Estils i models de vestir

Vestits per a figura "Columna Esvelta"

Vestits per a la figura Columna esvelta

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques de la figura
 2. Estrelles amb aquest tipus de figura
 3. Estils adequats
 4. Consells per triar

La figura femenina fràgil i prima es denomina "columna esvelta". Sembla que per a aquestes belleses sofisticades i elegants, triar el vestit adequat no hauria de ser un problema. No obstant això, hi ha certs matisos en la selecció de roba que cal tenir en compte per a les nenes amb aquest tipus de físic.

Característiques de la figura

La figura de la noia es coneix com una "columna esvelta" si té:

 • Espatlles estretes i malucs, gairebé de la mateixa amplada;
 • Cofre petit;
 • Cintura no expressada;
 • Glutis plans;
 • Cames llargues i primes.

L’excés de pes es diposita amb una determinada constitució a l’àrea del cos: al pit, al ventre i també a la part posterior. Les cames i els braços solen mantenir-se prims.

Estrelles amb aquest tipus de figura

La figura, que s'anomena columna esvelta, s'observa a:

 • Keira Knightley;
 • Nicole Kidman;
 • Gisele Bundchen.

Estils adequats

Es recomana a les noies la figura que es classifica com a "columna esvelta" per portar vestits, un tall del qual afegirà visualment volum i pit i els malucs, a més de ressaltar la cintura. Això ajudarà a fer que la silueta sembli un rellotge de sorra.

Això ajudarà a aquests estils:

 1. Vesteix "princesa". La millor opció serà els models amb una longitud lleugerament per sota dels genolls, amb un escot oval poc profund.
 2. Vestit recte a terra. En les noies fràgils es veuen els millors vestits dels teixits d’aire, que tenen cintura alta i tenen mànigues, ales.
 3. Camisa de vestir La longitud d’aquest vestit pot ser diferent, però no es recomana triar vestits massa curts.

Consells per triar

 • La part superior del vestit adequat per a noies fràgils es pot representar amb un escot de vaixell, un escot quadrat o un llarg escot en forma de V. Una retallada triangular serà una mala elecció, igual que la cistella americana.
 • Mirant els vestits amb mànigues, les "columnes" de les noies poden quedar-se en models amb "bufandes", "llanternes" i altres mànegues voluminoses. En una figura similar, diversos detalls decoratius al pit i les cuixes també semblen bons, per exemple, arcs, flors falses, cortines, butxaques i altres.
 • Triar un vestit per a la "columna" és millor triar teixits de cotó, seda, lli, setí o llana.
 • Per ressaltar la simetria de la figura, es recomana vestir-se amb una petita estampada floral, petits pèsols, línies diagonals, una gàbia i una prima ratlla vertical.
 • No compreu models amb faldilles excessivament curtes i inflades, que es faran ressaltar les potes primes. Amb la figura "columna esvelta", la noia no encaixarà amb un vestit de tela pesada, així com un vestit amb un patró floral voluminós. A més, s’hauria d’evitar l’ús de vestits molt ajustats.
Comentaris
 1. Lyudmila
  25.02.2016

  Em va encantar el conjunt amb un vestit negre amb brodats!

 2. Rita
  23.02.2016

  Aquesta és només la meva figura infantil. O fins i tot un adolescent ... Gràcies per les recomanacions! Ho intentaré.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació