Roba per a dones obeses

Vestit vermell per a dones obeses

Vestit vermell per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Pros
 2. Qui és adequat?
 3. Quin estil triar?
 4. Combinació amb negre
 5. Què portar?
 6. Consells per triar

El vermell és un dels colors més ambigus de la paleta. Provoca emocions i associacions tant positives com negatives. A la cultura russa, el vermell té un significat especial: simbolitza l'alegria i la bellesa.

Els psicòlegs diuen que el vermell pot tenir un efecte actiu en una persona. Per exemple, la roba vermella no només pot canviar el nostre comportament, sinó també com els altres ens perceben. El vermell està associat amb el lideratge, de manera que normalment és escollit per persones que busquen l'èxit i el poder.

El vestit vermell pot ser la vostra arma en la lluita per la confiança en vosaltres mateixos i l'atenció dels altres. Sobre les regles per triar un vestit vermell per a noies completes, llegiu el nostre article d’avui.

Pros

 • Un vestit vermell immediatament us distingeix de la multitud. Simplement és impossible no parar atenció a aquest vestit brillant i atractiu, així que si busqueu nous coneguts, el vestit vermell es convertirà en el vostre fidel assistent.
 • El vermell és un color sensual i romàntic. En la nostra ment, està inextricablement lligada a un amor i un desig apassionats. Si teniu dubtes sobre què fer una cita amb la vostra persona estimada, deixeu que la vostra elecció caigui en el vestit de color vermell.
 • Hi ha molts tons vermells, des del neó fins al vi. Per tant, malgrat la creença generalitzada que el color vermell és només uns pocs, gairebé totes les noies podran trobar un vestit vermell que s'adapti al seu tipus d'aparença.

Qui és adequat?

La pregunta "Qui pot usar un vestit vermell?" No es pot respondre sense ambigüitats. El color vermell és tan ric i polifacètic que és difícil donar recomanacions estrictes al respecte. Una cosa és segura: les formes inflades no són un obstacle per comprar un vestit vermell. Al contrari, amb l'ajut d'aquesta peça de roba, podeu crear una imatge atractiva i brillant d'una dona bella amb una figura de luxe.

Les coses vermelles són adequades per a noies de tots els colors. No importa a qui sigueu "hivern", "primavera", "estiu" o "tardor": podeu comprar un vestit vermell i sorprendre a tothom amb el vostre aspecte impressionant. Només hi ha una advertència: si teniu la pell vermellosa, no utilitzeu coses vermelles properes a la cara. En aquest cas, heu de triar un vestit amb un coll o un cos de color diferent i deixar que la resta estigui vermella.

Quin estil triar?

Hi ha diversos models de guanyar-guanyar de vestits vermells en què una nena regordeta se sentirà com una veritable reina de la nit.

Per a ocasions especials, que inclouen el casament i la festa de graduació, podeu assessorar-vos vestit de silueta. Aquest és un vestit clàssic de conte de fades: cosset ajustat i faldilla llarga. En aquest cas, la faldilla no ha de ser massa exuberant, deixar fluir lliurement, expandint-se lleugerament cap avall.

Si ho preferiu models curts, presti atenció als vestits de color vermell equipats amb una petita faldilla acampanada al mig del genoll. Es poden complementar amb una màniga llarga o d de guipure dens.

Vestits semiafilats també no s’ha de deixar fora d’atenció. El vestit vermell, que emfatitza la forma apetitosa, sembla increïble. Simplement no us oblideu de la roba interior correcta: pot fer que fins i tot una figura no ideal sigui atractiva.

Combinació amb negre

El vermell va bé amb molts colors de la paleta, però amb el negre forma una combinació especialment espectacular. Es considera que aquesta combinació és un clàssic, ja que els dissenyadors famosos la guanyaven en les seves col·leccions.

Les sabates negres i la bossa seran el complement més adequat per a un vestit vermell. Si parleu d'una reunió de negocis o d'una jornada de treball a l'oficina, el vestit negre quedarà bé amb malles negres i una jaqueta.

El vestit de colors vermell i negre sembla molt atrevit i original. Sense deliberar, només les noies molt segures de si mateixos que els agrada estar al centre de l'atenció i captar l'atenció només poden vestir-se amb aquest vestit.

Què portar?

El vestit vermell sempre juga la part principal: aquest vestit és tan brillant i visible que no necessita reforç en forma d'accessoris cridaners. Deixeu que un vestit bonic es converteixi en la vostra decoració principal per a la nit, i els accessoris i les joies només ajuden a crear una imatge completa.

El kit no hauria de tenir més de dues coses vermelles, de manera que si porteu sabates que coincideixen amb el vestit, tingueu una bossa de color diferent, com el negre o el beix.

Les joies han de ser simples i elegants. L'or es veu millor amb el vermell, però és millor negar-vos les joies amb robins. Els estilistes no se'ls recomana seleccionar pedres perquè coincideixin amb el vestit. Els diamants i les perles seran genials per a una noia vestida amb un vestit vermell.

Consells per triar

 • El vestit vermell no demana, però simplement demana que els sabates de taló acompanyin. L’única excepció és un vestit d’estiu, però en aquest cas és millor preferir sandàlies elegants amb sandàlies o pissarres.
 • El vermell és un color càlid, el que significa que és capaç d'augmentar visualment les dimensions de l'objecte. Per tant, ple de dones boniques és millor negar-se els vestits amb detalls volumètics en vermell: mànigues-llanternes, basques, faldilles amb globus, etc.
 • En triar un vestit vermell preferiu els teixits esmerilats, ja que els materials brillants atrauran l'atenció de les àrees problemàtiques. També renuncieu a les primeres peces de punt i "oli": sovint les coses de teixits elàstics es recullen en plecs lletjos.
Comentaris
 1. Katya
  12.02.2016

  El vestit vermell hauria d'estar al vestuari de totes les dones segures! Aquesta passió i pressió, i només brillantor.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació