Roba per a dones obeses

Pantalons de mides grans per a dones obeses

Pantalons de mides grans per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Models de vestir
 2. Al restaurant
 3. Per a la celebració
 4. Al casament
 5. Normes per triar els vestits de pantalons per complet
 6. Com triar els pantalons?
 7. Selecció superior
 8. Què portar?
 9. Imatges de moda

El vestit és un tipus de roba versàtil i pràctica que permet expressar qualsevol estil. Un pantalons de vestir per a dona completa també és una gran oportunitat per semblar atractiu.

Es centra en l’atractiu de les formes femenines i emmascara les imperfeccions de la silueta. Triar un vestit elegant i bonic no és fàcil. En aquest article explicarem com no cometem un error en comprar.

Els pantalons de vestir s'han convertit en una part integral de l’armari per a diferents propòsits: festius, diaris, empresarials. L’opció d’oficina pot consistir en pantalons clàssics tallats amb una fletxa i una jaqueta estricta. Un look casual sense vestit permet pantalons acampanats i una jaqueta que no encaixa.

Per a noies completes més aquest conjunt amb pantalons que visualment fa una figura més harmònica.

Models de vestir

Un vestit ben triat crea un aspecte atractiu i atractiu. Contràriament a la creença popular, els propietaris d’una figura completa no es veuen obligats a escollir. Hi ha molts models elegants, entre els quals qualsevol dona trobarà un kit pel seu gust i la seva mida corporal.

Per semblar atractiu i elegant, el vestit ha d’adaptar-se a la figura i asseure's bé. Cal avaluar els avantatges i desavantatges de la figura i triar la roba en conseqüència.

Trieu models de teles cares. Això farà que la imatge sigui més luxosa i atractiva. Triar el color del vestit no es limita al negre. És important combinar tonalitats correctament per tal de situar la imatge de manera favorable.

Per a les dones obeses hi ha models adequats de colors profunds, que poden ser simples o amb una impressió interessant.

Els vestits elegants estan decorats amb elements com volants, però no han de ser de grandària gran i és millor que estiguin disposats verticalment.

Al restaurant

Tothom sap que el pantalons de dona ha anat més enllà del gabinet de l'oficina. En el nostre temps, aquest vestit es pot posar allà on vulgueu. Anar a un restaurant, triar un pantaló. Aquesta és la millor opció, permetent que tothom estigui al centre de l'atenció: des de negociacions comercials fins a una reunió romàntica.

Aquest conjunt crea una imatge elegant. Completa-ho amb un estil espectacular i un maquillatge interessant, i serà irresistible.

Per a la celebració

Anar a una celebració, vestir audazament un pantaló. Si abans, molts creien que no era del tot adequat, ara aquesta opció és perfecta. El vestit per a les vacances hauria de semblar luxós i presentable. Es caracteritza per impressions espectaculars que poden ser de vellut, decorades amb pedreria o altres elements decoratius.

Els botons d'or brillants o el coll de pell semblen més impressionants.

Al casament

En el nostre temps, es considera de moda portar una núvia per a un casament, ni un vestit, sinó un vestit. Aquesta innovació s'inspira en nosaltres dels països europeus. Per descomptat, molts segueixen la tradició d’escollir un vestit. No obstant això, aquells que prefereixen el vestit no només tenen un aspecte elegant i atractiu, sinó que també es senten còmodes durant les vacances.

Triar un vestit de casament, primer cal atendre els detalls següents:

 • Color

Normalment, els vestits de núvia es presenten amb un color blanc clàssic, així com colors propers. És cert que les personalitats més extravagants poden oferir colors brillants i visibles.

 • Teixit

El conjunt de noces ha de ser de materials cars i luxosos.

 • Decoració

Algú pot considerar que el casament s'ha de portar alhora. Tanmateix, no és així. La joieria no hauria de ser molt. Per exemple, un broquet vell serà espectacular. Diversos strass, perles, cintes, etc., poden fer que la imatge sigui absurda.

 • Estil

La regla principal a l'hora d'escollir un estil és que el vestit hagi de coincidir amb el cos.

Normes per triar els vestits de pantalons per complet

Per fer l’elecció correcta en comprar un vestit, haureu d’utilitzar l’assessor d’experts de moda. Cal parar atenció a detalls com:

 • Franges diagonals. Un patró d'aquest tipus esmorteeix visualment i distreu l’atenció de les àrees problemàtiques. Lint, volants, botons, llaços o butxaques no aptes per a propietaris d’una figura magnífica. Però el vestit ratllat us mostrarà la llum més favorable.
 • Mànigues. Prefereixes les mànigues rectes. Es canviarà l'atenció de les malucs i la cintura. El disseny personalitzat i l'ajust només es centraran en àrees no desitjades.
 • Línies verticals. Es poden presentar mitjançant talls, plecs, diverses cortines o fermalls disposats verticalment. Aquests elements tenen un efecte de tracció que, de nou, redueix visualment el volum. Una condició important és que les línies siguin rectes i el seu color sigui neutre.
 • La longitud de la jaqueta. Les noies amb una talla de roba de 50 anys haurien de rebutjar les jaquetes llargues. Fins i tot si voleu ocultar els vostres malucs sencers amb això, arrisqueu que la figura sigui més pesada.
 • Part superior Per a les dones obeses se'ls permet portar un top llarg en forma de cardigan, abric curt o túnica llarga. No obstant això, cal recordar que aquestes coses només es poden combinar amb pantalons estrets o ajustats.
 • Jaqueta clàssica. Es veu molt bé en un conjunt de peces grans, que inclou una jaqueta clàssica i pantalons estirats amb fletxes.
 • Pantalons de cinturó. Per a senyores amb formes arrodonides, la millor opció són els pantalons amb cintura elàstica.
 • El color del vestit. Si trieu l’opció d’oficina o negoci, mireu de prop els colors negre, blau i gris fosc, les opcions de la cel·la petita també són acceptables. Per a unes vacances, els tons marrons, bordeus o vermells són molt adequats.

Com triar els pantalons?

Per fer que una imatge en un vestit sembli atractiva, cal que els pantalons estiguin correctament seleccionats. La tasca dels pantalons: mostrar els malucs del millor costat, però no se centra en la seva atenció.

Triar la part inferior del vestit, tenir en compte les recomanacions dels estilistes:

 1. Per als malucs sencers en forma de silueta recta, ajustada o de pantalons X.
 2. Preferiu els pantalons de cotó, llana, vellut, lli, viscosa, polièster o estirament.
 3. Les fletxes són adequades per a un vestit de negocis, i una versió informal o de vacances pot quedar sense elles.

Selecció superior

Per semblar visualment més prim, heu de triar opcions bastant senzilles per a la part superior dels vestits. Aquests poden incloure:

 • Jaquetes de punt i clàssics. Es distingeixen per una silueta semitestilitzada, un coll estret anglès i petites flaps.
 • Jerseis o túniques espaioses, per sota de les natges.
 • Bruses semi-equipades.
 • Cardigans de punt.

Què portar?

Triar el vestit adequat per a la figura és la meitat de la batalla. Podeu trencar fàcilment la imatge sencera si escolliu sabates o accessoris equivocats. Parlarem de com es pot afegir un vestit amb pantalons per a noies completes.

Si heu triat un model clàssic recte de pantalons, en aquest cas recolliu sabates amb un taló petit.

Per als pantalons fets amb la silueta X, calçats de taló de taló o talons alts. No és un secret que un taló alt ofereix una silueta esvelta; no obstant, cal recordar que la marxa ha de ser ferma, fàcil i segura. Si no esteu còmodes en aquestes sabates, trieu un taló inferior per no semblar ridícul.

Per a un vestit diari senzill, podeu escollir sabates còmodes amb un taló pla o petits talons. Pel que fa als accessoris, llavors un gran nombre de joies no seran aptes per a vestits d'oficina. En aquest cas, hauria de ser el més petit.

Per a un look festiu, pots recollir decoracions massives i brillants. Testificaran la solidesa del seu propietari. Però també passa que la part superior del vestit està molt bé decorada i és en si mateixa un adorn. En aquest cas, podeu afegir la imatge de pendents, polseres o un collaret petit.

Imatges de moda

Els estilistes recomanen prestar atenció als nous articles de Bielorússia. Es diferencien en estil, qualitat i preu raonable. La foto mostra diversos vestits espectaculars per a dones obeses. Potser alguns d'ells us convé.

 • El primer vestit és brillant i atractiu.

Aquesta és una opció fantàstica per a un esdeveniment festiu durant el dia. El kit és bastant senzill. No té centelleigs i altres decoracions. Però en ell no passareu desapercebut, gràcies al color vermell i a l'estil únic. El conjunt es pot complementar amb accessoris de color vermell, negre o blanc.

 • A la segona foto apareix un interessant vestit de pantalons multicapes.

Aquí, una estricta jaqueta grisa amaga una brusa cruel i entremaliat. Refresca i reactiva la imatge perfectament. Tot i que el kit és gris, no sembla avorrit i esvaeix. Els botons blancs complementen la brusa brillant, que afegeix entusiasme a la imatge. Es pot completar amb l'ajut de grans arracades i una fina cadena d'or. I, per descomptat, no us oblideu del maquillatge brillant.

 • La següent foto ens presenta un vestit d'estiu brillant i atractiu.

A l’estiu, la majoria vol portar roba de tons tan alegres. Aquest vestit s'alegra i literalment cobra a tothom amb positiu. El vestit està fet de teixits lleugers, que permeten portar-los, per exemple, de vacances. Els accessoris coincidents completaran aquest bell aspecte.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació