Roba per a dones obeses

Models de vestir per a dones obeses

Models de vestir per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Vestits d'una línia
 2. Vestits de cintura alta
 3. Vestits d'una línia
 4. Casos
 5. Tòniques
 6. Camises
 7. Vestits amb olor
 8. Sundresses
 9. Vestits de tall asimètric

Tot i que la moda moderna se centra principalment en nenes altes i primes, en realitat la situació és completament diferent. La majoria de noies i dones no poden presumir de la manca de quilos de més, sinó perquè el moviment és cada vegada més actiu i el propòsit és apropar la moda a la realitat. A les passarel·les finalment van aparèixer noies amb formes apetitoses, mostrant una col·lecció de roba més gran.

Aquesta tendència no pot sinó alegrar-se, perquè absolutament tot el sexe just, independentment de l'edat i de la mida del cos, vol vestir-se amb bellesa i elegància. L'objectiu d'aquest article és ajudar les noies completes a navegar entre una gran selecció de vestits que ofereixen les botigues de roba i els catàlegs de moda.

Vestits d'una línia

Si no teniu idea del que és una silueta A, recordeu els vestits de princeses de dibuixos animats de Disney. El cos ajustat sense mànigues, faldilla solta i no molt esponjosa al terra, és en aquest vestit que les fabuloses heroïnes apareixen amb més freqüència.

Sovint s'escullen vestits en forma de A per al casament, ja que aquest estil és adequat per a la majoria de les noies. Per al ball, aquest vestit també serà rellevant, però en aquest cas és millor abandonar el color blanc i triar una gamma de colors més rica.

El vestit amb la silueta A obre l'escot, les espatlles i els braços, de manera que necessiteu estar segurs que aquestes parts del cos siguin perfectes.

Vestits de cintura alta

Vestit llarg en estil grec - un guanyar-guanyar per als propietaris de formes de luxe. La silueta natural i lliure emmascara perfectament tots els defectes de la figura. La cintura offset i l'escot arrodonit, no massa profund, cridaran l'atenció sobre el pit, que sovint és objecte d'orgull particular de les noies grasses.

No obstant això, un vestit de cintura alta no ha de fer-se en un estil romàntic. Pot ser sexy, empresarial o informal: tot depèn de la longitud de la faldilla i del tall.

Vestits d'una línia

El vestit-trapezi és un vestit tan simple com sigui possible: lliure des de dalt i gradualment expandint-se cap avall. Normalment, aquests vestits són de curta durada: la faldilla de la faldilla sol caure per sota del genoll.

La silueta trapezoïdal és adequada per a noies amb formes curvades, ja que és capaç de dissimular l'excés de volum a la zona de les cames. Si es pot presumir de les cames esveltes, una faldilla tallada és un bon motiu per demostrar-ho. El vestit de línia no és ric en detalls: un petit coll de baixar, mànigues petites, generalment totes les decoracions.

Casos

Un cas és un model simple i concís d’un vestit que estimen les nenes i les dones de tot el món. Hi ha almenys dues raons d’aquest amor. En primer lloc, el vestit de la funda, complementat per accessoris adequats, seria apropiat en gairebé qualsevol situació. En segon lloc, la silueta semi-inclinada d'aquest vestit és adequada per a tots els tipus de cos.

En el sentit tradicional, el cas és un vestit sense mànigues amb una faldilla estreta al mig del genoll. No obstant això, els models moderns d'aquests vestits poden tenir mànigues de qualsevol longitud i una faldilla molt per sobre del genoll. Pots portar-te una capa, una jaqueta o una jaqueta de vestir sobre un vestit de beina.

Tòniques

Moltes noies, que la naturalesa ha dotat de formes luxoses, prefereixen embolicar-se amb estris solts i ajustats. Si es tracta de vosaltres, assegureu-vos de veure els vestits de túnica.No s'ajusten completament a la figura, alhora que creen una imatge femenina i romàntica.

Una túnica no sempre és un vestit de platja, tot i que és un vestit brillant i espaiós que heu de portar amb vosaltres de vacances. També hi ha túniques de nit, de negocis i de casual. Com que les túniques sempre són curtes, es recomana portar-les amb malles ajustades o amb polaines. Marqueu la cintura amb una cadena fina o una corretja de cuir.

Camises

Vam portar els vestits de samarreta de les dames del segle passat i, al seu torn, els van prendre del vestuari dels homes. En un vestit, modelat sobre la camisa dels homes, fins i tot una noia gran es veurà fràgil i delicada.

Aquest conjunt és fàcil de batre amb l'ajuda d'accessoris adequats. Per exemple, les botes de vaquer es convertiran en un habitant del Wild West. Les ulleres de sol i el barret de barret us faran pensar en un safari africà i les botes de corda i el cinturó d'un soldat us ajudaran a crear una imatge amb un estil militar.

Vestits amb olor

La idea del vestit amb l'olor dels dissenyadors de moda, probablement preses de representants de cultures orientals, hi ha alguna cosa en aquests vestits que s'assembla a una túnica turca i al kimono oriental. Les associacions amb el misteriós Orient donen a la noia un vestit tan divertit, acompanyant-la amb l'atmosfera del misteri i atraient l'atenció de tots.

Un vestit amb olor ajudarà a les nenes grasses a disfressar una panxa que sobresurt i emfatitzar un magnífic pit. L’escot triangular allarga lleugerament el coll. Per millorar aquest efecte, podeu utilitzar compassos llargs o cadenes amb penjolls.

Sundresses

El vestit és el vestit més popular de l'estiu. Els dies càlids i assolellats no hi ha res més còmode que un llarg vestit espaiós fet de teixit natural, que protegeix el cos de la calor. Els vestits dobles solen ser cosits de materials lleugers i brillants: gasa, calicó, cotó, lli, etc. Models sempre rellevants amb adorns florals i florals, així com amb motius ètnics.

Amb un vestit de tarda, es pot permetre el luxe de portar alguna cosa que no encaixi amb cap altre vestit: sabates còmodes, sandàlies sense taló, barret de gran ample, grans i polseres brillants.

Vestits de tall asimètric

En una categoria separada, podeu fer vestits, que es caracteritzen per elements asimètrics. Molt sovint, es tracta d’un extrem desigual. La faldilla es pot escurçar davant o darrere, o canviar la longitud als costats. Un doblet asimètric ajuda a desviar l’atenció de les zones problemàtiques, com els malucs o l’abdomen.

Aquests vestits són idonis no només per a festes o per a ocasions especials. Es pot portar a l’oficina un vestit lleugerament extravagant amb un vestit solt o usat com a vestit informal.

Comentaris
 1. Rita
  17.02.2016

  En triar un vestit cal determinar el seu tipus de figura. Tot i que, per descomptat, hi ha solucions universals que s'adapten a tothom, per exemple, la vuitena foto amb un vestit de color turquesa.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació