Roba per a dones obeses

Jaquetes de grans dimensions per a dones obeses

Jaquetes de grans dimensions per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Estils i models adequats
 2. Models amb pell
 3. Tendències de la moda
 4. Consells per triar
 5. Què portar?

Les tendències modernes de la moda no només es centren en noies elegants amb paràmetres perfectes. Avui, qualsevol dona, independentment de l'edat i el tipus de cos, pot escollir per si mateixos robes elegants, de moda i boniques.

Els dissenyadors estan cada vegada més atents a la categoria de dones de talla "més gran", dedicant-los a tota la col·lecció de roba de moda. En aquestes col·leccions es presenten no només vestits de pantalons, faldilles i vestits, sinó també roba exterior, incloent jaquetes confortables i elegants.

Estils i models adequats

L'elecció d'un estil adequat depèn directament del tipus de cos. La jaqueta hauria de ressaltar favorablement la dignitat de la figura i suavitzar les fallades tant com sigui possible, reduint visualment els volums exuberants.

Per a les dones amb malucs frescos, és aconsellable triar models allargats de jaquetes. Es refereix als tipus de cos de "poma" i "pera". En el segon cas, és convenient que la jaqueta tingués una silueta lleugerament estampada. Això ajudarà a equilibrar visualment les espatlles estretes i els malucs amples. El mateix efecte donarà un collar ample i voluminós. La longitud de la màniga pot ser clàssica o 3/4. Llavors la imatge es pot complementar amb uns guants llargs i bells.

Es recomana als propietaris de la figura de rellotge de sorra triar models de jaquetes amb un cinturó, cosa que farà èmfasi en la cintura i farà que la silueta sigui més elegant.

Les jaquetes de grans mides s’hauran de triar amb un estil clàssic i ordenat sense excessos decoratius. Les decoracions excessives, especialment les més grans, posen l'accent en les magnífiques formes.

Models amb pell

Les jaquetes de pell sempre han estat i seran populars. La pell de luxe és apreciada com a decoració i com a complement de roba exterior. Jaquetes de cuir rellevants amb punys de pell, colls, insercions. No deixeu de ser popular a l’abric i al denim amb detalls de pell. La pell pot ser artificial i natural, els tons clàssics i els tons brillants i enganxosos estan de moda. Squeak de la temporada: l'ús de diversos tons en una jaqueta alhora.

Tendències de la moda

Les tendències de moda per a senyores de diferents estats no tenen diferències fonamentals. La diferència pot ser de longitud, color, recomanacions en combinació amb altres robes, etc.

Els models retro de les jaquetes són rellevants per a la nova temporada: ampla abissura, butxaques amb solapes, joies decoratives amb material contrastant, etc.

Jacket Park: l'adequat perfecte per a dones plenes. La jaqueta cap avall encallada suaument s'adapta a la forma arrodonida i talla visualment la silueta.

Es recomana als propietaris d’una figura de pera que prestin atenció a les jaquetes amb cortines. Aquests models femenins equilibren les espatlles estretes amb amples malucs.

No s’aconsellen les jaquetes i els models de globus massa curts. Li donaran encara més volum a la figura exuberant.

Les jaquetes tòpiques també són rellevants aquest any. Per a la seva fabricació s'utilitza teixits impermeables, cuir, drap prim. Una trinxera brillant segur que us serà útil no només en un dia de tardor plujós, sinó també en un matí d'estiu fresc.

Mai no sortiu de moda els models clàssics. Les jaquetes allargades rectes o ajustades sempre semblen elegants i modernes. Els tons foscos tradicionals es substitueixen per tons de color turquesa, porpra, maragda, de color vermell vermellós, groc i de xocolata.

A primera vista, pot semblar que els colors brillants i rics donaran a la figura un volum innecessari. No obstant això els accents ben col·locats, com ara el coll de peu, la tira de botons verticals, la cremallera, els elements decoratius, us permeten canviar l’atenció de les formes curvadesi la figura apareixerà més elegant.

L'efecte de màniga d'un bat també té el mateix efecte, que canvia l'atenció a una bella línia de mans.

Les principals tendències de la nova temporada són:

 • tall recte;
 • màniga àmplia;
 • silueta de vol lliure;
 • la presència d’una caputxa, cinturó, cordó a la cintura o part inferior de la jaqueta.

Materials encoixinats populars, a més de llana, vellut, cuir, ante, mezclilla.

Les jaquetes embuatat són de teixits impermeables. Una puntada pot ser plana clàssica o tenir un patró complex i original.

Jaquetes populars d'una combinació de diversos materials, com ara cuir i peces de punt. Aquests models estan decorats addicionalment amb pells, serrells, decorats amb bells brodats, etc.

Una opció interessant és una jaqueta de cuir equipada amb una jaqueta al seu estil. Opció molt femenina i elegant. Una cremallera estreta i llarga a tota la longitud de la jaqueta us permet estirar significativament la silueta.

A la jaqueta de moda talla asimètrica, per exemple, jaquetes de cuir.

La jaqueta de mezclilla sempre és rellevant. Es pot fer en una sola versió o estar decorat amb reblons, cremalleres metàl·liques, aplicacions boniques, brodats, pedreria, etc. La gamma de models també es pot variar: des de rectes, estils tan simples com possibles als models romàntics en un jou o encaixos. El blau fosc clàssic, el negre i el gris fosc són de moda.

Consells per triar

Quan trieu una jaqueta adequada, no us dependreu només del vostre gust i de les vostres tendències de moda, sinó també de l’estil que us permetrà presentar la figura amb la llum més efectiva i amagar aquestes lliures.

 • HVal la pena comprar un model "roba" massa fluix. Aquesta jaqueta no només s’amagarà, sinó que, al contrari, afegeix pes a qualsevol figura. Estirar visualment la figura ajudarà a un estil ajustat i acampanat. La jaqueta no hauria d’envoltar excessivament la figura, sinó que només s’adhereix lleugerament.
 • En triar un material per a una jaqueta d'hivern s’hauria de donar preferència a materials lleugers "de respiració". No provoquen molèsties quan s’utilitzen. Per al període de tardor-primavera, els materials de cuir, ante, denim i altres materials són pertinents.
 • Interval de colors. La regla general és el color blanc s'omple i la fosca fosca. Si necessiteu una correcció visual de la figura, per exemple, augmenteu la part superior del cos, es recomana jaquetes lleugeres i colors pastel.
 • Imprimeix No es recomana utilitzar una impressió molt brillant, enganxosa i de grans dimensions. És permesa una banda vertical, petits pèsols, adorns florals o geomètrics. La impressió pot ocupar tota la superfície de la jaqueta o les seves parts individuals, per exemple, un jou, coll, butxaques, punys, etc.
 • Longitud Els propietaris de malucs estrets permeten models lleugerament escurçats. En altres casos, la jaqueta ha de ser a mitja cuixa o inferior. Aquesta és la versió més guanyadora de la durada en què la figura sembla més esvelta.

Què portar?

La jaqueta de talla gran va bé amb qualsevol roba. Un model de cuir llis es veu molt bonic amb un vestit amb estampat floral o un altre bonic.

Els pantalons rectes o els pantalons ajustats són perfectes per a tots els dies. Un taló alt o una plataforma ajudarà a fer que la figura sigui més elegant.
La jaqueta de mezclilla va bé amb un pont de punt, un coll de dalt o una puntera fina. Bé, si la jaqueta de mezclilla coincideix amb una textura contrastada del material. Una faldilla denim completa amb una jaqueta del mateix material és millor no utilitzar. Les sabatilles, les sabates de ballet, els mocassins, les sandàlies en un petit taló o plataforma estables són recomanables com a sabates.

Els bells parcs acampanats es combinen perfectament amb faldilles rectes i trapezoïdals i vestits de mitja longitud. Les botes de taló alt o les botines completen perfectament l'aspecte romàntic.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació