Roba per a dones obeses

Vestit negre per a dones obeses

Vestit negre per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Per què té un vestit negre tan ple de dones?
 2. Estils
 3. Models elegants
 4. Teixits
 5. Vestit blanc i negre
 6. Consells per triar
 7. Què portar?

El negre és un dels colors femenins més estimats, presents a l'armari pràctic de totes les noies, independentment de la seva edat i de la seva mida corporal. El color negre està frenat, estricte, però alhora misteriós i atractiu: causa tota una sèrie d'emocions en conflicte. Almenys, un vestit negre, probablement, és a la majoria de les dones del planeta, ja que aquesta és la versió clàssica del vestit de sortida, que sempre es manté de moda.

Un amor especial per als vestits negres és alimentat per dones i nenes grasses. Diversos segles d'història de la moda ens han demostrat que el negre és el més adequat per a les dames d'aquesta construcció, ja que és capaç de reduir visualment el volum. Per això, anar a una festa, pyshechki, sempre porta un vestit negre.

En aquest article volem parlar de com manejar correctament el negre, per no semblar avorrit i avorrit, així com quins models de vestits negres han de prestar atenció a les noies amb una figura adherida.

Per què té un vestit negre tan ple de dones?

El clàssic petit vestit negre, introduït en la moda de Coco Chanel, va ser significativament diferent del que les noies modernes porten als còctels. En el moment en què el dissenyador francès treballava, el negre es considerava trist, però la petite robe noire va fer una veritable revolució en el món de la moda. Era extremadament senzill: una silueta semi-ajustada, una faldilla que cobria el genoll, una màniga llarga i estreta. I no hi ha decoracions: tot és molt concís. Qualsevol dona podia permetre's aquest tipus de roba, perquè era molt barat: potser aquest és el secret de la popularitat del petit vestit negre de tot el món.

Les noies amb formes luxoses es troben entre els seguidors més fidels d'aquest vestit senzill però elegant. El vestit negre, que Coco Chanel el va crear, és adequat per a tot tipus de figures, incloses les completes. És capaç d'estirar i estretar visualment la silueta, corregint així els defectes dels quals pateixen magnífiques belleses.

Estils

Vestit amb cintura alta

Un vestit de cintura alta és gairebé sempre un cent per cent, ja que aquest estil és ideal per a dones joves plumper. Us aconsellem que distreu el tema grec i mireu els models més moderns de longitud mitjana, amb un escot triangular profund i mànigues estretes.

Vestit de vaina

El vestit de la vaina és el més proper al petit vestit negre de Coco Chanel. Avui, les noies no necessiten amagar les cames, com es va fer a principis del segle passat. Per tant, si no considereu que aquesta part del cos és un problema, trieu-vos la possibilitat de triar models reduïts.

Vestit de nit

El vestit de nit de color negre, amb poques excepcions, és una opció guanyadora. Un bon escot accentuarà un magnífic pit, una silueta ajustada crearà les proporcions necessàries. Si sou feliç propietari de les cames esveltes, mireu-lo amb un tall alt de la faldilla.

Túnica

Túnicatipus de vestit que gaudeix d’amor calent entre les noies grasses. L’estil lliure de balaclava amaga perfectament tots els defectes de la figura. No obstant això, amb aquest vestit cal tenir cura, en cas contrari hi ha un risc de convertir-se en un núvol negre i fosc. Utilitzeu accessoris brillants que actualitzin la imatge. Per exemple, la cintura es pot destacar amb una corretja de color.

Models elegants

El negre és un dels colors primaris utilitzats en un estil de negoci, de manera que un vestit negre pot ser una opció excel·lent per a una oficina.

Els dissenyadors de moda ofereixen diverses solucions elegants i elegants:

 • Vesteix amb olor: Escot en V, màniga ¾, cintura fina a la cintura, faldilla allargada;
 • Vesteix amb coll: coll de forma inusual (per exemple, eix o balancí), silueta recta o ajustada, faldilla cap al centre del genoll;
 • Canvi de vestits: escot rodó poc profund, sense mànigues, tall recte, faldilla midi.

Per a ocasions formals, un vestit negre també serà una gran solució.

A més del model clàssic amb cosset i faldilla equipat al terra, podeu oferir-vos algunes idees més originals:

 • Vestit de mitja, la figura adequada, cosida amb teixit elàstic. Aquí hi ha dues condicions importants: la primera és l'ús obligatori de roba interior correcta, la segona és que totes les parts problemàtiques del cos han de ser cobertes (per exemple, amb els braços complets, escolliu un vestit amb una màniga).
 • Vestit amb faldilla asimètrica Sembla molt bonic i inusual. Una faldilla de longitud variable és una manera excel·lent d'atreure l'atenció sense mostrar res extra. El vestit pot cobrir completament les cames de l'esquena, però obriu-les a la part davantera: aquest serà l'equilibri entre la contenció i la coqueteria.
 • Vesteix-te amb un bonic, malgrat les creences populars, no solament les noies esveltes. Si el basc es troba al lloc correcte, desviarà l'atenció de les zones problemàtiques i marcarà la cintura.

Teixits

L'elecció de la tela per a un vestit és una tasca bastant difícil, sobretot perquè els fashionistas d'avui tenen accés a centenars de diferents tipus de materials naturals i artificials. El vestit negre es pot cosir de qualsevol tela, només cal tenir en compte la data de l'any i el format de l'esdeveniment.

Per descomptat, hi ha teixits que les noies amb un determinat tipus de forma han d’evitar. Per als propietaris de formes magnífiques serà setí, peces de punt, puntes i oli. Tota la resta és només una qüestió de gust.

Els vestits de nit de seda negra o de vellut semblen luxosos. Molt populars són els models que combinen diferents tipus de teixits, per exemple, cuir i peces ajustades de punt, seda i puntes.

Vestit blanc i negre

La combinació de colors foscos i clars té una capacitat increïble de canviar visualment les proporcions del subjecte. Aquesta tècnica s’utilitza activament pels dissenyadors d’interiors: per jugar amb les dimensions de l’habitació i la roba, per corregir els defectes de la figura.

La combinació de blanc i negre és un clàssic etern, que no els agrada molts des dels temps escolars. No obstant això, val la pena reconsiderar aquest parell de colors d'una manera nova: com a assistent fidel, capaç d'ocultar alguns defectes de la figura. Feu una pausa des de la versió clàssica de "fons blanc, fons negre", ja que avui dia els dissenyadors ofereixen moltes altres maneres de combinar aquests colors. Els panells laterals de contrast, les ratlles verticals, això és el que us ajudarà a convertir-vos en més prim i visualment més alt.

Consells per triar

 • Anar a buscar un vestit a la botiga, assegureu-vos de portar sabates amb talons i la roba que porteu amb el vestit nou. Això us ajudarà a evitar sorpreses desagradables en forma d’una longitud absurda de l’embolcall o elements que sobresurten de la roba interior.
 • Preste atenció a models inusuals de vestits, però assegureu-vos que no hi hagi massa elements brillants. Per exemple, una funda tipus bat i una vora asimètrica que apareixen en el mateix vestit són clarament excessives.

Què portar?

L'avantatge indubtable del color negre és que es combina perfectament amb tots els tons de l'espectre de color. Per tant, juntament amb un vestit negre, podeu portar accessoris de qualsevol color. Amb aquest vestit es veurà igualment bona joieria feta d'or i plata amb pedres multicolors o transparents.

Les sabates i les bosses es poden combinar amb un vestit de color i poden servir de taques brillants i diluir la imatge.

Comentaris
 1. Amor
  13.02.2016

  Si el vestit negre es dilueix amb accessoris brillants, resulta que no serà una imatge trista. M'encanta la combinació de negre amb color turquesa o vermell.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació