Estils i models de vestir

Els estils, models i tipus de vestits que amaguen el ventre

Els estils, models i tipus de vestits que amaguen el ventre

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Quant de temps prefereixo: llarg, mig o curt?
 2. Quins colors s'ajusten millor?
 3. Una mica sobre els teixits
 4. Quin color corregeix visualment la forma?
 5. Valor del retall
 6. Quins accessoris cal recollir?
 7. Consells: amaga l'estómac i els costats

Vesteix - aquesta és la millor roba per a una noia, perquè només en ella es pot sentir realment atractiu i desitjable. Però, per desgràcia, moltes noies rebutgen aquest equip a causa de defectes de la figura. Un dels problemes més habituals és el ventre que sobresurt. L’aparença d’un "ventre" no sempre és culpa de la noia. Pot aparèixer no només a causa de la dieta i la negligència de l’esport, sinó també per part o malaltia. En un esforç per dissimular un ventre que sobresurt, les noies solen utilitzar dues maneres radicals: o porten peülles per ocultar-ne la figura, o es queden amb roba ajustada, amb l’esperança que els faci més prims.

En aquest article volem explicar-vos els estils existents de vestits de moda que amaguen el ventre. Aprendràs que, fins i tot amb una figura no ideal, pots pagar una roba bonica i elegant.

Quant de temps prefereixo: llarg, mig o curt?

Vestits llargs

Estireu visualment la figura, de manera que són genials per amagar la panxa.

No obstant això, aquesta propietat dels vestits a terra no és vàlida per a noies amb un creixement molt petit. El vestit llarg "Thumbelina" el fa encara més baix. Per tant, si tractes les noies en miniatura, és millor rebutjar-lo.

Vestits de longitud mitjana

Els vestits de longitud midi són idonis per a una gran varietat de tipus de cos. Aquesta és la millor opció per a aquells que desitgin disfressar un ventre que sobresurt.

Una faldilla de longitud mitjana obre les cames de forma seductora alhora que amaga totes les zones problemàtiques del cos.

Vestits curts

Aquesta és la zona més perillosa per a les noies tímides. La minifaldilla, especialment si cobreix els malucs, divideix horitzontalment la figura en el lloc on no es necessita. Trieu estils solts que no accentuen la vostra panxa. També és adequada una faldilla acampanada amb maluc estret.

Per evitar errors, és millor abandonar completament els vestits ultracortes, determinant per si mateix la longitud màxima permesa per a un palmell sobre el genoll.

Quins colors s'ajusten millor?

El color del vestit que necessiteu per triar el que més us convingui. És molt important recordar, tantes noies, que els colors foscos representen visualment una persona més prima, mzbegat al seu armari de colors brillants. Utilitzant una combinació de colors negre i gris, és clar, podeu corregir la figura, però vestida constantment amb colors foscos, és fàcil oblidar els altres avantatges de la vostra aparença.

Pell fresca, bonic to de ulls, color de cabell inusual - tot això es pot destacar amb l'ajut d'un vestit de coloració correcta. Per tant, els colors pastís brillants, rics o delicats han d'estar al vostre armari.

El vestit amb panells laterals, que contrasta en color, redueix visualment la figura; les noies amb una panxa han de mirar definitivament aquest estil. Si us agraden els vestits amb una impressió, trieu els patrons d’orientació vertical: aquest dibuix "tira" la figura.

Una mica sobre els teixits

Si hi ha un ventre que sobresurt, cal evitar els teixits ajustats. Desfeu els vestits de punt gruixut o de guipur elàstic. Aquests materials no només faran èmfasi en tots els plecs existents, sinó que també afegiran de nous.Si us agraden els teixits de calat, trieu els models de vestits amb mànigues de guipur o una zona de decollet, però deixeu que les àrees problemàtiques es cobreixin amb un material més dens.

A més, cal tenir cura de teixits brillants, ja que la superfície brillant sembla més del que realment és. Per tant, també s'han de deixar els vestits de seda i setí. Per tant, la seva elecció és gruixuda, teles mate com cotó, lli, vellut, crep-chiffon, batis, etc.

Quin color corregeix visualment la forma?

No només la longitud del vestit, sinó també el seu color pot ajustar visualment la forma. Tota la paleta de colors es divideix en dues parts: una inclou tons càlids i l'altra freda. Al mateix temps, un color de l'espectre pot tenir tons càlids i freds. Les tonalitats fredes tendeixen a fer que la distància a l'objecte sigui més visualment i els tons càlids, al contrari, la redueixen. Per tant, per crear la il·lusió de reduir el volum, heu de triar la roba en un rang fred.

Aprendre a distingir entre tons freds i càlids és molt fàcil. El color més càlid de la paleta de colors és el taronja i el més fred és de color porpra. Ara mireu amb atenció el ventilador de color: la part més propera a la taronja és càlida i la que és més propera a la violeta és freda.

Valor del retall

La funció inicial d'acabar el teixit és decorativa. Però si necessiteu ocultar la presència de l'abdomen, es donarà més importància a l'acabat, ja que canvia l'atenció de la figura a la roba. Hi ha molts tipus de decoració de vestits: drapejats, insercions de puntes, brodats, aplicacions i franges: encara els podeu enumerar durant molt de temps. Per acabar de jugar a la mà, eviteu línies horitzontals i patrons petits. Costures decoratives verticals o brodats, que cobreixen, caient de dalt a baix: aquests són els mètodes més efectius de correcció visual de la figura.

Quins accessoris cal recollir?

Accessoris: aquest és un altre assistent fidel en la lluita contra el ventre que sobresurt. Igual que l’acabat, s’han dissenyat per desviar l’atenció. Hi ha diverses opcions per utilitzar accessoris per emmascarar aquest defecte:

 • Coses que creen línies verticals, com ara mocadors llargs o cadenes.
 • Les coses brillants que generen accents en els llocs adequats, per exemple, grans fermalls o flors artificials (simplement no els enganxeu a la cintura - és millor triar una zona de desaprofitament).
 • Utilitzeu diverses corretges. Les corretges àmplies, els corsets s’han de col·locar directament a la cintura i prims, una mica més alts i usats amb vestits espaiosos amb tall lliure.

Consells: amaga l'estómac i els costats

 • Roba interior correcta - Això és el que han de portar les senyores amb problemes de cintura, si no tots els dies, almenys en els casos en què necessiteu tenir el millor possible. La roba de cintura és de diferents tipus: separen la part superior i inferior, o un model sòlid, semblant a un vestit.
 • Desenvolupa una postura correcta: tan aviat com comencem a caure, els músculs abdominals es relaxen immediatament i l’estómac "cau". Intenteu recolzar-vos en la columna vertebral quan camineu: llavors l'estómac es torna automàticament i es veurà més prim.
 • Canvieu l'atenció sobre els avantatges de la vostra figura, i les seves deficiències es faran menys visibles. Què t'agrada més de tu mateix? Potser es tracta d’un cofre magnífic, i potser d’una bella esquena o unes cames esveltes. El que us enorgulleix és necessari destacar amb l’estil de vestir correctament escollit.
Comentaris
 1. Elena
  29.01.2016

  Tinc una panxa que sobresurt.Normalment trio els vestits de cintura alta.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació