Roba per a dones obeses

Jaquetes per a dones obeses

Jaquetes per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Models
  2. Farcits
  3. Solucions de color
  4. Tendències de la moda
  5. Consells per triar

Les jaquetes modernes han deixat de ser informes i discretes, es van traslladar a la categoria de roba exterior bella i elegant, que és capaç de decorar qualsevol dona. Això és especialment important per a les noies amb uniformes per a les quals qualsevol roba és una manera no només d'ocultar els seus defectes, sinó també de ressaltar les seves virtuts. Triar correctament una jaqueta per al vostre tipus de figura, us sentiràs elegant i atractiu.

Models

Abreujat

Un model ideal per a tots els dies. Els propietaris de formes curvades han d'escollir productes que cobreixin les natges per no centrar-se en els malucs complets. Les noies amb la figura "poma" poden triar una jaqueta suau i lleugerament ajustada, i els propietaris de la figura "pera" han de ressaltar la cintura amb un cinturó o corretja.

Llarg

Adequat per a un clima més fred, protegir-se de la neu i del vent. Prefereixes les siluetes rectes. Les jaquetes solen tenir un punt en forma de diverses formes geomètriques.

Els propietaris d’una figura completa haurien de prestar atenció a les ratlles verticals, que s’estenen visualment amb silueta.

Escampat a la part inferior

El model ideal per als propietaris de la figura "pera". Permetrà emmascarar els malucs i les natges volumètriques, alhora que ha posat l'accent en la part superior harmònica.

Amb un tall asimètric

Els abrics encoixinats amb detalls interessants, accessoris inusuals o tall asimètric són ideals per a les noies que necessiten dissimular els seus defectes.

Un producte inusual atreu tota l'atenció i distreu els altres de la figura imperfecta.

Farcits

Quan trieu una jaqueta, assegureu-vos de prestar atenció al farciment que hi ha dins. Hi ha una gran quantitat de materials artificials, com ara holofiber, polyfiber, fiberskin i altres.

Sintepon

Un farcit molt popular, gràcies a la seva bona relació qualitat-preu. Un dels seus pocs inconvenients són les seves baixes propietats d’aïllament tèrmic, de manera que no és adequat per a les gelades severes.

Pooh

Manté la calor, manté la forma després del rentat, té ventilació natural. En una jaqueta que us resultarà molt còmoda, no freda ni calenta. El farcit ideal hauria de consistir en un 80% de plomes i només en un 20%. No són aptes només per a persones amb al·lèrgies que haurien de buscar un substitut sintètic digne.

Sintètic avall

Un reemplaçament digne per al farcit natural. Està fabricat en microfibra, per la qual cosa conserva la seva forma fins i tot després de rentar-se, no causa al·lèrgies i té bones propietats d'aïllament tèrmic.

Thinsulate

El farciment més "càlid", que en el seu rendiment supera fins i tot el valor natural. És molt lleuger, suau i durador, manté el volum i forma bé. És fàcil de cuidar i de rentar fàcilment, no causa al·lèrgies. Un dels farcits més pràctics i de gran qualitat.

Solucions de color

El color negre continua sent el favorit absolut de tots els temps. Afina visualment, fa que la figura sigui elegant i refinada.

No heu d’esperar del color negre, les noies plenes poden escollir un bonic sucós de colors foscos.

Preferiu la brodada, el blau, el gris, la mora i la maragda.

Podeu diversificar la vostra imatge amb accessoris brillants. Per exemple, una bufanda blava o vermella ajudarà a ressaltar el tòrax i, en les dones obeses, normalment és luxosa. Els accessoris seleccionats correctament són generalment formes de transformar fins i tot les coses més avorrites.Trieu guants bells, una bossa de mà i un barret per tenir un aspecte elegant i elegant.

Tendències de la moda

Aquesta temporada a la moda de les jaquetes ultra chic. Són productes elegants amb una silueta inusual per als abrics encoixinats, que sovint es troben a prop dels abrics de pell o de la capa. Per exemple, caçadores-capolls o jaquetes amb la silueta d'un aspecte nou, que van a la majoria de dones amb figura completa, ja que permeten ressaltar la cintura i ocultar els malucs problemàtics.

Els abrics, ideals per a treballs d’oficina, també són populars. Es combinen perfectament amb un vestit o vestit de negocis, sense causar controvèrsia a la imatge.

Els abrics encoixinats baixos són de grans dimensions, però les noies completes han de triar-les amb molta cura. Fins ara, hi ha una idea errònia que les peces voluminoses poden amagar tots els defectes. De fet, no són aptes per a tothom.

Aquesta és una gran solució per a les noies amb una poma o un rectangle, que, en general, són els propietaris de les cames més fortes i la part superior problemàtica. Trieu un model reduït de gran grandària d’un tall inusual que us ajudarà a "tapar" els defectes i ressaltar els mèrits.

Consells per triar

Per a les noies amb formes, les capes encoixinades curtes, que acaben a la regió lumbar, són categòricament inadequades. Dóna preferència al model, que, almenys, cobreix els malucs.

Propietaris de cintura fina i han d'optar per un model amb cinturó. El mateix s'aplica a les dones amb un gran bust, que també proporciona visualment el volum de la figura.

Les dames amb una silueta molt volumètrica no s’adapten als models ajustats, sinó que tindran bon aspecte per a les jaquetes lliures amb un tall inusual i detalls originals que distreuran l’atenció de la figura del problema.

Per equilibrar els malucs amples, escolliu una jaqueta amb un mantó de caputxa voluminós i mànigues àmplies. La tapa de la pell a la part superior del producte és benvinguda. En aquest cas, la part inferior hauria de romandre el més simple i concisa possible.

Triar una jaqueta per a una noia amb formes no és un problema tan gran com sembla a primera vista. Només cal decidir sobre un estil adequat per al vostre tipus de figura, de manera que el producte s’adapti perfectament a vosaltres, posant l'accent en els mèrits i amagant les imperfeccions. Sigues sempre irresistible!

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació