Roba per a dones obeses

Jaqueta de dona de jaqueta gran

Jaqueta de dona de jaqueta gran

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Com triar un model a la figura?
 2. Models d'estiu
 3. Models càlids
 4. Decoració
 5. Consells per triar
 6. Què portar?
 7. On comprar?

Els propietaris de magnífiques formes han de tenir una jaqueta de mezclilla de moda al seu armari. Avui, la roba de mezclilla està molt demandada, sovint presentada a les passarel·les en elegants col·leccions de dissenyadors famosos.

I el 2016, les dones de moda haurien de reposar el seu armari amb articles de mezclilla elegants, incloent-hi l'elecció d'una jaqueta per a un clima càlid i fred. Les noies prefereixen les jaquetes de mezclilla per la seva versatilitat, practicitat i estil.

Com triar un model a la figura?

Una jaqueta de mezclilla pot ser una decoració de moda de la imatge, si trieu l'estil i la mida adequats. Les noies grasses poden permetre models més curts i ajustats que destaquin a la cintura. Una altra bona solució seria la jaqueta de mitja cuixa, ja que amaga els malucs sencers.

Val la pena observar els models amb tall en V de coll recte. Podreu destacar la bellesa del bust i així desviar l’atenció de la zona dels malucs.

Perquè una jaqueta de mezclilla s'ajusti perfectament, haureu d'adherir-vos a la vostra mida i no comprar una mida més gran, ja que en aquests casos una noia plena sembla encara més gruixuda.

Models d'estiu

Aquesta temporada són molt populars les jaquetes de la temporada, les jaquetes de cuir de mezclilla, els models amb escot rodó i collaret cec. Els propietaris de formes magnífiques han de mirar models amb mànigues curtes i llargues, ja que cada opció ajudarà a crear un arc únic i elegant. Les jaquetes de màniga llarga es poden combinar amb roba càlida i una màniga curta és perfecta per a un estiu calent.

Models càlids

Les jaquetes de mezclilla amb pell són perfectes per a la temporada de fred. El model amb folre càlid i amb coll de pell és pràctic i elegant. Es pot utilitzar per crear arcs de moda en qualsevol estil.

Les jaquetes de mides grans semblen molt boniques i elegants, el coll està decorat amb pell blanca. Per al model de tardor adequat per a folre de llana o pell.

Per cobrir els malucs sencers, una opció excel·lent seria una jaqueta de mezclilla allargada amb folre de pell. El seu aspecte és de moltes maneres semblant a una capa.

Decoració

Avui dia, les jaquetes de mezclilla simples estan una mica fart, de manera que els dissenyadors busquen noves maneres d’ajudar a decorar les jaquetes, donar-los un relleu i originalitat. Molts models es complementen amb diversos elements decoratius. Bosses de pegat, reblons o botons únics, línies decoratives, insercions d'un altre teixit que permeten crear jaquetes de mezclilla elegants i interessants.

Consells per triar

 • Una gran jaqueta de mezclilla hauria de semblar-se a una jaqueta i no semblar a una bossa.
 • Per crear una silueta femenina i romàntica, heu de mirar els models equipats.
 • Les jaquetes de grans mides han de tenir una decoració mínima, ja que els elements addicionals donen al producte un volum, per tant, les noies semblen més completes.
 • Val la pena evitar els teixits metàl·lics brillants que actualment estan en tendència, ja que afegeixen a la imatge de plenitud.
 • S'accepta que els colors foscos ajuden a mostrar-se més prims, però aquesta regla no s'aplica a les jaquetes de mezclilla. Cal prestar atenció a colors brillants. Una jaqueta de color saturat, com un accent brillant, atraurà l’atenció dels altres.
 • Les nenes amb malucs i natges frescos haurien d’oblidar els models curts per no mirar encara més.Una solució excel·lent seria la longitud del producte al genoll o la cuixa mitjana.

Què portar?

Una jaqueta de mezclilla de grans dimensions és una cosa versàtil que es pot portar amb gairebé tots els elements del vestuari. El tàndem d'un vestit brillant decorat amb una estampada de flors i una jaqueta de mezclilla es veu molt bonic i femení.

Per a les noies que prefereixen els motius masculins a l'hora de triar la roba, poden portar una camisa de franel·la per a un home. La combinació clàssica de suèter de punt fi amb una jaqueta de grans dimensions també és molt popular entre les dones obeses.

On comprar?

Cada temporada aporta noves tendències i tendències. Aquest any, els dissenyadors van prestar especial atenció a les jaquetes de mezclilla i no van oblidar els models de noies completes. Les jaquetes de mezclilla són ideals per a la temporada baixa i, sovint, complementen l'aspecte de les nits d'estiu fresques.

Les noies grasses poden comprar un model elegant en una botiga habitual o utilitzar els serveis d'una botiga en línia.

Avui, molts llocs ofereixen roba elegant i de més grandària, però només uns quants tenen models de mezclilla de gran format.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació