Roba per a dones obeses

Parc de dones de grans dimensions

Parc de dones de grans dimensions

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Models
  2. Longitud
  3. Material i color
  4. Com triar?
  5. Imatges espectaculars

Una dona es manté com a dona en qualsevol època de l'any i en qualsevol construcció. L’elecció de roba per a dones primes no és avui un problema: centenars de models per a l’estiu i l’hivern estan sempre al seu servei. Però, què passa si la senyora està disposada a tenir sobrepès o és propietària de proporcions sòlides?

Els dies en què només quedaven per a les "boques" els dies en què només quedaven vestits i bosses de pell sense forma de bossa, van quedar enrere. L'assortiment de qualsevol fabricant de roba exterior gairebé segur que trobarà un parell d'ofertes de talla gran.

Una de les decisions més modernes i curioses, tant en temporada baixa com en dies d’estiu inclinats, es pot anomenar parc de jaqueta. Parcs encantadors en un disseny bastant senzill i en forma de semiesportius. Per això, es combina fàcilment i amb elegància amb la majoria de les peces de roba de qualsevol fashionista. Una silueta bastant llarga d’aquesta jaqueta protegeix de manera fiable tant del vent fred com de la neu o la pluja, de manera que la noia pugui triar amb seguretat la resta d’imatge basada en consideracions estètiques i no pràctiques.

Models

En la seva realització habitual del parc, hi ha la presència de puntes a la zona de la cintura, que permet estrènyer la jaqueta per a un estalvi de calor més fiable. En el cas de les variacions de les dones completes, es pot moure el cordó de la cintura a la vora.

Per a les dones amb tendència a la corpulència, es recomana als parcs per obtenir un màxim de tall lliure i directe, que inclou mànigues àmplies i una caputxa voluminosa. Si la figura de la senyora s'assembla a un rellotge de sorra, el cordó s'hauria de col·locar en un lloc clàssic: a la cintura.

Independentment de l'estil dels models moderns, es pot rebutjar el minimalisme tradicional inherent a les primeres jaquetes d'aquest estil. En la tendència dels elements decoratius brillants, botons grans i brillants, brodats i de vegades fins i tot pedreria.

Ara, ningú no es sorprèn de les modificacions hivernals dels parcs: hi ha diverses opcions de revestiments, que difereixen en la capacitat de conservar la calor. Si ho desitgeu, podeu caminar en aquests parcs la major part de l’any, ja que la transformació de models assumeix la capacitat d’eliminar diversos elements de la jaqueta.

Longitud

La longitud de la parka per a "rosquilles", així com les opcions de mida normal, poden diferir significativament. Els estilistes aconsellen no implicar-se en parcs radicalment escurçats. Molt més apropiat seria la longitud a la meitat de la cuixa.

Si els volums de les noies corresponen a les proporcions correctes, haureu de parar atenció a la talla esportiva, però quan vulgueu reduir visualment certs aspectes de la figura, és millor quedar-vos amb una jaqueta de trapezi.

No obstant això, els parcs curts no són gens tabú per a una dama amb cos. Amb una combinació adequada amb faldilles de màxima longitud, pantalons estrictes o pantalons texans de disseny clàssics, fins i tot un model curt es veurà i cridarà l'atenció.

La longitud estàndard dels parcs - fins a la meitat de la cuixa. En aquest cas, la jaqueta va bé amb faldilles i models de pantalons més amplis. El més guanyador per a "donuts".

Els parcs allargats, els abrics no només protegeixen del vent i del fred, sinó que també formen una imatge inesperada, però espectacular, en combinació amb una faldilla o vestit curts.

Per als amants de solucions inusuals, els parcs amb mànigues curtes o sense ells seran un veritable descobriment. Es tracta d’una espècie de simbiosi d’una jaqueta i armilla a tota regla; per això, les tendències modernes de la moda permeten el seu ús en una jaqueta de pell, jaqueta o fins i tot un suèter original.

Material i color

Les variacions hivernals càlides dels parcs de jaqueta es cusen amb un farcit de pell sintètica. La cara exterior pot ser diferent: de la tela impermeable o de la pell als teixits i de la pell. Alguns models combinen diversos d'aquests materials alhora: per exemple, les insercions de cuir o de camussa en un impermeable semblen molt interessants.

Sigui quina sigui la part externa del parc, està sotmesa necessàriament a una impregnació especial per proporcionar propietats repel·lents d'aigua. Els nous models d'alta tecnologia de jaquetes d'aquest estil es fabriquen amb teles de membrana especials que augmenten la practicitat i la resistència al mal temps.

En la forma en què ara es coneixen els parcs, inicialment van realitzar les funcions d’un uniforme; per tant, els seus colors eren extremadament utilitaris: el caqui, el beix i el gris. Atès que els dissenyadors de moda han notat els parcs, la paleta d’aquestes peces ha canviat significativament; avui, ningú no es sorprendrà dels colors més saturats, que semblen més els vestits d’esquí.

Els tons més moderns de la temporada són de color vermell blau, bordeus i mostassa groc.

Com triar?

En el cas de l'elecció dels parcs per a la noia, els "rosquers" són extremadament importants per obtenir la mida adequada. Si el parc tindrà almenys una talla més gran del que el seu propi propietari sol portar, això està ple del risc de donar més volum.

No es recomana escoltar el desig de comprar una jaqueta una mica menys del que hauria d'haver valgut, cosa que només farà èmfasi en algunes de les imperfeccions de la figura. Idealment, aquesta hauria de ser una jaqueta amb un marge mínim de mida, que us permetrà portar un cardigan o un jersei de punt en els dies més ràpids.

Les butxaques de grans dimensions permeten estirar visualment fins i tot la silueta més magnífica, i una vora de pell de la caputxa i la part inferior de les mànigues afegirà espectacularitat i lleugeresa a la figura.

A partir de les característiques de la figura, heu de triar la longitud i l'estil dels parcs. Es poden disfressar lliures extra de l'abdomen i la cintura amb un tall recte i neutre. Els colors s'han de triar segons el tipus de color de la nena.

Imatges espectaculars

El model abreujat dels parcs dels colors clàssics de l'exèrcit comença a jugar amb nous colors gràcies a la tapa de pell de la caputxa. El color de la pell s'afegeix a la imatge de simetria vertical i una brusa blanca amb una impressió memorable fa que prestis atenció a la imatge quan es desfà el parc.

El tall inusual dels parcs de la jaqueta està privat de la campana, la qual cosa va permetre experimentar amb l'olor i el coll, deixant obert el coll i la clavícula dreta. Un aspecte commovedor, que fa que la noia sigui fràgil i indefensa, només es beneficia de texans ajustats amb botes de vaquer i sacsejades.

Una altra confirmació que el negre és per a tothom –i els models amb proporcions adolescents– i les dones "al cos". La combinació de colors seleccionada de la part superior, deixant la zona del bikini gairebé oberta, i els pantalons es redueixen visualment i el parc equipat posa l'accent en els llocs adequats, posant l'accent en les curvatures atractives.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació