Roba per a dones obeses

Poncho per a dones obeses (50 fotos)

Poncho per a dones obeses (50 fotos)

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Característiques
  2. Models
  3. Materials
  4. Tendències de la moda
  5. Què portar?
  6. Imatges

La indústria de la moda avui ofereix a les dones senceres moltes coses que poden fer-les més esveltes. El poncho original és exactament el tipus de roba que pot ser una excel·lent alternativa a l'abric o abric de pell i, alhora, adaptar-se a qualsevol estil.

Característiques

Si anem a la història de la moda, al principi, un poncho és una indumentària dels indis sud-americans, que els protegeix del fred. Era un rectangle regular de tela de llana amb una ranura per al cap. Per cert, a Mèxic se celebren anualment fires per als amants del poncho, on es poden trobar els models més exclusius.

Al segle XX, el poncho es va fer popular entre les fashionistas europees. Gràcies a la capacitat d'emmascarar els defectes de les figures, aquesta roba s'ha tornat molt popular entre les dones exuberants.

L’estil solt i els plecs suaus fan que els malucs invisibles, l’abdomen que sobresurt, les armes gruixudes.

El poncho no limita els moviments, proporciona calor i comoditat. A més, es pot combinar amb èxit amb una àmplia varietat d’articles de vestuari, creant imatges originals.

Models

Tradicionalment, els ponchos es cusen de longitud mitjana fins a mitjans de la cuixa, cosa que resulta molt adequada per a una figura magnífica. També podeu considerar el ponxo i el model allargats en forma de vestit. Però l’opció d’un mini-poncho, fins a la cintura, no és acceptable per a les nenes grasses, ja que posa a la pantalla àrees problemàtiques del cos.

Pel que fa a la forma de les mànigues, a més de la versió clàssica, el "bat" és molt adequat.

El poncho de dona es pot equipar amb una caputxa i un coll. Tingueu en compte que les dones plenes haurien d'evitar tot tipus de peces addicionals, accessoris. Les butxaques han de tenir ranures diagonals, en aquest cas les despeses generals no són adequades.

Podeu utilitzar una cosa tan universal com un poncho com jaqueta, jaqueta de temporada o una impermeable lleugera. Aquest producte, si està fet de pell o de cuir doblat, fins i tot pot reemplaçar una noia plena amb un abric de pell.

Poncho: roba exterior de tota la temporada. A l’estiu podeu triar una versió fina de cotó. En la temporada més freda, un model de llana de punt decorarà la senyora corba. Per a la tardor, els ponchoos drapats són molt rellevants, que protegeixen perfectament dels capricis del temps i aporten un toc de misteri a la imatge. Bé, per a l’hivern hi ha una sèrie d’opcions per a aquesta confortable roba: completament feta de pell o poncho de cuir amb un revestiment càlid, decorat amb pell.

Una bona opció seria un poncho amb un drap asimètric, abreujat als costats de la línia de la cuixa: allargarà visualment les cames i equilibrarà la silueta.

Un tall inusual cridarà l'atenció i el distreu de les imperfeccions de la figura.

Un poncho calat de primes fils de llana serà per a una dona plena una bona alternativa als suéteres i suéteres en una fresca nit d'estiu. Es pot portar un model en forma d’un estola o un xal sobre un coll per treballar. Hi ha un estereotip erroni que les coses de punt són necessàriament completes i no es recomana per a les noies amb formes. No obstant, això no és pas el cas: un poncho de punt només ha de ser de fil fi, sense una decoració àmplia. Si trieu un model de tons foscos, farà que la silueta sigui més prima.

Materials

Els ponchos atractius de grans mides fets de punt són sempre versàtils. Els plecs suaus amagaran els defectes de la figura i el teixit, que és agradable al cos, crearà comoditat i calidesa en un moment fresc.

Les opcions de temporada i d'hivern es cusen de capes suaus, per la qual cosa se sentin perfectament a la figura i es mantenen ben calentes. També es demanen ponxos de cuir cosits amb pell al llarg de la vora, mànigues i coll.

Una decisió elegant per a l'hivern d'una nena amb uniformes és un ponxo de pell. Sovint es fabrica amb astrakhan o astrakhan. Tanmateix, si us podeu permetre un model de visó, sens dubte es convertirà en una veritable decoració del vostre armari. La pell exquisida de pèl curt d’un visó de tonalitats fosques farà del poncho una cosa luxosa que solucionarà els problemes del sobrepès. El model amb caputxa és especialment impressionant, mantenint el cabell intacte.

Tendències de la moda

Fins a la data, la tendència és un model extremadament senzill de ponchos de tall clàssic amb un ajust mínim. Segons el vostre gust, podeu triar una versió amb escot profund al pit o amb un coll alt i net.

Productes populars per a dones obeses: poncho curt, que obren la part inferior de la cuixa.

Si parlem de colors, el negre clàssic està de moda, amb diversos tons de gris. Els dissenyadors de colors maragda i de vi, sovint decorats amb patrons extravagants, poden oferir als amants de colors més brillants.

Què portar?

El poncho per a dones obeses és una peça de roba bastant versàtil. Es pot complementar amb diverses faldilles, pantalons, pantalons texans, sempre que la part inferior del conjunt no sigui voluminosa. Poncho-tippet o capa es veu harmoniosament amb un vestit de tall recte. Opció de calat d'estiu a la perfecció amb vestits i vestits lleugers, creant una imatge romàntica.

Si el poncho és un color brillant, trieu les altres coses de colors discrets. I, al contrari, la roba exterior és de color tranquil, necessita una addició brillant i els mateixos accessoris.

Escollir sabates per a un poncho, les dames exuberants haurien de preferir botes i botines amb talons o plataforma: faran que les cames allunguin les cames de manera visual.

Amb aquesta roba exterior és convenient buscar grans arracades, polseres i altres accessoris. Crearàs un aspecte elegant si complementes el teu poncho preferit amb els guants.

Imatges

Encantador model d'una bella tonalitat de color beix meravellós de llarg abast, que obre la part inferior de la cuixa. La "bata" de màniga ampla amaga a l'exterior la plenitud de la noia. La decoració principal del poncho de punt és de fermall brillant de negre, que també distreu l’atenció de les imperfeccions de la figura. Altres peces de vestir són ben escollides per a la roba exterior: una samarreta blanca i un texà (el blau i el beix sempre són una combinació guanyadora). En aquesta imatge, els accessoris de grans dimensions són força rellevants (pendents d'anell i un rellotge enganxós).

La capa de ponxo per a una noia amb formes antracita de moda té una longitud clàssica de genolls. La pell negra de plata de guineu plat, que adorna el coll i les mànigues, combinada sorprenentment amb el color de la roba exterior, dóna a un model bastant senzill un poncho, un aspecte ric. La màniga àmplia emmascara la plenitud de les mans, i l’estil fosc del poncho només permet endevinar els volums reals de la noia. Els pantalons rectes negres, que s’afegeixen a la imatge, també fan que la silueta sigui més prima.

El poncho morat extravagant per als amants dels colors rics és la rossa molt brillant. Producte acampanat cobert de plecs suaus al pit. Grans botons negres al pit i ponchos de coll avall del mateix color que la resta: un coll transparent i uns pantalons rectes i solts (que sens dubte haurien d'estar al vestuari de totes les dones exuberants). En general, el conjunt crea una imatge d’una dona segura de si mateixa que no té por de cridar l’atenció cap a ella mateixa.

Fantàstica opció d’oficina per a una dona gruixuda. El poncho en tons negres i marrons retinguts de patrons abstractes té una cremallera de moda. El més destacat del model és un coll collaret i un cinturó ampli, que se centra en la cintura.Una faldilla recta de color negre s'adapta perfectament a aquesta elegant mirada empresarial. El color de les botes i una petita bossa està en harmonia amb el toc d'un poncho.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació