aquest element sigui adequat.

Opcions de nit

La majoria de les vegades els vestits que tenen un tren són vestits de nit.

Són molt diversos d’estil, color i decoració, de manera que qualsevol bellesa pot triar el model adequat per a la seva celebració.

Els estils de vestir de nit més comuns amb un tren:

 • Model amb cintura alta.
 • Vestit amb una silueta clàssica equipada que s'estén lleugerament cap avall.
 • Model amb una faldilla esponjosa.
 • Vestit amb faldilla de l'any.

Curvy

Models de vestits amb una esquilla, que tenen una faldilla multicapa o inflada, especialment com les dones amb malucs voluminosos. Aquests vestits oculten amb èxit una zona no ideal i formen una silueta proporcional femenina.

Vestits molt espectaculars, on la part superior està representada per una cotilla i el fons és exuberant i es complementa amb un llarg tren.

Vestits de festa

El vestit amb un tren sol escollir-se com a vestit de ball de ball, ja que aquest esdeveniment és important en la vida de qualsevol noia.

En el vestit d’aquest estil, la jove serà capaç de crear una imatge refinada i fràgil, però al mateix temps es veurà més madura.

Amb elements oberts

Les noies amb potes primes solen triar un model de vestit amb un tren, en el qual la part frontal de la faldilla és curta i hi ha un drap llarg a la part posterior. Sovint, la part posterior d’aquests vestits s’abrece intricadament.

En els vestits amb un tren, l'esquena oberta sembla efectivament. Amb aquest vestit en presència d'una postura perfecta, podeu crear una imatge molt seductora.

Una altra versió sexy del vestit: amb les espatlles nues.

La postura adequada d'una noia amb aquest vestit és necessària per crear un aspecte elegant i bell.

L’escot obert en un vestit amb un tren és molt apropiat, posa l’èmfasi en la feminitat de la figura i, en presència d’una molla en forma de V, facilita la figura.

Tots els dies

Aquests models de vestits amb tren són bastant rars. Sovint es tracta de vestits d'estiu, on el tren no és massa llarg i la part frontal de la faldilla es redueix.

En aquest vestit fes una cita, et trobes amb núvies o amb una caminada d'estiu. Si aquest vestit es farà amb una combinació de colors restringida i la faldilla frontal serà diferent de la longitud del genoll, aquest vestit també s’adaptarà com a roba d’oficina.

Amb cable extraïble

Els models en què es pot deslliurar el tren són molt pràctics i demandats en els casos en què una noia acudeix a un esdeveniment festiu amb ball.

Al començament de la nit, pot demostrar la bellesa del seu equip amb un tren, i quan comença la part activa, traieu aquest element massiu i balleu sense limitar els moviments.

Teixits

Lace

Un vestit de puntes amb un tren sembla molt tendre i seductor. També són comuns els models en què la punta només s'utilitza com a insercions petites.

En triar un vestit de tela de punt amb una silueta ajustada, la noia posarà èmfasi en el seu físic perfecte.

Satinat

Vestits, per a la fabricació dels quals s'utilitzen setí o setí, quan s'il·lumina sorprenentment brillant i brillant, el que fa que aquests vestits amb un tren siguin la millor opció per a la roba de festa.

Brillant

Els vestits de nit fets amb aquest teixit són els més espectaculars i atractius.

Si el teixit brillant es presenta només a la part superior del vestit, cridarà l'atenció sobre el bust i la bellesa de la cintura. La brillantor d'aquests materials proporcionarà una imatge luxosa i impactant.

Airy

Els vestits de seda són els més luxosos amb un tren.

A més, destaca una vista espectacular per als productes, la part superior de la qual és més densa, i la faldilla i la cua en si estan realitzades en organza, gasa o una altra tela de ventilació similar.

Longitud

Llarg a terra

Aquests són els models més habituals de vestits elegants, complementats amb un tren. Aquests vestits poden ser amb una cotilla, un escot obert, unes corretges fines, una corretja amb una espatlla o un escot en forma de V.

Les noies amb una figura semblant a un rellotge de sorra solen triar models llargs de "peix".

El vestit amb un tren d'estil grec és adequat per a dones joves amb qualsevol figura, ja que la cintura alta ajuda a amagar la plenitud dels malucs i l'abdomen.

Curt

Avui en dia, els vestits de còctel amb una faldilla curta són molt populars, complementats amb un tren de teixit lleuger o fluix. En aquest vestit, la noia crida l’atenció sobre les seves primes cames.

Longitud del panell

Els vestits modestos d’aquest estil es poden decorar amb un tren curt des de 20 cm.

En vestits de nit d’epatatge i luxosos, el tren pot variar considerablement. No hi ha restriccions aquí.

Colors populars

Blanc

Els vestits blancs que tenen un tren semblen atractius i elegants. Aquests equips es veuen millor a la pell bronzejada. En la seva decoració utilitzen comptes, insercions de puntes, pedreria, cortines originals, brodats.

Negre

El vestit negre amb un tren té un aspecte misteriós i majestuós. Aquest vestit crida l'atenció i va bé amb accessoris d'or, vermell o plata.

Blau

Els models amb un tren d'aquest color semblen molt refinats i nobles. Les noies de color blau més clar són escollides per les noies i els vestits de color blau fosc es veuen bé a les dones dels 30 anys.

Vermell

En un vestit vermell, decorat amb un tren, qualsevol noia se sentirà com una reina. Aquest conjunt es veu sexy i lleugerament engreix.

Què portar?

Un vestit que té un tren sembla atractiu amb un mantell o armilla amb pell. Per als models de nit amb un topall obert, un bolero servirà com a afegit amb èxit. Es pot portar un vestit informal amb un tren amb una jaqueta de pell o una jaqueta curta.

Accessoris

El tren en si ja és un adorn, però un equip amb aquest element també es pot decorar amb altres accessoris. Les arracades, collarets i anells acompanyen això.

Tanmateix, si la decoració del vestit utilitza una impressió brillant, el tall de pedreria o qualsevol altre material atractiu, els accessoris haurien d'utilitzar-se al mínim.

Sabates

La versió més exitosa de sabates per a vestit de nit amb un tren serà sandàlies o sabates de punt alt.

Només les noies altes que han posat un equip similar poden recollir sabates sense talons. Les mitjanes lleugeres també són idònies per emmagatzemar botes.

Comentaris
 1. Fe
  13.02.2016

  El tren dóna solemnitat. M'agraden especialment les variants curtes amb un tren: els vestits ofereixen algun tipus de joc divertit.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació