Estils i models de vestir

Vesteix amb cintura baixa: un cop d'estil de moda femenina

Vesteix amb cintura baixa: un cop d'estil de moda femenina

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Qui és adequat?
 3. Varietats
 4. Amb una faldilla completa
 5. Longitud
 6. Vestits de núvia
 7. Opcions de nit
 8. Es completa?
 9. Consells per triar
 10. Què portar?
 11. Accessoris
 12. Sabates

Característiques

Vestits moderns de cintura baixa: és a la benvinguda dels anys vint del segle passat. Va ser en aquest moment que es va produir un veritable cop d'Estat en la història de la moda femenina. En la lluita per la igualtat amb els homes, les dones van començar a abandonar les faldilles llargues i inflades i van començar a buscar noves solucions per a ells mateixos. Els vestits de cintura baixa van aparèixer en contrast amb els vestits de l'imperi i la cotilla, posant l'accent en les formes femenines. La línia de cintura desplaçada fa que la silueta sigui més plana, rectangular. Així, els vestits van fer que la figura fos una mica infantil. A més, eren còmodes per moure's, ballar i practicar esports.

Qui és adequat?

Durant la Primera Guerra Mundial van aparèixer vestits de cintura baixa. Aleshores, l’ideal de la bellesa femenina deixava de ser criatures de l’aire, fràgils, i els ulls dels homes es van convertir en noies fortes i atlètiques capaces de fer front al treball dur. Això es reflecteix en els estils de roba de dona. Els vestits de cintura baixa són els més adequats per a noies amb una figura esportiva: altes i de grans espatlles.

Si pertanyeu al tipus de "rectangle" o "triangle invertit", podeu utilitzar aquest vestit amb seguretat. Eviteu els vestits amb línies de cintura compensatòries que haurien de ser noies amb malucs amples i persones de baix creixement.

Varietats

El model més demandat és vestit de vaina amb cintura baixa. Fa temps que es converteix en un autèntic clàssic, i gairebé totes les noies els encanta. Simple, elegant, té un aspecte fantàstic en qualsevol figura i és adequat per a diferents ocasions.

Sack-linie. Aquest és un estil de vestir, associat a l'era del jazz. Simbolitza el rebuig de cotilles i vestits aïllats incòmodes. "Sak-line" és un vestit lliure a les corretges, amb un escot gran i una faldilla curta que comença gairebé amb els malucs.

Vesteix a Charleston. TAuger ens va arribar a partir dels anys vint del segle passat. Aquest vestit curt de tall recte, decorat amb una decoració rica i multicapa, amb franges, lluentons, plomes, centelleigs, etc.

Amb una faldilla completa

Una cintura baixa combinada amb una faldilla esponjosa és un estil molt popular per als vestits de nit.

Si el vestit és llarg, es dirà silueta o forma A. Aquests vestits s'adapten bé a gairebé qualsevol figura. Les noies grassonetes solen optar per aquesta variant particular. Sempre que el vestit tingui una espasa dura, s'ajusta perfectament a la figura. Els vestits curts de cintura baixa i faldilla completa no són aptes per a tothom. Només amb els malucs estrets i les cames esveltes, es veurà perfecte en aquest vestit.

Longitud

Tradicionalment, el vestit de cintura baixa no va durar molt, ja que va aparèixer en el mateix moment en què les dones finalment van decidir abandonar els seus vestits de terra. No obstant això, avui es poden veure aquests vestits de diferents longituds.

Llarg

Un vestit llarg amb cintura baixa pot ser un sofisticat vestit de nit i roba lleugera per caminar. Els vestits de silueta clàssics, que sovint s'escullen per la núvia, entren en la primera categoria. Aquest equip és una gran manera de sortir per a futures mares que vulguin amagar la panxa esbossada. Una faldilla solta, reunida en bells plecs, fa que la imatge sigui femenina i romàntica.

Midi

La longitud clàssica per a un vestit de cintura baixa és midi; després de tot, fa un segle, les dones encara no es van deixar exposar les cames amb força.

Un vestit de longitud mitjana és una opció versàtil, adequada tant per a una jornada de treball com per a una vetllada festiva. Els models en estil casual solen estar subestimats uns pocs centímetres. Aquest ajust és el més òptim per a les faldilles de diferents talls, estrets, acampanats o plisats.

Curt

Vestits de cintura baixa i minifaldilla: és una opció de còctel bastant popular. Si aquest vestit us convé, llavors sereu molt avantatjós en el context dels vestits tradicionals.

Un vestit curt amb una cintura baixa pot ser una opció de roba informal o casual. El tall lliure us permet moure activament, de manera que podeu muntar còmodament els patins, jugar a tennis, etc. amb aquest vestit.

Vestits de núvia

Cada dia, més i més núvies decideixen a favor dels vestits de cintura baixa. Els darrers anys, aquest estil continua sent una tendència en la moda de les noces.

Com a regla general, el vestit de núvia amb cintura baixa té dos elements essencials: un cosset de cosset o cotilla i una faldilla llarga i plena. Junts, això crea una silueta increïblement bella. Aquests vestits demostren la bellesa del coll i les espatlles de la núvia, destaquen el pit i la cintura i també emmascaren totes les àrees problemàtiques. Els vestits de núvia de cintura alta són tan exquisits que els estilistes aconsellen a les núvies que passin amb un mínim de joies i tinguin un pentinat molt senzill.

Opcions de nit

Dos tipus de vestits de nit amb cintura baixa gaudeixen del major amor de les fashionistas. Els primers són els models de jazz que s'han popularitzat gràcies a la casa de moda Gucci.

Mentre s’observen, podeu imaginar-vos fàcilment, recordant la pel·lícula "The Great Gatsby". Vestits petits, rectes o lleugerament equipats, amb una decoració de luxe. Brodats, puntes, comptes de pedra, pedres precioses - les joies no poden ser massa. El segon tipus és un vestit de cintura baixa i una faldilla llarga i recta, creada per la casa de moda Chanel. Es realitzen i teixits fins, voladors, tenen una decoració senzilla però cara.

Es completa?

Vestits de cintura baixa perfectament adaptats al complet, ja que aquest estil permet ajustar visualment la figura.

Si teniu una panxa, significa que els vestits ajustats de teixit elàstic no són per a vosaltres. Però els models amb una cintura baixada donen a la part superior de la figura la forma d’un rectangle, amagant així totes les parts que sobresurten. Els malucs frondosos amb aquest vestit no es poden amagar, però la roba interior correcta soluciona el problema. Però les armes i les espatlles grasses es poden equilibrar amb una faldilla bastant esponjosa. Les noies amb formes de luxe han de triar models amb una faldilla que no estigui per sobre del genoll. I no us oblideu de talons, de manera que semblarà molt més elegant.

Consells per triar

 • Els detalls del vestit poden ressaltar favorablement les vostres virtuts, o viceversa, arruïnar-ho tot. Si teniu uns pits de luxe, presteu atenció als models amb un escot bonic i inusual. Una pell impecable del coll i les espatlles és una excel·lent raó per aconseguir un vestit amb un cosset obert sense una corretja de l'espatlla. Les mans amb gràcia destaquen les mànigues curtes i inflades.
 • Amb la longitud del vestit amb una cintura baixa, haureu de tenir molta cura, especialment si no podeu presumir d’un gran. Les noies altes poden triar per si mateixos models de qualsevol longitud, però les senyoretes en miniatura milloren els vestits amb una faldilla al terra.

Què portar?

L'elecció d'acompanyament al vestit amb cintura baixa depèn directament del vestit. Si es tracta d'un vestit de nit clàssic, no necessita res més que sabates, bosses i joies. Els vestits de l'estil dels anys 20 es poden complementar amb accessoris de l'època - barrets diminuts, diademes, una boa o una bossa de comptes amb cadena. El vestit d’estil casual es pot combinar amb gairebé tot.Aquest vestit quedarà bé amb un impermeable, pantalons texans o jaqueta de pell. Els vestits curts d'estil esportiu es poden portar amb pantalons texans o pols ajustats.

Accessoris

La majoria de nosaltres vestim amb una cintura baixa associada a la moda de principis del segle passat. Per crear una imatge harmoniosa de la decoració per a aquest vestit, haureu de seleccionar l’adreça adequada.

En aquells dies, els vestits de les dones de la tarda incloïen el concepte de glamour: tant tenien luxe i brillaven. Per a un vestit per a ocasions especials, heu de portar joies exquisides o joies d'estil retro: comptes llargues, nusos, pendents brillants, polseres i anells amb pedres grans. Simplement no ho portis tot a la vegada: un parell de joies serà suficient.

Sabates

La línia de cintura desplaçada cap avall us fa baixar i les cames són una mica més curtes. Per tant, la tasca principal de triar les sabates és escollir la que suavitzarà aquest efecte. Això significa que cal abandonar les sabates planes, les botes altes i les botes, que "tallaran" el peu de manera horitzontal.

La millor opció són les sabates o les sandàlies amb talons alts. Els sabates de color beix i estret seran una excel·lent opció, ja que, en primer lloc, s'adaptarà a gairebé qualsevol vestit i, en segon lloc, allargarà visualment les cames.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació