Estils i models de vestir

Vesteix-te amb una faldilla de campana: romàntic en tot

Vesteix-te amb una faldilla de campana: romàntic en tot

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Una mica d'història
 3. Qui és adequat?
 4. Amb mànigues
 5. Longitud
 6. Consells per triar
 7. Què portar?

El guarda-roba de les dones inclou vestits, presentats en diferents estils. Un dels més atractius, romàntics i femenins es pot anomenar vestit, la faldilla de la qual s'assembla a una campana. Les dones porten aquests vestits durant més d’un segle i ara descobrirem per què són demandades per les dones de la moda d’ara endavant.

Característiques

Els vestits, el més destacat del qual és la faldilla de campana, són molt còmodes i pràctics. Tenen un topall tradicional i una faldilla cap avall. Amb aquest estil, podeu veure vestits de negocis i de nit.

Els models d'estiu més comuns amb una faldilla de campana. El seu ús proporciona comoditat a la calor, ja que la part inferior d'aquests vestits no toca les cames. No obstant això, les versions hivernals dels vestits d'aquest estil tampoc són infreqüents.

Per a la confecció d’usuaris d’aquest tipus s’utilitzen materials amb una textura bastant rígida. Pot ser llana, lli, cuir, cotó o altres teixits similars. Una característica del fons dels vestits amb una faldilla de campana és l'expansió sense tapisseries i tapissos, de manera que qualsevol impressió en aquests vestits sembli atractiva i no llencen.

Una mica d'història

Els primers vestits, amb la faldilla semblant a una campana invertida, es van començar a portar al segle XVII. Sota ells hi havia suaus faldilles de crinolina, de manera que el vestit era voluminós i atractiu. Aquests vestits per a ocasions solemnes es van crear amb trens llargs.

Amb el temps, la longitud dels vestits amb una faldilla campana va començar a disminuir, i la corda ajustada i el cotilló ajustat són una cosa del passat. Els vestits d’aquest estil actuals es mantenen en forma i el seu tall és molt lacònic. A més, aquests vestits són molt populars entre les noies que volen crear una imatge romàntica i femenina.

Qui és adequat?

El principal avantatge d’aquest estil de vestits és la possibilitat d’ocultar els malucs de la noia, per la qual cosa aquests vestits tenen un aspecte molt bo en belleses amb malucs massa estrets i en dones amb malucs.

 • Si la figura de la nena s’assembla a una pera, amb l’ajut d’una falda, s’ha amagat la part més gran del volum.
 • Per a aquelles dones que tinguin les espatlles bastant amples (la figura és similar a la lletra T), el vestit d'aquest estil afegirà volum al fons, la qual cosa farà que la silueta sigui més proporcional.
 • Pel que fa a les noies amb figura de "rellotge de sorra", no se'ls recomana portar un vestit de campana amb una faldilla, ja que en aquest vestit s'amagaran les seves belles proporcions.

Amb mànigues

Els vestits, amb la faldilla similar a una campana, poden ser amb corretges, així com amb mànigues llargues o curtes. Si el model de vestit és festiu i elegant, la seva part superior es pot representar amb una cotilla i no hi ha les mànigues.

Longitud

Curt

Els vestits d’aquest estil amb mini faldilla s’adquireixen normalment per a la temporada d’estiu. El millor de tot és que en un vestit curt amb una faldilla de campana es veuen unes noies primes que tenen les cames esveltes. No obstant això, cal evitar els vestits ultracortes, ja que són capaços d'ampliar visualment els malucs.

Midi

Els vestits d'aquest estil amb la longitud del genoll es recomanen tant per a noies primes com per a dones boniques amb malucs frondosos. Els models amb una longitud mitjana són molt populars, en els quals la cintura és una mica sobreestimada.

Llarg

Els vestits amb una faldilla al terra són pràctics i còmodes. Normalment són robes d'estiu fabricades amb teixits de pes lleuger natural. Sovint es presenten en un rang brillant. És interessant mirar i vestir, en què la part superior és monòtona i la faldilla llarga és colorida (i viceversa).

Consells per triar

Seleccionant la longitud del vestit amb una faldilla de campana, hauríeu de tenir en compte l'aparença de les cames de la noia. El més prim i més atractiu serà, més curt serà el vestit que puguis comprar. Pel que fa al tall, avaluar primer la part superior del cos. Si es pot anomenar net el coll i les mans són boniques, podreu triar amb seguretat un vestit amb un escot rodó, triangular o quadrat. Si el vostre bust és petit, mireu els models que tenen una tapa brillant i tenen un adorn decoratiu a l'escot.

El to i el color d’aquest vestit s’escullen segons les preferències personals. Per als vestits d'estiu els més populars són els colors clars o brillants. En un vestit blanc amb una faldilla de campana, una noia quedarà fresca i jove. Els vestits vermells tenen gust de belleses atrevides i extravagants i, amb un vestit negre d’aquest estil, la noia tindrà un aspecte misteriós i estricte.

Què portar?

Per a un vestit amb una campana de faldilla, podeu portar jaquetes i jaquetes tallades, així com jaquetes equipades. Amb un model de nit d'aquest vestit es veu un bon bolero amb mànigues llargues. Al mateix temps, si els colors del vestit són variats, l'addició hauria de ser monofònica.

La bossa d’aquest estil s’ha seleccionat per adaptar-se al propòsit: si es tracta d’un vestit de negocis, s’adapta a ell una bossa informal espaiosa i s’ha de triar un elegant embragatge per al vestit elegant.

Accessoris

No es necessita una quantitat excessiva de joies al vestit amb una faldilla. El vestit és tan festiu i brillant. Un collaret petit o comptes llargues, així com arracades de mida mitjana, són suficients.

Amb vestits similars es pot portar un cinturó de cuir en el color del vestit. Si el cinturó té una tonalitat contrastada, us ajudarà a ressaltar la cintura.

Sabates

Quan trieu les sabates que coincideixin amb aquest estil, tingueu en compte també el propòsit del vestit:

 • Si es tracta d’un model d’estil de negocis, les sabates amb talons mitjans els aniran bé.
 • Si teniu un vestit de nit amb una faldilla de campana, podeu portar un estilete.
 • Podeu portar sandàlies o ballarines per a aquest tipus de vestit en què aneu a fer una cita o una passejada.
 • Per a models càlids, les botes altes d’estil clàssic s’adaptaran bé.
Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació