Roba per a dones obeses

Vestits de punt per a dones obesos

Vestits de punt per a dones obesos

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Estils
 2. Top models
 3. Escollir un color
 4. Què portar?
 5. Consells

Les peces de punt són un dels materials més populars avui en dia. Des d’ell es cusen els xandallets, els vestits casolans, la roba informal i, per descomptat, els vestits elegants. El teixit de punt pot variar en composició, depenent de la proporció en la composició de sintètics, llana, seda, cotó i altres additius. Aquest material té diversos avantatges: generalment és barat, agradable al tacte, a més, les coses de punt no són especialment capritxoses en la cura. No obstant això, els desavantatges d’aquest teixit no són privats. Així doncs, les coses de peces fines de punt tenen una característica desagradable d'estiraments i recollides en plecs. Això es notarà especialment a la figura gorda, de manera que les nenes amb formes curvades, en comprar un vestit de punt, han de tenir-ho en compte.

En aquest article volem explicar a les senyoretes que tenen una luxosa figura esponjosa sobre com triar el vestit adequat de peces de punt: a quins models s'ha de parar atenció i que cal evitar.

Estils

Trapezi

Un vestit de simple tall, amb una faldilla curta, que s'estén fins al fons. Per a aquest tipus de cos, la longitud de la faldilla ha de ser fins al centre del genoll, lleugerament superior o inferior. El vestit d'una línia sol tenir un escot rodó i superficial, de vegades complementat amb un collet petit i net.

Silueta en forma de A

Vestits amb línies de cinturó pronunciades, però una mica sobrevalorades. Aquests vestits són llargs i midi o mini. Amb un baix creixement, és recomanable triar vestits amb escot triangular. Si parlem de la versió del vespre, l'escot pot ser bastant profund: afegirà visualment uns quants centímetres de creixement.

Cintura alta

Els models amb una línia de cintura desplaçats sota el pit són tradicionalment recomanats per a les nenes grasses. No ha de ser un vestit clàssic de l'imperi amb volants i llanternes. A partir d’aquests detalls, al contrari, és millor negar-se per no generar excés de volum. Una bella escot que crida l'atenció sobre el pit, una faldilla solta amb un mínim nombre de plecs és la millor opció per a les noies grasses.

Top models

Vestit de túnica

Vestit d'estiu, lleuger que s'adapta a gairebé tot tipus de figures. Els túnics solen ser cosits de teixits d’airejat i volants, però els models de punt també es troben als prestatges de les botigues. Les noies amb una figura esponjosa són millors per triar models allargats fins al mig del genoll.

Vestit de vaina

Model de tall gairebé recte, que indica una mica la cintura. Aquests vestits tenen una longitud aproximada del mig del genoll. El cas: l'estil és bastant estricte, de manera que es pot posar aquest vestit a l'oficina o en una reunió de negocis.

Grec

Les peces de punt es cobreixen amb facilitat i bellesa, de manera que els vestits fluids de l'estil grec s'obtenen especialment bé. La cintura alta posa èmfasi en el pit i la faldilla allargada tira la figura.

Escollir un color

El teixit de punt està ben tenyit, de manera que hi ha disponibles models comercials de diferents colors i amb diferents impressions. Si voleu comprar un vestit amb un patró, seleccioneu patrons d’orientació horitzontal, a diferència de les línies horitzontals, ajuden a fer que la figura sigui més prima.

Se sap que els tons foscos redueixen el volum, però això no vol dir que necessiteu aprofundir en l’esquema de colors negre-gris. És millor combinar colors foscos amb colors brillants o clars: és així que la imatge serà més interessant. A més, una combinació de colors contrastats ajuda a corregir visualment els defectes de la figura.

Triar entre tonalitats càlides i fredes és millor donar preferència a aquestes últimes. Els tons freds amaguen el volum, mentre que els càlids fan que un objecte sigui més gran del que realment és.

Què portar?

El mateix model d’un vestit de punt pot ser elegant i casual: tot depèn de l’acompanyament correcte. Un vestit monofònic senzill ens ofereix moltes oportunitats: només cal canviar accessoris, creant imatges diametralment oposades.

Després d’haver afegit aquest vestit amb una corbata d’homes amb un gran nus, obtindrem un aspecte empresarial, estricte, però al mateix temps una mica coqueta. Una corretja de cuir mat, sabates de taló alt, arracades llargues i grans ajudarà a crear una imatge festiva i elegant.

Amb un vestit de punt es pot portar gairebé qualsevol cosa, el més important és evitar detalls que recullen material en els plecs, per exemple, no hauríeu de portar un top o una camisa sota un vestit de punt.

Consells

 • Les noies regordetes escolliran millor els vestits de peces gruixudes de punt, ja que aquest teixit serà menys arrugat. No us oblideu de la roba interior correcta: amb la vostra ajuda podeu minimitzar els defectes visibles de la figura.
 • És possible comprar un vestit de punt només després d’ajustar-lo, per la qual cosa és millor no realitzar aquestes compres en botigues en línia. Provi el vestit immediatament amb la roba amb la qual et portes, en cas contrari, pot haver-hi sorpreses desagradables. Sortiu de la sala d’ajust i mireu-hi: presteu-vos atenció, ja siguin els plecs en caminar o altres moviments.
 • El teixit de punt és molt elàstic, de manera que tendeix a estirar-se durant el desgast o després del rentat. Per tant, trieu sempre el vestit de manera estrictament segons la mida: si el vestit és una mica alliberat ara, probablement siga lletjor caure després d’un temps, cridant l’atenció sobre els defectes de la figura.
Comentaris
 1. Arina
  10.02.2016

  Puc anar de compres durant setmanes i triar res (ara sé quins models haureu de buscar!)

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació