Estils i models de vestir

Vestit-túnica: una imatge elegant i moderna

Vestit-túnica: una imatge elegant i moderna

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Una mica d'història
 3. Qui ho farà?
 4. Estils
 5. Varietats
 6. Colors populars
 7. Estils
 8. Longitud
 9. Materials
 10. Temporada
 11. Imatges en aquesta ocasió
 12. Què portar?
 13. Accessoris
 14. Sabates

Els vestits d'estil "túnica" es troben sovint a l'armari de les fashionistas. Aquests vestits són còmodes i aptes per a dones de qualsevol edat. Els vestits moderns, les túniques estan representats per una varietat de models, diferent tant d’estil com de color, i de teixits de costura.

Característiques

En comparació amb una túnica curta, el vestit d’aquest estil és més llarg, cosa que el converteix en una peça de roba independent que no cal complementar amb pantalons o pantalons curts. Tot i que, si ho desitgeu, es pot combinar una túnica de vestir amb aquestes peces de vestir. Aquesta versatilitat és la principal diferència.

Altres característiques dels vestits d’aquest estil són:

 • Tall lliure.
 • Silueta en forma de T.
 • Falta de coll.

La màniga amb un vestit de túnica pot estar desapareguda o tenir una longitud diferent. A més, molts models tenen talls als costats.

Una mica d'història

Les túniques van començar a portar-se durant els temps de l'antiga Roma i Grècia, i això no era només la roba de les dones, sinó també el tema del vestuari dels homes.

Va ser creat a partir de dues peces de teixit rectangular que es van unir entre elles a les espatlles amb l'ajut de sivelles. Segons el teixit utilitzat per a la túnica, era possible avaluar la condició del seu propietari.

La túnica masculina era un producte de longitud mitjana (fins als genolls), mentre que la túnica de les dones diferia de llarg amb els turmells. Gairebé sempre es va complementar la túnica amb una corretja i una capa. Poc després, les túniques només es mantenien al vestuari de les dones. En la seva decoració van començar a utilitzar pedres i brodats.

A l'edat mitjana, només els sacerdots portaven peces de vestir tals com les persones que vivien a l'est. Des de mitjans del segle XX, les dones van començar a vestir de nou la túnica.

Ara el vestit d’aquest estil és molt demandat i apareix regularment a les passarel·les.

Qui ho farà?

Els vestits, les túniques estimen la seva versatilitat, perquè aquest vestit s'adapta absolutament a qualsevol dona, independentment del seu físic o de la seva edat.

N’hi ha prou amb triar l’estil adequat, i totes les noies podran ressaltar els avantatges de la figura, i tots els defectes s’amagaran.

Aquest estil és especialment bonic per a noies altes i dones de mitjana altura. Si la noia és alta, la túnica serà beneficiosa per ressaltar les cames llargues. Belleses amb un ritme de creixement mitjà, aquest vestit permet allargar visualment la línia de les cames.

El gran avantatge de l’estil vestit "túnica" és la capacitat d’utilitzar aquest vestit a l’armari de les nenes amb plenitud. Un ajust solt ajudarà a distreure l’atenció de les falles de la zona de la cintura. Aquest avantatge de la túnica també és estimat per futures mares que no volen centrar l'atenció en la panxa creixent abans de temps.

Estils

Els túnics en el vestuari de les dones de la moda sovint són representats per aquests models:

 • Vestits de tall recte amb diferents longituds. Una variació d'aquest model pot ser una túnica lleugerament túnica cap avall.
 • Vestit de platja ampli. Està fabricat amb materials translúcids i usats a la platja. Si es porta aquesta túnica a la ciutat, hauran de complementar-se amb pantalons texans o pantalons.
 • Samarreta de punt de túnica de punt. El model té una tapa tancada i una longitud per sota dels malucs.
 • Samarreta de túnica. Aquest vestit és similar a la d'una camisa masculina, però es diferencia més de llarg.
 • Model amb cintura alta. Aquesta túnica sovint té un muntatge sota els pits, per la qual cosa aquest vestit està demanat entre les noies molt primes i les dones embarassades.
 • "Bat". Aquesta és la versió d'estiu del vestit-túnica, que ajuda a amagar la plenitud.

Varietats

Els túnics poden variar:

 • Solució de color. Tradicionalment, els vestits d'alta demanda, les túniques, però també hi ha molts models amb impressions brillants.
 • Llarg Els vestits d’aquest estil es presenten amb models des de productes ultracorta fins a pisos.
 • Retall. Sovint, l'escot en un vestit de túnica és rodó o en forma de V, però també hi ha models amb escot quadrat.
 • La decoració. A més d’un patró interessant, una túnica pot atraure l’atenció amb butxaques, cordons, lluentons, brodats i altres elements.

Colors populars

Els colors clàssics en què es troben els vestits d'aquest estil són els blancs, negres i vermells. Les túniques de color blau i turquesa també són molt populars. Els productes en tons d’aquests colors són rellevants en qualsevol època de l’any, tot i que per al període estival solen triar models lleugers.

A més, els colors pastís tendeixen a escollir aquest estil com a roba a l'oficina. Dones de negocis com túniques de color cremós, beix, sorrenc o gris. El vestit negre d'aquest estil pot substituir amb èxit el vestit de la funda de la nit.

Estils

La túnica de vestir pot fer referència a:

 • Estil de negoci. Aquestes túniques són concises i estrictes, amb poc o gens d'acabat, principalment de color beix, gris i negre.
 • Estil romàntic. Aquests vestits túnics solen ser retallats amb cortines, arcs, volants i altres decoracions.
 • Estil etnic. Les peculiaritats d’aquest túnic són una impressió brillant i un tall inusual.
 • Estil gitano. Aquests vestits túnics tenen mànigues inflades (sovint es recullen amb una banda elàstica) i un escot ample.
 • Estil oriental. Les diferències característiques d'aquestes túniques es poden denominar presència de quimono de mànigues, coll de peu i altres elements de roba nacional asiàtica.
 • Estil esportiu. Aquestes túniques solen tenir mànigues llargues i una caputxa.

Longitud

La longitud de la túnica és molt variable. Podeu veure tant els models curts com els productes a terra, però els vestits més habituals d’aquest estil difereixen en la longitud de les genolleres o lleugerament més alt (al mig dels malucs).

Seleccionant la durada del vestit, hauríeu de tenir en compte les peculiaritats de les cames i de la construcció del cos en conjunt.

Si una dona vol ocultar la plenitud dels malucs o la irregularitat de les seves cames, els models llargs són preferibles i les noies primes amb cames esveltes poden portar una túnica sense mini longitud. Els túnics als genolls semblen perfectes per a dones joves esveltes, i belleses amb una figura magnífica.

Materials

Per a la fabricació de túniques es va utilitzar una varietat de teixits. Els models d'estiu tradicionalment cusen de materials tan lleugers com la gasa i el setí. La seda s'utilitza sovint per a models de nit, i la llana, caixmir i peces de punt són més demandades per les túniques de costura per fer clima. La creació de roba en estil ètnic, lli i cotó s’utilitza àmpliament.

Temporada

Estiu

Els vestits de túnica blanca ocupen un dels llocs més importants a l'hora de triar la roba d'estiu.

També les túniques d'estiu inclouen túniques lluminoses amb estampat geomètric, abstracte o floral.

Primavera / tardor

En un clima fresc, les noies prefereixen les túniques de teixits càlids, per exemple, patrons de punt que recorden a una dessuadora allargada.

Hivern

En temps fred, els vestits de llana i peces de punt són molt demandats. Sovint, els models d'aquests materials són suaus i monocromàtics, i la seva longitud arriba per sota dels genolls. Es combinen amb una jaqueta o cardigan, així com botes amb talons.

Vestits de túnica de punt i ganxet

Els vestits de túnica de punt que emfatitzen la dignitat de la figura femenina estan molt demandats. Com a regla general, semblen un suèter allargat.

Càlid i acollidor respira d'aquestes coses. Podeu adquirir tant models d’estiu prims com calents per al període tardor-hivern. Si voleu fer una comanda exclusiva de vestits de túnica de punt de mà de les dones agulla. Les túniques de punt es porten soles i completes amb altres robes. Absoluta ha de tenir!

Imatges en aquesta ocasió

A l'oficina

Els models baixos de colors vestits-túnica restringits són una bona opció per a una imatge de negoci. Túnica monòtona combinada amb èxit amb pantalons negres o amb faldilla a diferència del color.

Sovint es porta una túnica de vestir amb un estil de negoci a la part superior d'un coll o un blau. A més, per al període tardor-hivern, els models de túnica d'oficina es combinen amb jaquetes o cardigans clàssics.

Un passeig

En una túnica de vestir és convenient passejar per la ciutat amb amics i anar a una cita. A l’estiu, la imatge s’ha de crear amb una túnica translúcida i pantalons prims o pantalons prims lleugers.

Podeu utilitzar túniques de punt per fer una passejada a la primavera o la tardor, complementant-les amb colls i coles. És important triar els accessoris adequats, per exemple, un cinturó prim per cridar l'atenció sobre la cintura i, com a decoració, un penjoll de cadena o una bufanda.

També podeu utilitzar vestits de túnica brillants decorats amb brodats, perles artificials, pedreria o puntes. Molt popular i productes amb una impressió, tant abstractes com florals.

Túnica de vestit de platja

Es pot trucar a la túnica com una de les millors opcions de roba de platja. Aquest vestit de tela translúcida es porta amb sandàlies o sandàlies de sola plana. Sovint, les opcions de platja per a vestits de túnica estan representades per models curts que es poden portar amb pantalons curts o pantalons.

Per ressaltar la zona de la cintura, la túnica de la platja es complementa amb un cinturó o cinturó prim.

Què portar?

 • Les túniques d'estiu es porten amb capri, faldilla plisada, pantalons curts, pantalons amples, així com calçons.
 • En un clima fresc, sota una túnica, porten pantalons texans, malles ajustades, polaines i colls de coll.

Accessoris

Perles o llargues cadenes amb penjolls interessants són molt adequats per a vestits túnics. S’haurien d’evitar només en el cas del brodat del propi producte. A més, el vestit d'aquest estil es complementa amb polseres i arracades.

Moltes túniques es combinen perfectament amb un cinturó o cinturó, especialment si voleu centrar-vos en una cintura fina.

Si una nena té un excés de pes, no hauria de portar un cinturó ampli juntament amb una túnica, així com una joieria gran.

Sabates

Els vestits de túnica d’hivern s’utilitzen amb botes de cuir o de camussa, que han de tenir talons alts o una falca. Si trieu les sabates amb una sola plana sota aquest vestit, això pot reduir visualment el creixement de la noia.

Però per a un vestit curt, les sandàlies de túnica baixa amb talons baixos seran molt bones. Tanmateix, els models amb longituds curtes i mitjanes es combinen meravellosament amb sabates de taló alt.

A més, una túnica sobre el genoll sembla atractiva amb botes de corda. Si poses pantalons o pantalons curts sota una túnica, les sabates per a aquest conjunt es poden presentar com sabates de ballet o sabot.

Comentaris
 1. Alena
  21.02.2016

  M'encanta les túniques! És fàcil canviar la imatge afegint-hi altres peces de roba i accessoris. El tall lliure és el més versàtil, amb tals tòniques hi ha alguna cosa que pugui sorgir.

 2. Mary
  21.02.2016

  Sempre faig servir una túnica de vestir. En cas contrari, aquesta petita longitud pot aportar en el moment adequat i roba interior oberta perquè tothom la vegi.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació