Estils i models de vestir

Vestit de tulipa inspirat en flors

Vestit de tulipa inspirat en flors

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Qui és adequat?
 2. Tipus de retallades
 3. Teixits
 4. Amb mànigues
 5. Amb butxaques
 6. Colors populars
 7. Longitud
 8. L’estil s’adapta al complet?
 9. Què portar?
 10. Accessoris
 11. Sabates

Els vestits de tulipes són molt populars i atractius. El nom de l'estil està relacionat amb la gran similitud del vestit amb la flor de tulipa, que es posa al revés.

A la cintura, els vestits de tulipa són estrets, a la part superior de la cuixa s'eixampla la faldilla d'aquests vestits i es redueix cap a la vora. Per afegir volum a la faldilla, es recull en plecs a la cintura o es complementa amb diversos elements i insercions.

Els vestits d'aquest estil poden servir de vestit diari i roba per a la celebració. Ajuden a amagar la plenitud dels malucs i allarguen visualment les cames, així com enfocar-se a la cintura.

Qui és adequat?

El vestit de tulipa està associat a la primavera, la tendresa i la joventut, de manera que és més sovint escollit per les joves. Es veu igualment bo tant en una jove amb excessiva primesa com en una noia amb formes magnífiques.

Sens dubte, el millor estil "Tulip" serà el de les dones, la figura del qual s'assembla a un rectangle i un rellotge de sorra, especialment amb cames esveltes.

 • La faldilla volumètrica ajuda a fer que la forma del "triangle invertit" sigui més harmònica.
 • Una noia amb una silueta de "triangle" hauria d'escollir un model amb mànigues voluminoses o draperies al voltant de l'escot.
 • Les noies fràgils es veuran millor en un vestit que tingui un capçal obert.
 • Si la noia té una forma de poma, un vestit de tulipa serà una elecció inadequada per a ella.

Tipus de retallades

L’escot més popular que es troba en un vestit de tulipa té forma de V. En alguns models, es forma a causa de la presència de l'olfacte. Altres retallades comunes dels vestits d'aquest estil són ovals i rodons. També hi ha models amb escot rectangular.

Teixits

Per a la costura es fan servir models d'estiu de vestits de tulipa, xirxa, gasa i teixit de cotó.

La roba de punt o la llana s’utilitza per a vestits informals que es porten en un clima fresc. Si el vestit està pensat per a celebracions, s'utilitzen vellut, brocat, setí, seda i altres teles cares.

Amb mànigues

La longitud de les mànigues amb un vestit de tulipa pot ser diferent. Hi ha models amb mànigues curtes i mànigues llargues. En aquest cas, pot haver-hi mànigues estretes i mànigues pufades. Els vestits d’estil amb volants a les espatlles són molt populars.

Els productes amb corretges amples o fines tenen una gran demanda. També hi ha models de vestits on les espatlles queden completament nus.

Amb butxaques

Alguns models de vestit de tulipa tenen butxaques laterals internes. Aquests elements ajuden a afegir volum als malucs.

Colors populars

Negre

Un vestit de tulipa negre és una alternativa exitosa a un vestit de funda negra. Aquest vestit és prou estricte per utilitzar-lo com a roba a l'oficina.

Si s'utilitzen pedreria o lluentons en la decoració d'un vestit de tulipa negre, aquest model es pot portar al club o en una festa. El mateix s'aplica als models amb una longitud mínima.

Aquells que vulguin cridar l'atenció sobre la cintura esvelta, es pot recollir un cinturó que contrasta amb el negre lacònic juntament amb aquest estil. El vestit negre monocromàtic de l'estil "tulipa" amb un cinturó brillant, per exemple, de color vermell o daurat, és bonic.

Blau

La gamma blava es presenta en vestits de tulipa amb diverses tonalitats: del suau blau al denim fosc i de l'índigo. Els vestits de color blau fosc de l'estil "tulipa" són prims i ajuden a amagar els malucs sencers.El cos d’aquests vestits es representa sovint amb un tall en V.

Una corretja de pell marró o un cinturó negre s’adapta bé a un vestit de tulipa blau.

Blanc

Els vestits de tulipa blanca semblen suaus i femenins, de manera que poden servir de bonic vestit de núvia.

Per excloure l’associació de vestits de núvia, en vestits blancs d’aquest estil hi pot haver insercions d’altres colors, per exemple, un ajust negre al doblec i al escot. A més, es pot portar un vestit de tulipa blanc amb un cinturó brillant.

Beix

Els tons pastel ajuden a fer un aspecte suau. Els vestits de tulipa d'aquest color s'utilitzen sovint com a roba casual i, si els afegiu amb accessoris interessants, obtindreu un aspecte romàntic. El millor de tot és que un cinturó marró o negre s'adaptarà al vestit beix d'aquest estil.

Vermell

Un vestit de tulipa vermell brillant es porta en una cita romàntica, un ballet de festa o una altra celebració.

Si aquest vestit té una faldilla amb múltiples capes, el model tindrà un aspecte d’airejat. Vestit de tulipa vermell setinat amb corretges fines serà una bona opció per a una festa o un altre esdeveniment important.

Longitud

La longitud de la falda del vestit-tulipa es selecciona d'acord amb el creixement. Com més baixa és la noia, més curta serà el model que pugui permetre's. Tanmateix, això requereix la forma ideal de les cames.

Llarg

Els vestits de tulipa llargs solen tenir una longitud del turmell fins al mig. Estan representats principalment per vestits de nit de costosos teixits amb un acabat bell. Els més habituals són els vestits llargs negres i vermells i blancs d'aquest estil.

Midi

Els vestits de longitud lleugerament per sota dels genolls semblen perfectes per a les noies altes. Sovint són opcions discretes de vestit casual amb mànigues de diferents longituds.

Curt

Els vestits curts de tulipes són els fashionistas més habituals i buscats. Són escollits tant per al desgast diari com pel vestit. Tingueu en compte que els vestits que són lleugerament més llargs que el genoll són els millors per a les noies d’alçada mitjana. A més, les dames curtes haurien de portar un vestit amb una mini faldilla de tulipa.

L’estil s’adapta al complet?

El vestit de tulipa té un aspecte molt atractiu per a les noies amb un revés, sobretot si porteu sabates de taló alt amb aquest vestit. La millor opció per a les dones obeses serà un model amb olor. També una bona opció per al sobrepès seria un vestit de tulipa amb màniga llarga o mitjana.

Què portar?

Utilitzeu un vestit de tulipa amb una jaqueta o jaqueta curta que no cobreixi els malucs.

Una de les addicions més reeixides és el cinturó o la corretja, el color del qual contrastarà amb el to del vestit. Es tria el seu gruix tenint en compte la cintura de la nena: el propietari d’una cintura fina pot utilitzar un cinturó ampli i, si voleu fer la cintura més fina, trieu un cinturó de menor gruix.

Accessoris

Arracades, polseres i cadenes fines elegants seran joies adequades al costat d’aquest estil. Podeu afegir-los amb un mocador i una bossa amb un cinturó fi o un petit embragatge.

Sabates

El millor de tot, les sabates que tenen talons s’adapten al vestit d’estil de tulipa. A més, com més llarg sigui el vestit, el taló més prim i més prim hauria de ser. Per a un vestit amb una longitud mitjana de teixit dens, les botes de taló alt són una bona opció.

Comentaris
 1. Rita
  22.02.2016

  Aquest estil afegeix molt volum. És millor comprar un teixit no inflable, perquè està arrugat tot el temps a causa dels plecs.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació