Roba per a dones obeses

Banyador per a dones obeses

Banyador per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Models de moda
 2. Material
 3. Color i impressió
 4. Com recollir?
 5. Imatges belles

Amb l’arribada de la temporada de platja, la compra d’un vestit de bany bonic és cada vegada més rellevant.

Els propietaris de formes magnífiques volen mirar a la platja o a la piscina amb estil i eficàcia. Tenen totes les oportunitats per a això. Els desenvolupaments de disseny del 2017 permeten crear diversos estils de vestits de bany per als més complets, que, sent moderns, permeten millorar visualment la silueta i ocultar els defectes de la figura.

Models de moda

Es va presentar una nova col·lecció de vestits de bany a la setmana de la moda de platja, que té lloc a Miami cada any.

Moda de platja aquest any:

 • vestits de bany amb una bandolera;

 • vestits de bany negre, carn, vermell i blau;

 • vestits de bany amb fonts decorades amb cordes laterals;

 • vestits de bany amb retallades altes als malucs;

 • pompons i borles en forma de decoració de vestit de bany.

Sens dubte, els malucs, els pits i la cintura exuberants determinen l'elecció d'un vestit de bany segons certes regles. Els dissenyadors de moda us aconsellen:

 • vestit de bany imprès que redueix visualment el volum;

 • troncs de bany d'època, que tenen una cintura alta, així com estil retro dels anys 50 i 60;
 • Tankini - vestits de bany, que són una petita brusa i els troncs de natació;
 • vestits de bany que semblen un petit vestit;
 • vestits de bany per aprimar;

Els diferents models obtenen les seves distincions i noms per la forma del cosset.

Els models de vestit de bany d'una sola peça (tancats) per a aquest any s’han convertit en elegants i luxosos, no només a causa de l’abundant decoració, sinó també per la rica gamma de colors.

Tenir un vestit de bany d'una sola peça en un armari per a unes vacances sempre val la pena. En aquest vestit de bany podeu prendre el sol, passejar per la vora del mar, anar a la festa de la platja. L’elecció dels vestits de bany d’una sola peça és excel·lent i hauríeu de considerar acuradament la seva elecció. La versatilitat dels vestits de bany tancats és que ajuden a fer que la figura sigui més prima, gràcies a que amaguen els costats i l'estómac.

Pits grans i cuixes pronunciades, motiu per atendre els vestits de bany separats.

Els vestits de bany Bando, caracteritzats per cossos drapats, ajuden no només a ressaltar la bellesa del pit, sinó també a augmentar visualment la seva mida. La colla sense tirants és bastant elegant, al mateix temps que la fina corretja que va des del centre del cosset i està lligada al coll afegeix elegància a tot el conjunt.

Bando té una aparença avantatjosa en els models tancats de vestits de bany.

La forma d'un cosset amb tasses en vestits de bany tancats i oberts és versàtil i posa l'accent en el pit amb una mida mitjana o gran. Aquest model té corretges amples a les espatlles o una corretja a través del coll.

El vestit de bany halter és perfecte per a la natació i les activitats a l'aire lliure: no us haureu de preocupar del lliscament del cos. A més, estira la figura visualment.

Pel mateix principi es tria un vestit de bany per a la piscina. El conjunt correcte per a nedar o per a aeròbics aquàtics s’ajusta perfectament a la figura, sense limitar els moviments, que no estiguin fluixos, no pressioni i no es frega. El cosset manté el pit bé a causa de les corretges amples. Sovint, quan es cusen vestits de bany per a la piscina, s’utilitzen insercions amb cremalleres, o un joc s’uneix amb una cremallera al centre al davant, que aposta visualment la figura.

Kit de piscina dissenyat per proporcionar comoditat i comoditat perquè res de distracció durant les classes.Els vestits de bany amb cordes no són adequats per a l'activitat física, ja que es poden deslligar en el moment més inadequat.

La tendència actual de la moda us permet recollir conjunts, combinar hàbilment estils de cossos i fons de diferents tipus de vestits de bany. Mireu favorablement les combinacions de diverses impressions i textures monofóniques que s’ajusten a elles. Així, diversos models de vestits de bany creen un armari exclusiu a la platja.

Una zona problemàtica especial per als propietaris de formes magnífiques és la zona de l’abdomen. Potser estiguin interessats en comprar un vestit de bany correctiu i aprimador. El material del qual es fa el kit no només redueix visualment la figura, sinó que, a la vegada, la retalla. Es treuen lliures addicionals a la zona abdominal i l’abdomen rep suport addicional a través d’un panell especial situat al davant.

En triar un vestit de bany correctiu, no hauríeu de desar: el material en procés de mitjons no hauria d'estirar-se i perdre les seves propietats.

L’estereotip que un vestit de bany correctiu hauria de tenir en un color uniforme fosc s'estén al passat. Podeu triar de forma segura diferents impressions i colors, per descomptat, tenint en compte les característiques individuals de la figura.

Molt femení pels propietaris de magnífiques figures, es veuen vestits de bany amb una faldilla. Aquest kit us ajudarà a amagar l’excés de volum en els malucs. Si hi ha quilos extra a l'estómac, val la pena fer una elecció a favor d'un vestit de bany d'una sola peça amb una faldilla.

La longitud òptima de la faldilla és la que cobreix la part més ampla dels malucs: una faldilla més curta presentarà una xifra massa massiva. Excés indesitjable de lluentons, strass o ruches. En aquest cas, la llançadora guanyarà lacònica sense necessitat de portar volants.

Les belleses exuberants i el conjunt de bany amb pantalons curts no s’ignoren. En aquest cas, vestit de bany tancat més adequat.

Els propietaris de malucs massa amplis haurien d’assegurar-se que la longitud dels pantalons curts no coincideixi amb la part més àmplia d’ells, perquè de manera visual la figura es converteix en una posició a la gatzoneta i les cames més curtes. Si la part superior de la figura és més massiva, els pantalons curts, que es recullen als costats amb l'ajuda de llaços fins, ajudaran a equilibrar-se.

Una vegada més, el retrostyle està en tendència, és a dir, de banyadors de cintura alta. Aquests vestits de bany són populars entre les dones que volen ocultar la plenitud de l'abdomen i les cuixes, allargar visualment les cames i fer que la cintura sigui més prima. A més, l'elevada fusió us permet ocultar defectes cosmètics, estries, cicatrius.

Tot tipus d’impressions i estampats, dissenys extraordinaris, colors brillants fan que aquest model sigui encara més atractiu per a les fashionistas electorals.

El vestit de bany en forma de mini vestit també és popular avui en dia. Per a les dones amb una xifra desproporcionada, ajuda a equilibrar el cos superior i inferior. És important saber que la part inferior augmenta visualment si la faldilla s'expandeix cap avall. Amb la combinació adequada de colors clars i foscos en els colors, podeu harmonitzar les proporcions de la figura. Es prefereix el fons fosc i superior.

Material

En triar un vestit de bany, s'hauria de prestar una atenció especial al material del qual siga cosit. És un fet conegut que, com més barat sigui el producte, menor serà la qualitat del teixit utilitzat. Al seu torn, això condueix a l'estirament d'un vestit de bany, la decoloració dels colors i la necessitat de desfer-se d’aquesta cosa. La presència en la composició del material Lycra amb un alt percentatge del seu contingut proporciona un vestit de bany ajustat al cos. Això s'aplica directament als kits de natació.

El material de qualitat constitueix la forma correcta de la tassa per al sostenidor i, per tant, un bon efecte de suport. Al mateix temps, no hi ha compressió del pit i trastorns circulatoris. Una cosa de teixit d'alta qualitat ha acabat i, fins i tot, costures, els fils es tallen, l’aspecte general és net i acabat.

Els vestits de bany de punt proporcionen una tendència única, posen l'accent en la individualitat.En la seva composició hi ha lli o cotó natural amb l'addició d'elastà, que evita la deformació del producte durant l'assecat.

Aquests vestits de bany són bells, femenins i eròtics. Són hipoalergènics deguts a ingredients naturals. No obstant això, aquests models no estan dissenyats per a pits grans i recordeu que un vestit de bany de punt pot lliscar cap avall després de mullar-vos.

En qualsevol cas, el vestit de bany de punt implica un treball manual que no pot ser barat. Si teniu en compte totes les característiques individuals de la figura, llavors l’acabat serà exclusiu i atreu l’atenció dels altres.

Color i impressió

Els colors, així com els estils, es presenten amb una àmplia selecció. En una tendència, una combinació de contrastos de colors: ric i pàl·lid, fosc i brillant. Pot ser que siguin tons adjacents.

Els colors sòlids no perden la seva rellevància aquesta temporada. Per a aquest vestit de bany s'apliquen diversos elements de decoració, com ara pedres, cordes, cortines, insercions metàl·liques.

Els colors motley parlen per si sols. Diversos adorns, dibuixos abstractes, petits pèsols i flors. El vestit de bany per a formes exuberants amb colors en forma de grans colors o altres patrons grans no és adequat, ja que amplien visualment la figura.

Com recollir?

A l’hora d’escollir un vestit de bany, per descomptat, hem de tenir en compte les tendències de la moda de la temporada, però no les seguim cegament. Aquí els avantatges i els desavantatges de la figura, les seves característiques individuals són crucials. El vestit de bany escollit correctament amagarà els defectes de la figura, centrant-se en els mèrits.

El joc de banyar-se per a una noia completa s'ha de cosir amb un teixit d'aprimament apretat, amb insercions a la cintura i els malucs. El cosset conté elements de suport. Per a la figura problemàtica no proporcional, és convenient triar un vestit de bany tancat.

Seria un error comprar un vestit de bany una unitat de mida més petita, ja que es bloqueja al cos, destacarà més clarament els plecs. Idealment, un banyador hauria d’envoltar fermament el cos, però al mateix temps no limitar els moviments i no fregar-se mai.

Les noies amb formes curvades han d'evitar els colors brillants, una gran quantitat de decoració en forma de pedreria i lluentons. En els colors, es dóna preferència als patrons verticals, que minven visualment la figura, petits estampats florals, textures monocromàtiques. La faldilla o el pareo ajudaran a amagar els malucs massa amplis.

Un estampat floral lluminós i contrastat, un cosset ample i un pareo lleuger crea un aspecte romàntic.

Idealment, mentre estaves a la sala d’ajust, és bo sentir que això és exactament el que necessites i ja no cal buscar res més. En aquest cas, la compra aportarà un veritable plaer.

Imatges belles

Troncs de bany de cintura alta amb elements d'aprimament i un cosset delicat, drap cobert.

El vestit-vestit és una opció de guanyar-guanyar, redueix visualment el volum dels malucs, una banda ampla al cosset proporciona un efecte de suport fiable.

Un estampat brillant i atrevit, una línia clara de l'escot gràcies a les tasses cosides i les corretges amples posen de manifest de manera efectiva les formes luxoses.

El vestit de bany tancat, que aprimeix, manté el pit, crea un perfil clar de la figura, ideal per a nedar i aeròbics aquàtics.

La versió de lleopard o monocromàtica conservadora, juntament amb una gran corretja de paret i pareo lleuger, ofereixen un aspecte romàntic.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació