Roba per a dones obeses

Vestits en un pis amb màniga llarga per complet

Vestits en un pis amb màniga llarga per complet

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Pros
 2. Per a diferents casos
 3. Què portar?
 4. Consells

Un vestit llarg és potser el més femení de tots els vestits possibles. Una dona de qualsevol edat i qualsevol mida del cos sembla una veritable heroïna de conte de fades en aquest vestit. Les magnífiques formes no són motiu per rebutjar aquest vestit, ja que un vestit llarg amb mànigues llargues té una habilitat meravellosa per emmascarar els defectes de la figura i ressaltar els seus mèrits.

Una faldilla al sòl amaga les cames i els malucs gruixuts, i un escot degudament seleccionat accentua el luxós pit i allargarà el coll.

Si teniu en compte que la vostra zona de problemes està plena d'armes i espatlles, heu de parar atenció als models amb mànigues llargues. Aquest equip et permet sentir-te més còmode i segur. A més, els vestits de màniga llarga són una opció fantàstica per a l'hivern, ja que li permeten fer-se sense jaqueta ni jaqueta fins i tot en un dia fred.

Pros

 • Un vestit llarg amb màniga seria apropiat en diverses situacions. Aquest vestit no només pot ser una festa, sinó també una opció diària o de treball; tot depèn de l'estil i el material escollits del vestit.
 • A la temporada freda, un vestit de màniga llarga i una faldilla al terra, de tela gruixuda i càlida, serà una gran alternativa a un vestit de pantalons. Una imatge més femenina, fins i tot en un entorn empresarial, us ajudarà a sentir-vos diferent.
 • Les mànigues no són només un detall funcional de la roba, sinó també un element decoratiu. La funda original pot ser l’element principal del vostre vestit. Mireu quina màniga de puff amb aspecte bonic i inusual o mànigues translúcides de puntes
 • La faldilla i la màniga llargues, que cobreix la majoria de les mans, és una manera excel·lent d'ocultar diversos defectes de la figura, ja que les nenes experimenten amb més freqüència: armes gruixudes, malucs i panxells sobresortits.

Per a diferents casos

Vestits de nit

Els vestits llargs per a sortides cerimonials solen ser cosits de teixits lleugers que flueixen: gasa, organza, etc. Les mànigues d’aquest vestit es poden fer d’un altre material, per exemple, guipure o peces de punt. En aquest cas, les mànigues solen estrenyer-se i no gaire llargues: els models que cobreixen la mà sobre ¾ són més populars.

Vestit d'estiu

A la temporada calorosa, una faldilla i una màniga llargues protegeix perfectament la pell del sol abrasador. Els vestits per a la temporada de calor han de ser cosits de teixits naturals lleugers, com ara el chintz o el cotó fi. El vestit d'estiu amb una faldilla a terra i les mànigues llargues es pot considerar com a vestit nacional, per exemple, un vestit rus amb una camisa o un quimono japonès.

Vestits de negocis

Si un codi de vestimenta d'oficina requereix cobrir-se les mans fins i tot en els mesos més càlids, no és absolutament necessari limitar la roba de treball a només camises i jaquetes. Un estricte vestit llarg amb mànigues és una opció excel·lent per a l'oficina. Trieu un vestit de colors baixos amb detalls referents a la roba d'home: un cinturó de cuir, un coll avall i botons al coll.

Què portar?

Gairebé tots els vestits han de tenir sabates de taló i, per als propietaris de formes luxoses, aquest requisit és especialment rellevant. Per a un vestit llarg, pots portar sandàlies a la plataforma (en el cas d'un vestit d'estiu), sabates clàssiques (per a una nit), sabates còmodes o botes amb taló constant (per a un dia de treball a l'oficina).

Amb els vestits a terra amb màniga llarga, gairebé sempre es combinen corretges de cuir i bosses petites que es corresponen. Les sabates també es poden contrastar en color: avui es considera bona forma.Atès que aquests vestits cobreixen la major part del cos, només us podeu permetre un parell de joies, per exemple, grans arracades i un anell massiu.

Consells

 • Un vestit llarg amb màniga per a noies completes ha de ser el més senzill possible i no té més d’un detall atrevit. Per exemple, si un vestit té una forma de tallada inusual, tota la resta hauria de ser concisa. Cal escollir una cosa entre les mànigues originals i la vora asimètrica.
 • No tingueu por de jugar amb el color: un vestit llarg no ha de ser monofònic. La faldilla i el cos del vestit poden ser de diferents colors, o les mànigues poden ser un element contrastant en color. En els propietaris de formes luxoses, els models amb patrons grans, per exemple, en una gàbia o una tira, semblen espectaculars.
Comentaris
 1. Fe
  17.02.2016

  Quins bells models! Nosaltres, pyshechek, el més sovint és un atractiu pit exuberant. Aquí cal destacar-lo amb tot tipus de retalls.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació