Roba per a dones obeses

Vestit de cintura alta per a dones obeses

Vestit de cintura alta per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Quin és adequat?
 2. Estils i tipus
 3. Quins colors escollir?
 4. Consells per triar

Els vestits de cintura alta tenen una rica història. La majoria d'ells són coneguts per imatges que ens han arribat des de l'època de l'antiguitat. Els habitants de Hellas van portar robes soltes de teixit lleuger, lligades sota el bust: túniques i túniques. L'interès per la moda grega antiga es va reactivar a França, a principis del segle XIX. Després, els vestits de luxe amb crinolines i volants van ser substituïts per la moda per a siluetes simples i naturals. Els vestits llargs, fets de teixit fi i fluix, van permetre veure els contorns del cos: era l'alçada de la diversió que les nenes podien permetre's en aquest moment.

Des dels temps de l'antiga Grècia i la França napoleònica, els vestits de cintura alta han tornat a tornar als armaris de les fashionistas, cada vegada que es modifiquen per satisfer les necessitats dels temps moderns. Avui en dia hi ha una gran varietat de models d'aquests vestits: des del vestit de nit clàssic a l'estil grec i acabant amb uns dòlars infantils coquetes.

En aquest article volem parlar de vestits de cintura alta, adequats per a noies amb corbes. La moda imperial en el seu moment es va crear per a aquestes persones, perquè en aquells temps l'ideal de la bellesa femenina no era criatures primes, sinó nenes fortes i sanes.

Quin és adequat?

Aquest estil de vestir és adequat per a gairebé tots els tipus de figures, ja que la cintura offset us permet ajustar alguns dels defectes més habituals que les nenes solen atribuir a ells mateixos.

Tingueu en compte les funcions següents:

 • Per a noies joves amb forma de "rectangle" (es caracteritzen per la mateixa amplada de les espatlles, el pit, la cintura i els malucs), la cintura alta ajudarà a donar una forma més femenina, ja que afegeix volum al pit.
 • Si us preocupa els malucs amples, el vestit ben seleccionat amb cintura alta podrà desviar l’atenció de la part problemàtica del cos i concentrar-la més. A més, la cintura allargada estira i estira visualment la figura.
 • Una petita panxa que sobresurt o els primers mesos d’embaràs també es poden emmascarar amb l’ajut del vestit de tal tall. En aquest cas, haureu de triar un vestit amb una flama lleugera que comenci des del pit. La cintura es pot indicar amb un cinturó o una corretja.
 • Les noies baixes amb una dada gruixuda definitivament haurien de comprar aquest vestit. El fet és que una certa proporció de les proporcions de la part superior i inferior us permet afegir uns quants centímetres de creixement. La part inferior del vestit hauria de ser molt més llarga que la part superior: en aquest cas, apareixerà més alt i més prim.

Estils i tipus

Vestit

La millor roba per a un calorós dia d’estiu és, per descomptat, una bella sundress de tela lleugera. És possible fer una passejada per la ciutat, a la platja i, si el codi de vestimenta permet, després treballar. Els vestits de llargues volades a terra amaguen perfectament tots els defectes de la figura. A més, aquest és el rar cas en què els talons no són necessaris per al vestit: es pot passar amb sandàlies o sandàlies.

Cas

Un vestit flac, que posa l'accent en la figura, tindrà un aspecte fantàstic en gairebé totes les noies. Només cal endevinar amb la mida i la longitud del vestit. El cas no hauria de cobrir el cos, només ha de resumir els contorns de la figura, fent èmfasi (però no en fer-ho fàcil) les parts més apetitoses: el pit i el cul. La longitud d'aquest vestit sol arribar al mig del genoll.

Vestit de nit

Per als esdeveniments cerimonials que necessiten vestits llargs, la millor opció per a les noies grasses serien els vestits de nit amb cintura alta. No hi ha marcs estrictament designats: podeu triar un vestit modest, però bonic, amb l'esperit de la "primera pilota de Natasha Rostova", o podeu aturar-vos a un vestit sexy que posa l'accent en el luxós escot. Tot depèn del format de l'esdeveniment i de les vostres preferències.

Quins colors escollir?

L'elecció del color és un aspecte molt important de la compra d'un vestit nou. Tradicionalment, les noies corbes prefereixen roba fosca per a vestits lluminosos i lleugers. Els colors foscos, especialment el negre, tendeixen a amagar el volum, però això no vol dir que els colors tristos dominin el vostre armari.

Vestit de nit negre, de color blau fosc o gris fosc: es tracta d'un vestit clàssic que serà apropiat a tot arreu. No obstant això, us aconsellem que no deixeu d’abandonar altres colors del vostre armari. Si teniu un aspecte brillant, característiques grans i expressives, us podeu permetre la roba de colors brillants i rics. Per exemple, un vestit llarg de color de vi ric tindrà un aspecte increïble en una gran morena amb formes luxoses.

Si no podeu renunciar als vostres colors foscos preferits, apreneu-los a combinar-los amb colors contrastants. La combinació de color rosa negre i turquesa, gris i perla no només es veu bella, sinó que, a més, quan s'utilitza correctament, permet corregir visualment alguns defectes de la figura.

Consells per triar

 • El tall al pit és un detall important del vestit, que pot canviar visualment les proporcions de la figura. Per fer que el coll sembli més llarg, escolliu vestits amb un escot triangular, en forma de V o en forma de U. Collarets curts i cadenes escurça visualment el coll i, al contrari, ajuden a aparèixer més alt.
 • Si teniu previst aparèixer en vacances amb un vestit amb una impressió brillant o un patró inusual, preste atenció a la direcció de les línies. Si el patró està orientat horitzontalment, aquest vestit aplanarà la figura. Els elements verticals, per contra, allarguen i estrenyen la silueta.
 • Roba interior correcta: el vostre fidel assistent, que us haureu de recordar constantment. Per descomptat, usar-lo cada dia no és gaire convenient, però per a ocasions especialment importants es pot donar unes hores de confort en nom de la bellesa. A més, la roba interior moderna que aprimeix ha esdevingut molt més agradable de portar, ja que es cobreix de material suau i elàstic.
Comentaris
 1. Sasha
  09.02.2016

  Els vestits de cintura alta són molt femenins i bells, ideals per a la meva mida 50) M'agraden les opcions monocromàtiques més.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació