Roba per a dones obeses

Roba interior de dona per a greixos

Roba interior de dona per a greixos

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Tipus i models
  2. Imatges belles

La heroïna chic de Kate Moss és una cosa del passat: els models de mida més són cada vegada més populars cada dia i apareixen a les passarel·les de les cases de moda. Els dissenyadors van cridar l’atenció a les dones amb caràcter curvace i ara l’elecció de la roba, i més encara, la roba interior, ja no és un problema per a ells.

Tipus i models

A les botigues podeu veure diverses formes, models i disseny de roba interior per a dones obeses. Per descomptat, és millor renunciar a la cadena, però quan la selecció de roba és tan bona, no serà una tragèdia.

Combinacions, una gran varietat de models de sostenidors, vestit de puntes, cotilles i fins i tot un cinturó per a mitges: tot depèn exclusivament de les preferències personals.

Un element independent d’un armari íntim per a les dones obeses es pot considerar com a roba interior adelgazant o correctiva. Sembla que calces o pantalons inflats, o pot ser una camisa amb forma de cotilla. Combinacions i vestits, una figura d'aprimament, ajudaran a reduir visualment la silueta, eliminant els defectes i posant l'accent en els avantatges.

Calces correctives

Aquest tipus de roba interior es pot fer en tres versions: bragues, calces, pantalons curts o una versió combinada.

Si l'elecció recau en un model amb una cintura alta, haureu d'assegurar-vos que en caminar no formessin plecs.

El més important a l’hora d’escollir pantalons curts: no veure la pell penjada sota les vores de la roba interior.

La millor opció en termes de paletes de colors: negre, blanc o beix neutre. Bé, si la roba interior d'aprimament serà perfecta o amb costures molt netes. Per descomptat, aquesta roba interior no hauria de portar-se llarga i constantment, però per a una ocasió especial, les noies esveltes l’escullen per ocultar defectes.

Malles o pantalons

Bàsicament, estan fets de materials que tenen un efecte anticel·lulític, que mantindrà la pell en bona forma. Si trieu les malles o mitjanes habituals, heu de complir la regla principal: la manca de patrons i ratlles grans.

Pantalons curts

En la fabricació de pantalons curts per a dones obeses s’utilitza spandex, niló i lycra. Sovint en aquests models hi ha un cotilló dissenyat de manera que aixeca el pit i forma una postura.

Corset

Aquest element de roba interior ajusta perfectament la forma i la postura. Un gran nombre de models ajudaran a triar el que més us convé.

Vestits de bany

A l’hora d’obrir la temporada de platges, també heu de preparar-vos a fons: quin vestit és millor per a les dones per triar una talla més?

Cal rebutjar models separats de vestit de bany: és millor triar monofònics continus o amb grans ratlles florals, verticals o de contrast. Els cercles, els pèsols i altres geometries no són desitjables.

Pareo és el millor amic de la platja per als propietaris d'una figura no estàndard. Aquest gran mantó és capaç d'ocultar tots els defectes, no només en dones obeses, sinó també en les primes.

Pareo, com un vestit de bany, és millor triar en un esquema de colors neutres, de colors brillants només serien apropiats detalls o detalls.

Per fer una imatge més fina, trieu els models amb una banda de llum contrastada al mig.

Altres tipus de roba

A més de la roba interior d'aprimament i correcció, hi ha l'habitual. Per exemple, el cos.

És ideal per a formes curvades. El cos corregeix visualment la figura, combinant les calces i el sostenidor. Aquesta qualitat facilitarà la selecció del kit.

Els peignoirs i les combinacions són també una bona opció: tenen un aspecte òptim en figures completes.Segons l'estil, poden semblar-se a una túnica curta, però també estaran còmodes per dormir.

Material

La roba interior bella de puntes és capaç d'augmentar l'autoestima i confiar a qualsevol dona.. No hi ha cap excepció i la mida de la "plus". Només cal seleccionar la roba interior a mida i confiar en la vostra pròpia sensació de confort.

La qualitat de l'encaix depèn del fabricant i dels materials que utilitza. A la indústria de la roba interior moderna s’utilitzen materials sintètics i naturals d’alta qualitat, que no depenen de l’àmbit de mida.

Per a roba interior correcta: niló, lycra, spandex. Aquests materials espremen perfectament la silueta i mantenen la forma.

Color

En triar un color, és millor comptar amb versions clàssiques neutres: negre, beix, blanc, rosa, vermell.

Per crear una aparença delicada, escolliu conjunts de puntes de blau, rosa, espígol o lila.

Però no us oblideu de les tendències actuals. L’ideal seria que l’armari tingués un parell de conjunts que coincidissin amb les tendències de la temporada.

Els conjunts de contrast de puntes negres i la base semblen especialment atractius i atractius.

La roba interior ha de ser envellida en el mateix esquema de color per tal d’ampliar visualment la silueta. És millor triar tons freds i excloure Lurex. Pel que fa a les impressions, que siguin ratlles verticals, repetint la silueta. Les impressions animalistes semblen molt inusuals i alhora harmonioses sobre les dones grasses.

Com triar?

El criteri principal per triar la roba interior és la mida. No heu d’escollir la bugaderia més que la vostra pròpia mida, ja que només pot afegir volum, i un avantatge desagradable és causar molèsties quan l’utilitzeu.

En triar la roba interior correcta, val la pena recordar per què ho està comprant i no es centra en l'estètica, sinó en la comoditat i la qualitat de la correcció.

Cal seleccionar la roba interior de gofra que sigui inferior o inferior a 15 centímetres de circumferència de la cintura.

Bra

La regla principal a l'hora de triar un sostenidor per a les dones obeses és que les corretges són àmplies. Són capaços de proporcionar un suport fiable i donar a la mama la forma correcta. Les corretges fines, per contra, poden afegir una asimetria innecessària, estirar-se o pitjor: començaran a excavar a la pell i causar sensacions doloroses. Si el sostenidor de l'esquena s'eleva fins als omòplats, significa que les corretges tampoc no es trien correctament. No distribueixen pes.

És millor rebutjar les tasses amb una costura vertical, ja que donarà al bust un forma estranya de con. La tassa s'ha de cosir amb una costura en forma de T.

Briefs

En els pantalons curts ha de ser còmode, i el teixit no hauria de penetrar a la pell ni formar plecs. L’opció ideal seria un model amb cintura alta. Podeu triar unes calces sense fissures, seran molt més còmodes i no es freguin. Però a partir del sostenidor sense costures és millor renunciar.

Imatges belles

Seguint les regles senzilles i tenint un sentit de la proporció, podeu crear imatges boniques i atractives per a la mida de la "plus". Aquí hi ha alguns d’ells.

Aquest sostenidor és potser ideal per a dones obeses. Corretges amples que proporcionen un bon suport i alleugen la part posterior. El teixit cobreix completament el pit i manté la seva forma.

La segona opció és una roba interior completa correctiva. La línia del fons dels pantalons curts està construïda de manera que no permeti la formació de plecs. El sostenidor té corretges amples i es connecta a la cotilla. Les vores de la roba interior al llarg de les costelles permeten ajustar la forma i modelar visualment una silueta i una cintura esveltes.

Una combinació de cordons translúcids afegirà confiança en qualsevol situació. Oculta perfectament els defectes i té un cosset que recolza el pit.

El color vermell és molt adequat per a dones amb corbes i les calces de cintura alta en aquest conjunt evitaran la formació de plecs i oculten els defectes.

La versió del corset de la roba interior tan bé com sigui possible proporcionarà suport al pit i ajustarà la figura.I els ossos cosits en ell modelaran les corbes i les línies femenines. Si decidiu portar mitges per a aquest tipus de roba interior, trieu un cinturó amb cinturons amples, eviten lliscaments.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació