Estils i models de vestir

El vestit amb una falda-sol hauria d'estar al vestuari de cada fashionista

El vestit amb una falda-sol hauria d'estar al vestuari de cada fashionista

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques de la faldilla de flare
 2. Qui és adequat?
 3. Amb màniga
 4. Longitud
 5. Estiu
 6. Colors i impressions
 7. Es completa?
 8. Què portar?

Els estils dels vestits moderns són molt diversos. I entre ells hi ha un lloc especial, tan femení, com un vestit amb faldilla i el sol. Aquests vestits de moda no són el primer segle.

Característiques de la faldilla de flare

La gran popularitat dels vestits amb un estil de faldilla és causada pel fet que és molt fàcil de cosir-los i, en qualsevol figura, aquest vestit és molt atractiu. Les faldilles poden tenir una o dues costures, però també hi ha opcions sense costures. La seva longitud pot variar molt: és representada per productes de la longitud màxima a models molt curts.

Qui és adequat?

Els vestits amb una faldilla al sol s'adaptaran a totes les dones, ja que els plecs naturals que es formen s'afegeixen a la figura i el grau. Al mateix temps, aquesta faldilla us ajudarà a afegir volum als llocs que falten i, si cal, amagar els centímetres addicionals.

 • Es recomana a les noies esveltes, la figura similar a un rectangle, per portar aquest vestit una mica més que els genolls. En aquest vestit, els seus malucs semblaran més voluminosos i la cintura esdevindrà més esvelta. Molt bé en aquesta figura es veurà un vestit de material dens, així com un vestit amb una faldilla de múltiples capes del sol.
 • Si la figura de la noia sembla un triangle, hauria de buscar un vestit en què la faldilla començarà a expandir-se no des de la cintura, sinó des de la línia dels malucs. Això ocultarà la plenitud i afegirà lleugeresa a la imatge.
 • Amb una figura que s'assembla a un "triangle invertit", els vestits d’aquest estil seran una bona opció. Gràcies als múltiples plecs, a partir de la cintura, els malucs augmentaran visualment, la qual cosa equilibrarà la silueta en conjunt.

Amb màniga

Per als vestits amb faldilla, les mànigues de sol poden estar totalment absents, però si hi ha una peça de tall disponible, la longitud de les mànigues pot variar. Es recomana triar un producte segons la temporada. Per exemple, els models amb mànigues solen ser comprats per a l’oficina i per fer clima, i els vestits d’aquest estil amb corretges s’han de demanar a l’estiu.

Longitud

Curt

Aquests vestits semblen especialment belleses amb llargues cames esveltes. Els vestits d'estiu de curta durada són de teles de cotó i els models de vellut, llana o vellut requereixen durant la temporada fresc.

Midi

La durada mitjana dels vestits, en què la faldilla de l’estil "sol" s’ha popularitzat des dels anys 70 del segle passat. Ara, aquests models també són molt exigents. Vestits de midi elegants cosir de setí, gasa o puntes. Si cobreixen els genolls una mica, llavors són molt femenins.

Llarg a terra

Aquests models de vestits amb faldilla al sol eren especialment populars als anys seixanta del segle XX. Ara són sovint representats per sundress lleugers sense mànigues usats amb sandàlies, bosses voluminoses, ulleres i un barret. Aquests vestits són sovint escollits per noies, les cames no són molt primes.

Estiu

Els models de vestits amb faldilla, el sol durant el període estival es cobreixen predominantment de teixits fins, per exemple, de cotó, setí o seda. Aquests vestits sovint es poden observar colors brillants i la manca de mànigues. Hi ha models amb un tall bastant franc a l'esquena o l'escot. Vestits molt atractius amb un vestit de gasa translúcid al sol.

Colors i impressions

Negre

Un vestit curt negre amb una faldilla que el sol substitueix amb èxit al vestit de la funda. Està bastant limitat per a esdeveniments oficials. Si afegiu accessoris brillants a aquest tema, aquest vestit serà una bona opció per a ocasions especials.En un vestit llarg i negre d’aquest estil, la noia es veu inusualment elegant.

Blanc

En vestits blancs de neu amb faldilla, la noia del sol personifica la feminitat i la tendresa. Els models curts poden tenir un escot en forma de V, espatlles, escot de vaixell o un altre. Sovint hi ha vestits blancs d'aquest estil, complementats amb un cinturó brillant.

Vermell

Vesteix amb una faldilla al sol en tons vermells que s'adapti a noies tan audaces i desinhibides. La longitud d'aquest vestit és molt diferent. Els models curts amb mànigues llargues semblen impressionants, els vestits als genolls són molt atractius, però els productes a terra semblen especialment festius. Els vestits vermells sovint es porten amb un cinturó negre o blanc per ressaltar la cintura.

En una gàbia

Els vestits a quadres amb una faldilla del sol poden ser curts, als genolls o al terra. Les combinacions de colors més comuns d’aquesta impressió són el negre i el vermell i negre.

Lunars

La faldilla de sol de lunars sembla bonica i alegre. La part superior d'aquest vestit pot ser de la mateixa impressió o monofònica. Depenent de la forma, la mida de les pèsols és diferent. Els colors més populars del vestit de pèsol amb una faldilla són el sol: blanc i negre, blanc i negre, vermell i blanc, vermell i negre i blau i blanc.

Flors

Els motius florals dels vestits amb una faldilla al sol es troben més sovint als models d'estiu. Aquests vestits són brillants i atractius. La impressió floral se sol escollir per a models d'estil retro, així com per a vestits de sol a les corretges.

Es completa?

El vestit, la faldilla del qual té un estil "sol", és recomanable per a noies amb maluc complet, ja que aquesta part de la figura quedarà oculta. A més, la voluminosa faldilla posarà l'accent en la cintura.

Què portar?

 • Les sabates per a un vestit curt amb una faldilla al sol han de ser de talons alts, i per a models llargs es poden portar sandàlies o ballarines.
 • El vestit d’aquest estil es pot portar amb un cinturó de color únic o contrastat, l’amplada de la qual variarà segons el model del vestit i la figura del seu propietari.
 • Des de dalt sobre un vestit amb faldilla al sol, es pot posar una jaqueta curta o un bolero.
 • Els productes d'aquest estil sense mànigues es poden complementar amb guants curts.
 • La joieria, igualada al sol i la faldilla, hauria de ser elegant. No obstant això, alguns models d'aquests vestits estan ben combinats amb grans polseres i comptes llargues.
 • Trieu un embragatge petit, una bossa de mà o una bossa de mà per a aquest vestit.
 • Complementant un vestit amb una faldilla suau d’aquest estil amb ulleres de sol i un barret, crearàs un look vintage.
Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació