Roba per a dones obeses

Capa per a dones obeses

Capa per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 

Quan no fa calor, però encara no fa fred, és hora de pensar en un nou impermeable.

I si per a les noies primes no hi ha problemes amb l’elecció, les belleses completes dubten i es perden en l’elecció. I completament en va! Avui, els principals dissenyadors i dissenyadors de moda ofereixen roba que conté totes les tendències actuals.

Les dones amb més talla poden recollir fàcilment un impermeable. Una varietat de models, tallats, de tons, li permetrà un aspecte elegant i bonic per a noies de qualsevol tipus de cos. Avui hi ha molts models: romàntics, clàssics, esportius, per a tots els gustos.

La regla principal a l'hora de comprar - el producte hauria de "reposar" idealment a la figura, ocultant els seus defectes i posant l'accent en els avantatges.

Models

Capa de la silueta equipada

Aquest model és adequat per a propietaris de qualsevol físic. Fa que la imatge sigui més femenina i sofisticada. Aquest impermeable manté la seva forma perfectament i un bonic cinturó proporciona a la silueta un perfil de rellotge de sorra. Perquè la imatge sigui perfecta, heu de triar els accessoris adequats i el color del producte.

Sovint, les dones amb magnífiques formes tenen cura dels estils adaptats. No obstant això, és en ells, amb accents ben col·locats, la figura adquirirà les proporcions necessàries.

Recobriment recte

Amb els anys, les línies rectes de la roba expressen el bon gust dels seus propietaris. Amb una magnífica figura, l'aspecte aïllat d’una silueta directa s’adapta perfectament. Gràcies a les línies verticals clares, la figura s'estén visualment i augmenta visualment el creixement.

Trapezi

Per a les noies amb grans volums, aquest model és el més popular. Ella és una impermeabilitzant o en forma de llama. Aquesta silueta espaiosa i confortable emmascara tot allò que és superflu, la qual cosa confereix als seus propietaris.

El model aïllat com a cremallera pot tenir cremalleres o botons. Sovint, aquest impermeable té un coll o un coll de baixar. Butxaques, mànigues, un coll pot actuar com un accent interessant.

D'estil oriental

Aquest és un dels models més populars. Es caracteritza per mànigues àmplies, rectes, sivelles petites i un tall asimètric.

Mantell retro de pit doble

Aquesta és també una capa d’estil molt popular per a dones obeses. Es recomana per a dones de totes les edats. Els mantells dobles són majoritàriament llargs. Per tant, es recomana per a noies altes.

Models originals de impermeables

Aquells que no els agrada fusionar-se amb la multitud i que solien destacar en tot, els fabricants ofereixen solucions inusuals i interessants. Per exemple, la capa de pluja aïllada original de grans dimensions amb màniga abreujada. O una capa d’un inusual tall asimètric. En aquest estil, la longitud del producte és més curta al davant i més llarga a la part posterior. Els models amb mànigues suaus i originals donaran brillantor a la imatge.

Longitud

Quan trieu una capa per obtenir una figura completa, heu de prestar especial atenció a la durada del model. El fet és que és massa curt, ja que un impermeable massa llarg pot arruïnar tota la imatge. Per tant, els mantells llargs donen gravetat, fan que la silueta sigui sobrecarregada i massiva. I si el creixement no és elevat, llavors un llarg impermeable l’escurçarà encara més. Una capa de pluja retallada per a la totalitat tampoc no és una opció. Si us agraden aquests models, és millor triar una jaqueta o una jaqueta.

No espatlleu la forma de roba seleccionada ineptament.

La longitud òptima d'un impermeable gran és a la meitat de la cuixa. Aquest estil amaga la zona problemàtica i fa que la noia sigui més alta i més prima. Si cal, es permeten desviacions de la longitud especificada 5 centímetres.

Com triar un impermeable?

Una figura completa, com qualsevol altra, de roba pot ser beneficiós per emfatitzar o fer malbé. Per tant, és necessari poder triar el model de capa adequat per a la vostra silueta. Això farà que la imatge sigui més proporcional i harmoniosa, amagui les imperfeccions de la figura, distregui l’atenció de les àrees problemàtiques i se centri en àrees més guanyadores.

Cal parar atenció als detalls. Per exemple, dues files de botons o un cinturó ample accentuaran la cintura.

El mantell de silueta recta us farà més alt i més prim.

Si voleu ocultar les cuixes completes, heu de triar un model lleugerament encastat, que es va estendre a la part inferior.

Les mànigues àmplies amagaran les mans. Es permet la seva longitud total de tres quartes parts. També és apropiat un cinturó ampli.

Una opció excel·lent per a les dones obeses és la capa de cintura alta. Emmascara bé l'abdomen i les cuixes, i equilibra les proporcions. L'èmfasi aquí és al pit, emfatitzant el seu avantatge.

Pes de grans butxaques silueta. És preferible escollir butxaques de morter, rectes o bisellades.

El fet que els grans models sense forma oculti una figura completa és una fal·làcia absoluta. Trieu models amb una silueta clara. Visualment fan que la forma sigui prima i ajustada. Fins i tot un abric lliure hauria de tenir un esquema clar. Recordeu-ho quan heu triat un impermeable per a dones obeses.

Material i aïllament

Els propietaris de magnífiques formes han de triar impermeables de tela suau i fluida. Pot ser dens o prim, però certament flexible. El material ha de marcar la figura i no afegir-hi cap volum.

Així, el teixit que flueix és perfecte per a una imatge romàntica, ja que proporciona una lleugeresa i una sofisticació. Un impermeable de tela densa i flexible és idoni per a una imatge d'oficina i de negocis. Si trieu un impermeable, heu d’evitar materials brillants, ja que estan plens de vista. I el mat, al contrari, ajuda a amagar les imperfeccions de la figura.

Els abrics de pell mereixen una atenció especial. Són intemporals! I per a dones obeses, podeu triar un model de cuir adequat. És important que la pell sigui tova. I eviteu la pell de cuir.

També podeu triar models de camussa fina. No obstant això, quan es compra aquests productes, cal recordar que la pell i el ante es requereixen de contingut especial. Els abrics de pell estan decorats amb pells petites o algun tipus d'insercions.

Hi ha models fets amb una barreja de fibres de cotó i polièster. Aquest material és fàcil de netejar, asseca ràpidament i està ben conservat. Durant la temporada més freda, podeu escollir un impermeable amb folre polar i una caputxa. En alguns models, el revestiment i la caputxa són extraïbles, la qual cosa els permet portar tant durant el clima càlid com fresc. I a l’hivern, pots portar impermeables al polièster farcit.

Color i impressió

Els impermeables poden tenir qualsevol color. Lleuger, fosc, brillant, a la vostra discreció. Els models negres i altres models foscos (blau fosc, verd fosc, albergínies) són especialment populars. Aquestes capes minven visualment i emmascaren les imperfeccions de la figura. Els tons clars són molt ambigus. Són una mica grasses, però alhora ofereixen frescor, elegància i lleugeresa a la imatge.

Si us agraden les impressions a la roba, escolliu un impermeable amb una impressió. S'hauria de donar preferència als ornaments geomètrics, als petits patrons florals o a les cèl·lules. És important que la impressió no sigui gran, en cas contrari augmentarà el volum de la figura. El dibuix pot ser tant a tota la superfície del producte com als detalls separats: mànigues, coll, butxaques.

Tendències de la moda

Els fabricants ofereixen models complets per a dones de impermeables amb elements de distracció. Per exemple, amb una cintura alta. Una cremallera asimètrica, com ara una cremallera inclinada, també és rellevant. Per a un cos complet, és important allargar visualment el creixement. Aquí us ajudarem a vestir-se amb un cinturó.

Val la pena assenyalar que la imatge no s'ha de sobrecarregar amb accessoris, elements de decoració o embolcalls. A partir d’aquesta figura semblarà més voluminosa.

Què portar?

Com que l’aigua de pluja pertany al vestuari estàndard, s’adaptarà a tot. Es pot usar per qualsevol motiu. Aquesta peça de roba serà adequada quan es vagi a treballar, a passejar, a una festa. Primera regla: per observar l'equilibri de les proporcions de la imatge.

Per treballar en forma d’un impermeable recte o semiacabado en combinació amb pantalons rectes i prims. De vegades, els pantalons es poden substituir amb faldilles o vestits de silueta similar de mitjana longitud. Les sabates són adequades per al taló mitjà.

En un entorn informal, podeu combinar un impermeable amb uns texans flacs. Sabates, podeu triar qualsevol.

Vull destacar que amb un pantalons curts i pantalons amples, una noia amb una forma curveta no hauria de portar cap impermeable.

Amb un ambient romàntic, sota un impermeable es pot triar un vestit amb motius florals, florals o ratlles. En aquest cas, les sabates han de ser talons. I si el mantell en si és el model original, hi haurà prou sabates a poc temps.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació