Roba per a dones obeses

Abric d'estiu per a dones obeses

Abric d'estiu per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 

Models

Els models d'abrics d'estiu solen ser cosits de teixit lleuger sense folre. Aquest abric per a la totalitat pot ser objecte d’un armari, que estirarà la silueta en alçada, farà que la figura sigui més prima, talli els costats addicionals i, finalment, converteixi el seu propietari en una noia fràgil i sofisticada.

El més popular per als models senzills i pràctics de les capes d'estiu, consideren el més interessant:

 • Capa de tall recte: producte d’estil clàssic amb colors pastís o foscos
 • Capa d'una línia: estil trapezoïdal, estreta i amplada cap avall
 • Capa de silueta X - equipada, amb pit i maluc amagats en un estil solt
 • sobredimensionat - abric solt amb ratlles discreta i mànigues llargues
 • El capoll és una capa de voluminós O-silhouette amb mànigues curtes
 • bata de vestir - zapashny o tall directe amb un sostenidor als botons o sota un cinturó
 • escut de plomall llarg amb una escletxa a la part posterior
 • vestit abric - tallat a la cintura, generalment complementat amb un gran nombre de botons
 • Capa de capa curta i acampanada amb sivella al coll, sense mànigues
 • poncho de pelatge: un rectangle o cercle amb un tall per al cap al centre
 • abrics de punt - teixits a les agulles o cosir a partir de teixits de punt
 • Un abric transformador, un aparellament fàcil és molt original i té moltes variacions i combinacions
 • abric sense coll - "Chanel", amb escot rodó i màniga curta
 • una capa sense mànigues o amb una màniga de tres quarts, amb una cavitat oberta, s'assembla a un armilla allargada.

Estils

Els models d'abrics d'estiu per complet es divideixen en diversos tipus d'estil bàsic: clàssic, empresarial, romàntic, urbà, retro (vintage) i esportiu.

L’estil clàssic d’un abric d’estiu per a dones amb una figura no estàndard està representat per un tall recte, estricte, per la longitud del genoll o inferior. Representants vius d'aquest tipus són models simples i senzills de tall recte en colors pastel. L’estil clàssic de la capa correspon al codi de vestimenta d’estil de negocis.

L'abric d'estiu per a l'estil romàntic complet implica la creació d'una imatge suau i sofisticada. Per a aquesta capa és típic l'ús de materials combinats, tall lliure, en colors brillants i bells. És apreciat no només per les noies joves, sinó també per aquells que, en principi, no són massa complexos quant a la seva mida. Els accessoris brillants afegiran l’aspecte romàntic femení. El vestit d'estiu a l'estil de boho també es pot anomenar un dels representants de l'estil romàntic.

Un abric d'estiu en un estil urbà popular o casual és una comoditat elegant. Aquí, qualsevol dona té el dret de portar aquest article de roba que la fa irresistible i, alhora, femenina, amaga els defectes de la figura i posa l'accent en la dignitat. Les dames amb grans pits i malucs en presència de la cintura triaran un estil ajustat i els models trapezoidals o capes tòpiques ajudaran a amagar la panxa.

Una dona amb un abric d'estil d'estil retro sempre tindrà un aspecte de bon gust. L’estil vintage té un aspecte especial i elegant. El vestit de capa, capoll, "Chanel" no solen ser els colors d'aquests abrics, però el tall és concís i sofisticat.

L’estil esportiu és estimat per les dones de qualsevol mida del cos. Les senyoretes de magnífiques formes no són l’excepció. L'abric d'estiu en aquest estil no està pensat per a practicar esports mediocres, sinó només com a còmodes, solts, sense restriccions, de roba. Una capa de punt no gaire llarga amb cremallera i armilla és adequada per a l'estil descrit.

Teixit

En cosir models d'abrics d'estiu per complet, s’utilitzen diversos materials: denim, popeline, rep, moire, vellut, brocat, tafetà, setí, impermeable ... És preferible utilitzar teixits naturals (de cotó, lli, seda), ja que "respiren". ", I els seus propietaris suen menys. Els líders dels abrics elegants i còmodes per a la capa d’estiu jacquard. El jacquard és un material de grans grans que s'assembla a un tapís. Aquests teixits es fabriquen a partir de fibres naturals i sintètiques.

Els teixits brillants amb la incorporació de lycra, amb un fil metàl·lic, com ara el setí i el setí, amplien visualment i amplien la figura ja completa, de manera que només es poden utilitzar en aquells llocs, que la seva impecabilitat no fa dubtar.

Un abric d'estiu, fet de punt o de ganxet, de fil natural lluminós, decorarà el sexe just de qualsevol mida i edat.

Color i impressió

Per a una capa d'estiu, els tons pastel naturals (tons beix, gris perla, mostassa, ocre, marró) o brillants (vermell, groc, maragda, blau) són els més adequats. Però les dones amb proporcions imperfectes no haurien de renunciar als clàssics colors blanc i negre. S'ha sabut des de fa molt de temps que el color negre disminueix i redueix visualment les proporcions del cos. La capa blanca està dissenyada per donar la impressió de luxe i estatisme inherent a les reials, així com refrescar la pell.

Els colors clars tradicionals distreuen l'atenció de les àrees problemàtiques. Es recomana estampes sucoses, principalment motius animals, vegetals i geomètrics. Els abrics de colors variats semblen més aviat avantatjosos per a dones amb formes magnífiques. A causa de les ondulacions del patró, els vostres formularis redundants s’anoten immediatament. El "peu d'oca" i les franges blanc i negre, fins i tot les horitzontals, produeixen la mateixa impressió de volums decreixents. No ampliaran la seva figura, sinó que, al contrari, emmascararan els seus volums reals.

Què portar?

L'abric d'estiu amb mànigues curtes sencer és genial, no només amb vestits lacònics, sinó també amb pantalons i pantalons texans. Les capes sense mànigues es combinen millor amb les bruses amb mànigues translúcides o suéteres de punt. Els models amb doblatge acampanat s'han de portar amb faldilles de llapis o pantalons estrets. La manca d’un coll en un abric d’estiu “Chanel” està equilibrat amb un mocador, una joieria massiva o un coll de poddety sota la part inferior de la samarreta.

Pel que fa a les sabates, amb un abric d’estiu, no cal portar només un taló alt: sandàlies còmodes, sandàlies de falca, sabates amb cordons amb taló petit, botes de malles d’estiu: l’estil no depèn de l’altura de la botonera. Fins i tot es pot pagar amb sabates dures, és millor combinar-lo amb accessoris addicionals del mateix estil.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació