Estils i models de vestir

Vestits d'hivern: feminitat fora de temporada

Vestits d'hivern: feminitat fora de temporada

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Longitud
  2. Estils i models
  3. Vestits de talla gran
  4. Casament
  5. Tarda
  6. Color
  7. Què portar

La base del vestuari de les dones sovint es compon de vestits que podeu i fins i tot haureu d’incloure en les vostres mirades d’hivern.

Longitud

Llarg

El cos femení escalfarà i decorarà els vestits llargs, que esdevenen especialment rellevants a l'hivern.

Curt

Els vestits mini d’un armari d’hivern poden servir de jersei allargat, sota el qual s’acostuma a portar mitges càlides amb una estructura o polaines denses.

Estils i models

Vestit

L’anhel d'estils d’estiu és insuportable a l’hivern. Així, els dissenyadors creen vestits d'hivern amb corretges fines, que s'assemblen molt a les sundresses d'estiu.

Per no congelar-se en un vestit tan obert, val la pena recollir-li suéteres fins i tot pells de dits. Seleccioneu amb cura els tons d'aquests dos elements.

Amb mànigues

Els vestits de màniga curta tenen un bon aspecte amb guants llargs. Sota aquest tipus de roba podeu triar un suèter fi o un coll de dolços, però haureu d'endevinar amb un toc.

Una màniga llarga i solta que es talla a l’àrea del canell torna a la moda. No feu cas omís de la màniga del ratpenat.

Atlètic

Els vestits esportius estan tan fermament establerts de manera moderna que es formen moltes imatges a partir d’aquests. Per fer una passejada, les compres, les trobades amb els amics, els vestits càlids i amb un estil esportiu sempre seran apropiats.

Vestit suèter

Amaga els defectes que espatllen la vostra figura, podeu utilitzar el suèter de vestir. S'ha de combinar hàbilment amb elements addicionals, ja siguin malles (necessàriament denses i fosques) o polseres, comptes o bufanda, cinturons o polseres.

Pel que fa al color d'aquest vestit, tot depèn del vostre gust: fosc i monofònic, lluminós combinat, amb patrons, gravats, insòlits motius viscosos, geomètrics o ètnics.

Vestit de samarreta

D'una banda, senzilla però original, còmoda i còmoda: per a un hivern serà més difícil trobar un vestit més perfecte.

Vestit de túnica

La llibertat de moviments i la comoditat són vestits, túniques, que, si es combinen adequadament amb altres elements del vestuari, poden aparèixer d'una altra manera.

En una gàbia

Els vestits amb colors a quadres es poden utilitzar en qualsevol temporada.

Teixit de punt i ganxet

Si el vestit s’escull primer de tot pel que fa a comoditat i efecte d’escalfament, caldrà considerar els models de punt. Per vestir-se bé i decorar-vos, heu de combinar correctament les característiques de la figura amb les característiques dels patrons i de teixir. Podeu triar un model de punt o un vestit amb un punt rugós - en qualsevol cas, es veurà genial tot i l'hivern.

L’opció més càlida són els vestits amb colls. L'elecció d'aquests vestits és enorme, decora la imatge, crea comoditat i comoditat. Es pot deixar oberta la gola escollint un model amb un coll estàndard.

Teixits de punt

L’hivern no és un motiu per treure el punt de l’armari. Al contrari, aquestes peces crearan una sensació de confort, suavitat i tendresa.

La comoditat i la versatilitat dels vestits de punt són òbvies, i la seva capacitat d’atreure una silueta femenina i ressaltar la seva harmonia és innegable. No hi ha necessitat d’esperar a una ocasió especial per portar un vestit de punt a l’hivern. És important la qualitat del material, la seva composició i la seva artesania.

Denim

La versatilitat de denim us permet utilitzar-lo en qualsevol dels vostres armaris.

Vestits de talla gran

La primera versió dels vestits d'hivern, que hauria de considerar-se com a dona completa, és un estil grec. La suavitat de les línies, la feminitat de les formes, els baixos, els llargs, la combinació d’aquests elements en un vestit jugarà al vostre favor, donarà harmonia i amaga els defectes de la figura.

La solució correcta és ressaltar la cintura amb un cinturó o cinturó.

A la recerca de la bellesa, no s'ha d'oblidar de la comoditat i la comoditat que tots els elements del vestuari d'una dona haurien de tenir. Juntament amb el vestit grec s'han de considerar models trapezoïdal que també tenen un aspecte bo en figures completes.

Els models de punt amb un coll de volum, per exemple, un jou, són capaços de donar l'esvelta necessitat. Les solucions de contrast són benvingudes. Però no s’hauria de preferir el teixit gran.

Casament

Triar un vestit de núvia per a un casament d'hivern no és un problema. Qualsevol estil i material es troba entre les col·leccions de vestits de núvia d'hivern. A més del setí, que representa els clàssics del casament, els dissenyadors utilitzen el brocat i el tafetà, el vellut i el crepé, posen accents amb l'ajut de la pell.

S'ha de tenir cura en triar el color del vestit. En un context de neu blanca de neu, es transformen molts colors, però el vestit blanc es pot combinar i no semblar tan deliciós com al saló.

Cada cop, més núvies van començar a escollir vestits curts per a un casament d'hivern, que juntament amb botes amb rivet de pell, capa i guants formen una imatge fabulosa. Però els vestits llargs segueixen sent els més populars.

Tarda

Hi ha diverses variants populars de vestits de nit que són rellevants per a la temporada d’hivern. Els vestits amb línies asimètriques, que poden estar presents en qualsevol part del vestit, són sempre una bona opció.

Els talls elevats i els talls profunds a l’escot apareixen ara i després a les passarel·les.

Per a ocasions especials, es permeten vestits amb faldilles acampanades i completes. Quan la figura és perfecta i s'aconsegueix afilat cada línia, primer cal triar els models adequats.

Color

A continuació, allunyeu-vos de la monotonia i la incoloritat. La moda moderna requereix un motí de colors. Mireu les col·leccions de dissenyadors famosos: els seus espectacles només tenen colors vius i especialment rellevants durant la temporada d'hivern.

El vestit brillant no és especialment necessari per decorar i afegir accessoris. Serà excusable la seva absència total o la presència de les joies més modestes.

Dones greus que es veuen obligades a complir un codi de vestimenta estricta, no queda res, com triar els colors negre, gris i els tons metàl·lics. Aquests vestits també poden semblar interessants. Els vestits de punt en colors pastel adquireixen un caràcter commovedor, la tendresa i la capacitat de crear emoció en l'ànima.

Per a la versió quotidiana, una barreja de diferents tons serà una bona opció.

Què portar

Qualsevol vestit es pot donar al personatge que requereix el seu estat d’ambient i ocasió.

Sabates

Les botes altes o les botes són clàssics que s'adapten a qualsevol ocasió.. Un vestit amb tal element sempre es veurà romàntic i elegant.

Les senyoretes atrevides que posen sobretot comoditat i originalitat combinen vestits amb lluita lliure.

Roba exterior

Una capa de material suau, com ara la tweed, funciona bé per a un aspecte romàntic. Un llarg abric de pell o un mantell de pell d'ovella, una capa de tall clàssic, tot això és adequat per a un passeig o una caminada a la feina.

No barreu les jaquetes de cuir, sinó que també són molt adequades per a vestits d'hivern.

Per a un vestit de nit, totes aquestes opcions no són molt adequades, però la capa de la pell farà que la imatge sigui realment chic.

Els accessoris han de tenir una atenció digna, ja que tenen un paper important en la configuració de la imatge que necessiteu.El fermall o les perles originals poden fer meravelles amb un vestit que abans us semblava normal.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació